Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vaše izkušnje 21.5.2007 14:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
oj, jaz nisem imela nobenih znakov, nobenih izcedkov. Imela sem iste "težave" kot pred menstruacijo. Čisto sem že čutila, da dobivam M. Boleče prsi, bolečine v spodnjem delu trebuha, utrujenost. Vse je bilo tako, kot da bo res zdaj zdaj prišla. Pa je kar ni in ni bilo.
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje 21.5.2007 14:50:39
|
|
|
|
annie
|
Pozdravljena! Pri meni pa je bilo tako, da sem na tisti dan, ko bi mogla dobit pojavil zelo rahel temno rdeč izcedek, pa sem pač mislila, da jo bom dobila, ampak je na srečo ni bilo. No, pa tudi prsi so me nekako drugače bolele, predvsem ponoči, če sem se zbudila...bile so zelo občutljive. Tako je bilo pri meni...je pa seveda pri vsaki drugače...želim ti, da zagledaš . LP
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje 21.5.2007 15:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore zadnje čase me rahlo skrbi, ker imam gost rumen izcedek in me je strah, da morda zaradi tega ne morem zanosit če ima katera podobne izcedke med nosečnostjo?
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje 21.5.2007 16:23:21
|
|
|
|
blue sky
|
Mislim, da ta izcedek ni povezan z nosečnostjo in imaš samo beli tok. Najbolje pa je, da greš h ginekologu in boš videla na čem si.
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje 21.5.2007 17:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela bel izcedek, pa sem čez nekaj dni preverila test nosečnosti in je bil Sem imela pa znake, to pa ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2007 17:08:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje 22.5.2007 16:16:04
|
|
|
|
lunca2
|
Jaz nisem imela rednih , ker nisem jemala KT in sama se mi ni ustalila zaradi prej prebolele težke bolezni. Jaz na začetku sploh nisem vedela, da sem , ker nisem imela redne in nisem imela nobenih znakov. Kasneje ko kar nekaj časa ni bilo menstruacije pa sem šla v lekarno po test za nosečnost in ugotovila da sem . SREČNO!
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje 22.5.2007 17:55:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Meni se je povečala količina belega toka, v kakem drugem tednu nosečnosti... tako da brez mini vložkov ne grem nikamor več.. Drugače pa sem v prvem tednu dobila kraste v nosu, kar me je precej bolelo, drugi teden pa mi je cel teden lilo iz nosu,kot da bi bila orenk prehlajena.... Nosečnost pa mi je nakazal okus, saj sem kar za en teden ostala brez njega, zatekel mi je jezik.. In potem, ko sem ob dolgotrajnem čepenju dobila bolečine, sem naredila 4 teste in vsi so bili pozitivni.. Čudno, ampak z veseljem...
|
|
|
|
RE: vaše izkušnje 22.5.2007 21:25:37
|
|
|
|
Mateja82
|
V prvi je bilo čist tako kot da bo prišel ker je po 14 dneh ni bilo mi je ratal malo sumljivo in .. od takrat naprej pa še slabosti in bruhanje V drugi se mi je posvetlo po enem tednu, tokrat ni bilo nobenih posebnih znakov sam ni blo takrat ko bi moral bit, test čez dva tedna so se pa začele slabosti in bruhanje.
< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 22.5.2007 21:26:49 >
|
|
RE: vaše izkušnje 22.5.2007 23:08:16
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
Na zacetku nisem slutila, da bomo zibali - mi je moj zacel nekaj govorit, da so mi cice spremenile obliko in da sedaj pa verjetno bo :P Pocutje je bilo isto kot vedno, nic izcedkov ali povecanega belega toka, ali karkoli.... nic bolecine, krcev... zato pa nisem verjela, dokler mi v 9T ni G potrdil. Edini znak nosecnosti je bil ta, da "tetke" ni bilo od nikoder..... nic bruhala.... nic mi ni blo slabo.... sploh vem ne, da sem noseca. Edino kar je, mi vcasih zelodcna kislina ponagaja, ampak to je bilo v celi nosecnosti samo trikrat. Tako mi je lepo, da bi bila kar vedno noseca. (edino tecna sem baje postala.... malo....)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?