|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Celulit
20.5.2007 21:34:51   
MAREC06
Ojla!
Mene pa zanima, če katera ve za res učinkovito zmanjšanje celulitauser posted image . Na kremce ne dam ravno veliko, se mi zdi, da to mogoče pomaga zaradi masaže pri nanašanju. Ne vem, a so metode v kozmetičnih salonih učinkovite al ne. Če je katera že to probala bi prosila, če lahko še poveste, kakšna je okvirna cena.  Naj povem, da sicer s težo nimam nobenih težav, lahko bi dobila še kakšen kg, samo celulit ...user posted image .
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Celulit
20.5.2007 21:49:25   
lelaval
Največ pomaga masaža, redna telovadba in hladno -topel tuš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2007 22:19:22   
tajtaja
V Oni sem prebrala, da bi naj Nivea imela nek obliž za rešitev v zadnjem trenutku?????
Kaj te to je?user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2007 22:40:43   
lelaval
Jaz sem v prvi user posted image  uporabljala kremo proti strijam. Ker pa le ta ni imela nobenega učinka kljub vztrajni uporabi, je v kasnejših nosečnostih nisem več uporabljala. Sem pač po porodih poskrbela za svoje telo z malo več miganja. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2007 22:46:55   
tajtaja
To proti strijam pa je meni zelo pomagalo. Kljub štirim nosečnostim, pri zadnji sem bila še posebej ogromna, na mojem trebuhu ni niti ene razpoke, prav tako tudi na stegnih ne.
Sem pa pri kopanju rada dodala olivno ali pa manjdljevo olje, pa še mazala sem se tudi zraven kreme z olji, sem drugače mela občutek, da mi bo kožo razneslo, pa srbelo me je kot user posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2007 7:33:34   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

+ obvezno redna zdrava prehrana.

< Sporočilo je popravil puncica -- 21.5.2007 7:34:23 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2007 8:23:20   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

+ obvezno redna zdrava prehrana.

in treba je piti veliko vode

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2007 10:40:03   
karamela
ja se strinjam, masaža, zdrava prehrana in veliko vode. Ampak kaj, ko mi to v praksi ne uspe, še posebej premalo pijem vode.

Sem si šla takoj po plastenko navadne vode.

lpuser posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2007 14:20:57   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: karamela

ja se strinjam, masaža, zdrava prehrana in veliko vode. Ampak kaj, ko mi to v praksi ne uspe, še posebej premalo pijem vode.

Sem si šla takoj po plastenko navadne vode.

lpuser posted image

Potem pa dolge hlače gor pa špegle v smeti vržtuser posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2007 14:31:54   
Blink1
Ojla

Jaz hodim na eno zadevo, kjer mi noge masira z vakumom in RES deluje. Celulita je vedno manj, obseg se je zmanjšal.

Čez dan seveda spijem okoli 1,5 litra vode, poskušam se hejat pri hrani (kar ne uspeva vedno). Rada bi še malo maščobe na notranji strani stegen spravila dol, ampak vakum deluje samo pri celulitu, tako da zdaj še parkrat na teden rolam in kolesarim.

Hudirja... da bi šlo pa brez mučenja.... TO PA NE!!!user posted image user posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2007 17:09:36   
Tia27
Najučinkovitejša naprava je en aparat,ki ga ima prijateljica v svojem kozm. salonu , poleg nje ima tudi klinika Fabjan na morju, ne bom pa javno objavljala kozmetični salon,ker ..,je pa res učinkovit aparat, saj jih imata edina v Sloveniji in tudi edino  Fabjanovi znajo  z njim upravljati,tako da, če hočeš mi piši na zasebno,lp

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2007 1:16:32   
Anonimen
Migat treba user posted image

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2007 7:30:00   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Ne pomaga vedno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2007 11:52:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Ne pomaga vedno user posted image

Včasih že user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?