|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.10.2004 17:28:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Happy in hkrati v šoku
22.10.2004 18:47:17   
VITA74
Živjo,

vem da je zelo hitro, a kljub temu bosta oba preživela..predvsem bodi zelo pozitivna pred svojim lubčkom in se veliko pogovarjajta o vrtcu...
Na teh debatah pa smo pred časom klepetale o uvajanju v vrtec:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=123086&id=16560&idk=89

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=19021&msg=144762&idk=89

Upam da boš našla kaj zase inpredvsem pogumno naprej.

LP Majda

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Happy in hkrati v šoku
22.10.2004 18:53:48   
Nogavička
Hojla,

kar mirno, saj bo šlo. Otroci so bolj prilagodljivi, kot si včasih mislimo. Čim manj bo tebe strah, prej se bo mali navadil na jasli. Glede uvajanja pa vprašaj kar v vrtcu.

Prijeten začetek vama želim.:sloncek:

Tea

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Happy in hkrati v šoku
22.10.2004 20:47:55   
Anonimen
Jaz ti raje ne bom povedala naših jasličnih izkušenj. Mislim, da to ni to, kar trenutno potrebuješ.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Happy in hkrati v šoku
22.10.2004 21:28:14   
mami Lea
Dostikrat je tako, da otrok slabo sprejme vrtec, če mama preveč komplicira in se boji. Imajo namrteč otročki senzorje za take reči.
Pozitivnoin odločno glej na to in ga tudi kajk nagradi, ko bo bil priden. No pa sej boš vidla najhuje pride po enem tednu.
Naših izkušen ti pa tuidimraje ne opišem. Mej glavo pokonci nasmeh na obrazu in predvsem ne cincaj ker otrok to čuuuti.
:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Happy in hkrati v šoku
23.10.2004 0:22:11   
LEJLA
Evo nas :sloncek: mi smo ta ponedeljek zaceli z "vrtcem" pa je nas :duda: star 4.5 mesece in nismo nic :(( Se mi zdi, da je precej lazje, ce grejo v varstvo mlajsi. Nas je ful zadovoljen pa se veliko novih igrack je tam in veliko druzbe. Se mi zdi kot, da je spet postal spet za eno "stopnjo starejsi" podobn obcutek sem imela tudi takrat, ko smo ukinili dojenje. Kar korajzno :)-:sloncek:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
23.10.2004 14:06:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Happy in hkrati v šoku
23.10.2004 14:39:10   
Anonimen
Bagy, pa seveda sporoči, kako bo, ko bo. Me prav zanima. Upam seveda na najboljše, ampak ne morem, da ne bi bila malo skeptična.

Pri nas je bilo samo uvajanje namreč povsem mimo. Morali smo se mu skriti, potem pa je jokal, da ga je bilo hudo poslušati, in to kar nekaj časa, brez da bi se kdo zmenil zanj. Nato nam je vzgojiteljica rekla, zdaj se pa pokažite. Tako smo delali en teden, da je bil otrok že čisto hin. Samo še čuval nas je, da mu ne bo kdo kam pobegnil. Potem je zbolel, potem pa jovo na novo, dokler ni spet zbolel in sem nakurila vzgojiteljico in smo ga vzeli iz vrtca.

Tega ti ne pišem, ker bi te hotela prestrašiti, ampak zato, da boš vedela, da, če ti bodo slučajno to svetovali, tega nikar ne počni. Pozneje sem nekje prebrala, da je smisel podobne metode (ne pa take) v tem, da se mu, seveda po tem, ko si nekaj časa z njim in se igraš, skriješ, potem pa se mu takoj, ko se začne jokati, pokažeš. To delaš kar dolgo časa, ampak pokazati se mu moraš res takoj!!!, ko začne jokati, tako da dobi občutek, da čeprav te ne vidi, si vendarle z njim.

Potem pa smo ga letos pri dveh letih ponovno dali v vrtec in ker je že toliko zrel, da razume, da gre mamica v službo in bo on v vrtcu samo počakal in se igral, potem bom pa prišla ponj, ni bilo nobenega problema.

Upam, da vam bo uspelo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Happy in hkrati v šoku
24.10.2004 18:20:59   
neja23
Tudi moja pikica gre 15.11.prvic v jasli.Stara ne bo niti enajst mesecev.Zgodilo pa se je podobno kot pri vas.Vendar sem zelo vesela.Midve sva že bili par dni z skupino pa moram reči da je pikica kar dobro reagerala.Prve dni ko uvajaš otroka si lahko prisotna vendar te za nekaj časa pošljejo iz sobe da vidijo odziv otroka.Mislim da mu ne bo hudega.Skupina ga bo "posrkala" vase in bo kar pozabil da te ni,če ni seveda ful navezan na mamico,ampk če že hodiš v službo se mi zdi da ne bo tak problem, bo pa sigurno bolše kot pri babici,pa tudi družbo bo imel.Lep pozdrav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Alergija
Siana

Ima vaš otrok alergijo

Da (13%)

Ne (67%)

Nevem (20%)


Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!