|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako si pomagate pri slabosti
20.5.2007 18:36:45   
Maša
punce meni je slabo tolk da bi lahko 23,5 h na dan bruhala....poskusila sem ingver in ne pomaga....ima katera se kako idejo..please!!!!!

hvala za nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako si pomagate pri slabosti
20.5.2007 18:41:39   
tintin
meni so pomagali kaki limonini bonboni in redno hranjenje po malem.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2007 19:34:53   
hokejistka
Jaz jem na dve uri. In tega se zelo resno držim. Če kateri dan malo popustim, se slabosti takoj pojavijo v hujši obliki.Zredila pa se zaradi tega nisem še nič. Pa pijem tudi veliko.

A bruhaš tudi ali ti je samo slabo? ker če veliko bruhaš, se pojdi lepo pokazat zdravnici.

Srečno!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 23:34:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2007 7:33:40   
Blacky30
Jaz sem tudi jedla vsaki dve uri in je pomagalo. Samo nekaj malega, kak jogurt ali 2 keksa, sadje,...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2007 10:07:29   
pot
Meni je G svetovala, naj skozi, po požirkih pijem tekočino, da odplakne nosečniški hormon iz telesa. Probaj pit različno tekočino po požirkih na 5-10minut, če ne gre po požirkih, pa po žlici. Pij različno pijačo, da se ti ne bo preveč zamerila ena in ista, še najboljša je voda, če se ti še ne upira. Probaš lahko tudi s kakšnimi ne preveč slanimi juhami.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2007 21:53:26   
majas
Poskusi zjutraj preden vstaneš pojesti prepečenec ... pa malo čaja spiti. baje pomaga...

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2007 16:46:37   
ronja
Meni ni nič pomagalo, še vedno se mi zgodi, da lepo vse zbruham, pa sem 36. teden... pa tudi če je to samo voda... pomaga, če zjutraj NE jem, ker potem vsaj zjutraj ne bruham. Dopoldne oz. potem prvega obroka, torej malice, ali kakor češ temu rečt, navadno ne zbruham, večerja oz. kosilo se mi pa še vedno dostikrat zgodi...

Sem pa probala RES VSE MOŽNE ČAJE, vse možne nasvete, pojedla sem svega i svašata, predno sem vstala iz postelje, probala sem jest samo take in take stvari, skratka, včasih pač nič ne pomaga... najboljše je, da ne misliš na to, ko moraš bruhat, se najprej potrudiš, da ne bi, če ne gre, pa pač bruhaš, kaj pa češ. Samo ne se sekirat zato, je veliko lažje, če "bruhaš z nasmeškom na obrazu"user posted image , malo karikiram, ampak hočem rečt, da ti zato ni treba bit slabe volje, itak da si po bruhanju zmatrana, ampak človek se vsega navadi, psloh če bruha večkrat na dan...

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2007 11:52:55   
lorch
Men je blo slabo 24 ur na dan, pa sem tolk težila svoji g., da mi je svetovala naj si v lekarni kupim PLIVIT tablete z vitaminom B6!
POMAGA!!!
Vsaj meni je. Sem pa še vseeno ostala na tem, da jem na približno dve - tri ure. Pa če slučajno nekaj časa ne pijem vode mi tudi ne paše najbolj. tako, da lahko rečem da je meni pomagala voda, hrana in seveda vitamin B6!
Mi je pa obenem zdravnica svetovala tudi magnezijeve tablete, ki zmanjšujejo krče, ampak meni niso pasale, nekaterim pa.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2007 12:00:07   
Tiamo
meni je pomagala samo cocacola....takrat k mi je bilo res res slabo sem popila mogoče 2-3 požirke, nisem pretiravala. Drugače sem se pa nalivala z vodo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2007 20:26:02   
dabe
živjo!
Meni je bilo slabo drugi in tretji mesec nosečnosti - cel ljubi dan, najhuje popoldne in zvečer.
Pomagali so mi majhni prigriski, pa bobi palčke, komarčkov čaj... Ponavadi je šlo vse ven iz mene.

Zdaj sem v 17 tednu in zadeva se je popolnoma umirila...juhuhu.

lpuser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......