|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maščobica
20.5.2007 20:47:55   
kroky
Živjo dekleta, verjetno se tudi ve srčujete s podobnim problemom kot jaz - namreč maščobica in celulit. Me pa zanima, ali v nosečnosti kaj odsvetujejo kreme proti celulitu . ali vishy in druge?? Men se sicer zdi, da ne bi sml bit problem, ampak vseeno vas raje vprašam zarad kakih sestavin kreme k se temeljito vpijajo:-)

Mogoče malo butasto vprašanjeuser posted image

hvala,

kroky
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maščobica
20.5.2007 21:14:32   
karin.
nobena krema ne škoduje otroku.

(odgovor članu kroky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2007 21:15:22   
Jelenche
Jaz sem na netu zasledila da naj se Vichy ne bi uporabljaj v času nosečnosti, saj naj bi bil preveč agresiven.
Seveda pa nimam neke znanstvene razlage tako da iskreno rečeno ne vem. Sem pa mal googlala in našla nek forum kjer se odsvetuje. Jaz ga pač ne uporabljam..

user posted image  LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu kroky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2007 22:06:15   
bskrle
ŽAL NE!user posted image

(odgovor članu kroky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 23:37:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2007 23:42:00   
kroky
Ne ne, ne me narobe raazumt, se ne sikiram - vem, da paše zraven, sam vprašam ravn zaradi tega, ker če lahko kaj naredim za bolj napeto kožo, potem bi to z vesljem, če pa ne pa pač ne - imamo telovadbo ane:-) Kondicijo pa moramo nabiratuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2007 10:20:02   
TinkiBinki
moram vam povedati, da ko sem hkrati kupovala Tifol in Vichyev Lipometric so mi v Lekarni rekli, da ga ne priporočajo nosečnicam in da je gor opozorilo. Tako mi ga niso prodali. user posted image  Verjetno si bom kupila kaj naravnega, npr. L'Occitane in malo masirala, glavna je masaža in gibanje.

(odgovor članu kroky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......