|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še kdo ni dobil odgovora?
20.5.2007 18:35:29   
Blacky30
Cele dneve samo berem tu gor, kako ste dobile odgovor iz vrtca o tem, če je otrok sprejet ali ne. Ker me že malo skrbi, da pri nas še nič ni prispelo, čeprav mi je rekla, da bo takoj po prvomajskih praznikih, me zanima, če je še katera, ki še ni dobila odgovora. Ali naj začnem paniko vzganjat, da nas niso pozabili slučajno?user posted image  Zanima me tudi, od kod ste.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še kdo ni dobil odgovora?
20.5.2007 18:47:48   
Muca Copatarica
Na tvojem mestu bi poklicala v vrtec in povprašala, kdaj bodo kaj odgovorili. Pa ti bodo povedali kar te skrbi. Ne skrbi, vse bo še ok. Lp.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2007 19:04:57   
eya
Mi smo iz domžalskega vrtca že dobili odgovor. mogoče boš lažje izvedela, če so iz vašega vrtca že pošiljajli odgovore, če napišeš, v kateri vrtec ste vi poslali prošnjouser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2007 19:15:52   
Jančika_
Mi še nismo dobili odgovora in tudi lani je prišel zadnje dni maja. 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2007 21:00:05   
Naja31
Mi smo iz enega vrtca dobili odgovor (Lj. Andersen), iz drugega pa še ne (Lj.Jelka), tako da mislim, da ti ni treba skrbeti, da so te pozabili. Verjetno bo pošta vsak čas.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2007 22:40:45   
ribica.
Mi še nismo dobili, ampak so rekli, da bo junija. Lokacija, MB.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2007 10:05:36   
Blink1
Mi še tudi nič ne vemo. Smo pa imeli vpis šele od 3. do 10. maja.

So pa rekli, da bodo otroci zelo pozno delali teste za šolo in bodo šele potem vedeli koliko je prostora. Potem pa kriteriji...mater, baje da je ful gužba.

Aja..lokacija... okolica MB...sej vešuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2007 12:41:25   
julam
mi smo danes dobili odg - za Lj

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2007 12:55:41   
CAPA
tudi mi še nismo dobili odgovora - Moravče...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2007 14:42:09   
Aja32
Še nismo - Vrtec Mojca, Ljubljana.. Lp A

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2007 14:46:22   
Mehičanka
Mi tudi še čakamo. So v vrtcu rekli, da bo komisija zasedala šele konec maja....Me že prav panika daje, ker je menda čisto premalo prostora...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2007 14:54:46   
Antigona
Ojla!

Na tvojem mestu bi za vsak slučaj klicala v vrtec. Meni se je namreč lansko  leto zdelo čudno, ker so vse kolegice že dobile odgovor jaz pa ne. In kaj je bilo? Poštar je bil prelen da bi napisal obvestilo o priporočeni pošiljki (prišla je na soboto), ki nas je čakal na pošti. Da popuser posted image . Potem sem pa ugotavljala, da se je večkrat zgodilo, da ob sobotah ni bilo nobene pošte (pa čeprav so sicer vsak dan, če ne drugega reklame). Očitno se našmu poštarju pač ne da delat vsako sobot. Ko bi potem obvestilo vsaj prinesel v ponedeljek user posted image ......

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2007 15:30:40   
Nika v službi
Mi smo dobili (Lj Ciciban); najbolje, da pokličeš in preveriš. Nam je bilo obljubljeno, da bo odgovor do 30.04. in ker ni bil, sem poslala mail v vrtec in dobila odgovor, da je prišlo do zamude, ker je bila potrebna komisija (preveč vpisa) in se je nekoliko zavleklo.
Pošto sem dobila prejšnji teden, včeraj pa sem šla podpisat pogodbo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.5.2007 10:38:07   
LUNA06
Mi še nismo dobili, ampak vem da smo sprejeti.Vrtec Najdihojca Lj.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2007 19:50:40   
ninocka
Jst pa sploh nisem dobila odgovora, ampak so me 15 dni preden naj bi šel tamal v vrtec klicali in rekli, da je sprejet in naj grem podpisat pogodbo.
Je bil pa res že prej 1x vpisan, pa smo prestavli vrtec zarad podaljšane porodniške, samo sem ga mogla potem vseeno še enkrat vpisat.

Jst bi jih poklicala, da bi vidla, kaj je na stvari.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2007 22:01:19   
ajja
Pri nas bodo odgovori junija.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.5.2007 22:08:11   
Anonimen
Lj-Trnovo bo bojda konec maja.

(odgovor članu ajja)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2007 9:05:37   
Blacky30
Evo, rešeno. Sem poklicala in mi je gospa povedala, da žal še niso pošiljali obvestil, ker je otrok ful preveč. In so želeli rešiti težavo, preden bi koga odslovili. Na župana in na svetnike so vložili prošnjo, da bi lahko odprli še en oddelek in so ga odobrili.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako bodo zdaj veliki posebej, mali pa tudi, prej pa so bili vsi v eni kombinirani skupini. Naj povem, da gre to za vrtec v zelo malem kraju, kjer skoraj noben ne verjame, da je lahko prijavljenih toliko otrok.user posted image

Rekla je, da konec drugega tedna dobim obvestilo, da pa smo najverjetneje sprejeti, ker bodo sprejeti vsi. Ful sem vesela!

Hvala za odgovore. Ampak to je šele začetek. user posted image user posted image user posted image Glede na to, da nimam pojma o vrtcih in nimam nobenih izkušenj s tem, me boste v naslednjih mesecih imele verjetno že vrh glave z vsemi vprašanji, ki jih bom naslavljala na vas, ker ste tak fajn punce in vedno pomagate.user posted image

Najprej pa me zanima, ali veste, če bodo mojega falotka dali še v jasli, če bo pri vstopu v vrtec star 31 mesecev, torej malo manj kot 3 leta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.5.2007 9:52:52   
frutka_
Blacky, najprej ti čestitam za uspešen vpisuser posted image !
Glede tvojega zadnjega vprašanja pa tako. Običajno  so otroci istega kronološkega leta skupaj v skupinah.     Recimo vsi 2004 v eni oz. 2005 v svoji skupini. Ker je tvoj rojen čisto v začetku leta je  tudi možno, da ga dajo v vrtec. Odvisno tudi kako formirajo skupine glede na starost ostalih otrok. Če je tvoja izrecna želja, da gre k večjim otrokom ga menda lahko dajo. Svojega malčka najbolje poznaš sama in tako moraš vedeti, da je zaželjeno da v vrtcu nimajo več pleničk, kako je razvit njegov govor, koliko je samostojen (recimo pri oblačenju, hranjenju), kako dolga je njegova pozornost (pomembno predvsem pri zaposlitvah, ki so v vrtcu daljše), njegov ritem (jaslični imajo prej kosilo in prej gredo spančkat), ...gre predvsem zato, ker so jaslične skupine manjše in skupina 3-4 leta večje. Pri tamalih jih je 14 in pri večjih 19!

V vsakem primeru je možno, da bo ostal eno leto dlje v vrtcu, ker pri vpisu v šolo spet upoštevajo letnico rojstva +zrelost otroka.

Ti kar gnjavi, ti bomo že pomagal!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?