|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   živčna sodelavka
21.5.2007 14:22:57   
Anonimen
stvar je taka: sem med dvema ognjema in sicer delam na delovnem mestu, kjer mi je bilo naročeno, da vso pošto ki jo odprem dam določeni osebi. Na drugem delovnem mestu pa dela oseba, ki določene pošte od te prve ne dobiva. Zdaj boste rekli no kje je problem?

Problem je, da mi ta druga stalno hodi v pisarno težit naj dajam pošto njej in ne oni drugi, jaz pa ji vedno znova razlagam, da mi je bilo naročeno, da dam vso pošto prvi osebi in da bom tako vedno delala dokler mi ne bo naročeno s strani nadrejenega drugače in naj gre k njemu če je kakšen problem.

Problem je, da se jaz zaradi te druge ki mi hodi 'težit' sekiram, pa vem da se nebi smela (jaz pošto samo prejemam, drugim naprej pa jo deli ona druga), fora je tudi da se te dve full ogovarjata med seboj, kadar pa sta skupaj pa sta full kolegici user posted image  ok, to pač ni moj problem. kako naj dopovem tej drugi naj me pusti na MIRU!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: živčna sodelavka
21.5.2007 14:36:37   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

stvar je taka: sem med dvema ognjema in sicer delam na delovnem mestu, kjer mi je bilo naročeno, da vso pošto ki jo odprem dam določeni osebi. Na drugem delovnem mestu pa dela oseba, ki določene pošte od te prve ne dobiva. Zdaj boste rekli no kje je problem?

Problem je, da mi ta druga stalno hodi v pisarno težit naj dajam pošto njej in ne oni drugi, jaz pa ji vedno znova razlagam, da mi je bilo naročeno, da dam vso pošto prvi osebi in da bom tako vedno delala dokler mi ne bo naročeno s strani nadrejenega drugače in naj gre k njemu če je kakšen problem.

Problem je, da se jaz zaradi te druge ki mi hodi 'težit' sekiram, pa vem da se nebi smela (jaz pošto samo prejemam, drugim naprej pa jo deli ona druga), fora je tudi da se te dve full ogovarjata med seboj, kadar pa sta skupaj pa sta full kolegici user posted image  ok, to pač ni moj problem. kako naj dopovem tej drugi naj me pusti na MIRU!

delaj to akr ti je naročeno s strani nadrejenega.. če komu to ni všeč.. ga pošlji k svojem nadrejenemu.. ali še bolje.. obvesti o problemu nadrejenega.. naj on to ureja naprej.. torej.. ne sekiraj se.. nobenega problema ni..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2007 14:43:10   
snake
mah ta situacija mi je tako znana še od prejšnje službe...............

jaz sem delala tako kot mi je rekla šefica in konec..........

to je uno umazano vohunjenje, una ta druga hoče prečekirat in vse prej izvedet kaj je prišlo v firmo in kaj se dogaja.........

ti delaj tako kot veš da moraš in ne sekirajse za neumne babe ki so željne samo informacij

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2007 16:15:20   
Anonimen
Pismo kje vi delateuser posted image ....

Delaj točno tisto kar ti nadrejeni reče, oseba ki je na istem nivoju kot ti, ti nima kaj pameti solit. Če ji kaj ne paše naj se obrne na šefa. Zato je tudi tam. pa se očitno ne upa, ker ve da nima tam kaj praskati.

Kaj za ena pošta pa je to, da se vsi pulijo za njouser posted image . A je kaj denarja noteruser posted image  Ali pa vojaške skrivnostiuser posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2007 17:30:12   
Anonimen
Ja reči ji, da če jo kaj moti, naj stopi do nadrejenega, ne da tebe živcira, ker delaš delo, ki ti je bilo naročeno!! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2007 18:57:01   
Anonimen
Delaš tako kot ti je naročeno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2007 20:32:01   
smrka
Naj se zmenjo z nadrejenim, ti pa delaj tko kot ti je naroceno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2007 21:22:24   
Anonimen
Poznano, ja. Ma pri nas sta tajnica in računovodkinja, ki ji je pulila pošto, predno je prišla v roke direktorju, kar nekako prišli skupaj glede tega. Ker je res za vse bilo najbolje, da je direktor ni videl. Ker pi njemu se je marsikaj ustavilo, kar se ne bi smelo.
Zakaj se pa pri vas ustavi?

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2007 21:54:01   
Anonimen
Oh poznam to... sicer sem bila tam kot študentka... kot med dvema ognjema...
Zjutraj sem kr stokala, ker sem morala na šiht, najraje bi se kr izgovarjala, da ima izpit, pa faks,... ampak na koncu ne bi bilo nič v denarnici. No, potem sem jima pa obema na enkrat rekla, da ju imam zadost, da naj se gresta solit in da odhajam... seveda, sem si prej poiskala drugo službo, ki je bila mimogrede bolje plačana in izkazalo se je, da je folk tam normalen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2007 7:43:11   
srki
Naredi tako, kot ti je rekel Zahi.

Jaz se s takimi sploh več ne obremenjujem. Enostavno povem svoji nadrejeni, pa naj ona naprej ureja z njo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?