Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 22.10.2004 16:22:24
|
|
|
|
Anitka
|
Hojla! Sestra ima rok naslednjo sredo, a se mi že danes zdi nekam "čudna". Začel jo je boleti križ, tri dni že ne spi, boli je v spodnejm sprednjem delu trebuha, ima zatečen obraz.... A so to prvi znaki, da se bo kmalu začelo? Ja pa ko jo tako gledam, se mi zdi, da se je loteva nek nemir in strah, čeprav tega ne prizna. In jaz, jaz sem bolj panična kot bi šlo zame. Samo, da bo vse v redu. Joj, že komaj čakam, da zagledam svojega prvega nečaka.:duda::duda::duda::duda: Punce uživajte, pobožajte svoje bušije in vam sporočim, ko bo kaj novega. Pa pa, Anitka:metulj: P.S. Morala sem se vam malce oglasiti, čeprav še nisem v 9nebesa;)
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 22.10.2004 16:37:57
|
|
|
|
BONI*
|
Anitka, sploh ni važno, a si že uraden član 9nebesa ali ne, vedno te je lepo videti in brati tudi pri nas! Ti se kar še kaj oglasi in nam poročaj, kako napredujete v prekmurju. Tvoji sestro pa čisto razumem, če jo je kaj strah, ker je mene tudi, pa imam še malo manj kot 2 meseca do PD. Ji pa :miska:, da bo potekalo vse brez problemov in da bo kmalu lahko pestvovala svojega :angel:. Ti pa da ji boš pomagala in da boš tr naj taboljša teta na svetu. Lp, Boni
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 22.10.2004 17:34:37
|
|
|
|
kimi
|
vsako je bilo verjetno strah, razlagaj ji o prijetnih občutkih tako da bo bolj pomirjena
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 22.10.2004 18:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti za sestrico...pa sporoči novičko, ko bo!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 22.10.2004 18:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::)-:)-:)-To ga boste pili Haha ja reci ji da ji želim čim bolj hiter porod.To bo očka glava bolela:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-VELIKO SREČE OB NOVEM ČLANU VAM ŽELI NEVA:bravo:9nebesa:)-
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 22.10.2004 19:34:42
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo:držim pestke za sestrico:bravo::bravo:
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 22.10.2004 20:53:55
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Smo že v porodnišnici oz. so in mislim, da bo že kar danes prijokal na svet naš mali palček.:sloncek::duda::sloncek::duda: Anitka:metulj:
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 23.10.2004 7:06:48
|
|
|
|
cinci
|
vau ful fajn:bravo: a je kej novga :zmeden2:
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 23.10.2004 11:27:31
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj! Danes ob 06.02. je na svet prijokal naš princ TIMO,:duda: velik 51 cm in težak 3910 g. LP od presrečne tetke Anitke:sloncek:
|
|
|
|
Pri sestrici bo kmalu šlo zares... 23.10.2004 11:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestiiiiiiiiiiiitke!!!! Orng fant!!!:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica: lp,:fis:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?