Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izbira P v ZD Bežigrad - Jelenc ali Gradišek?! 20.5.2007 13:40:30
|
|
|
|
TVN
|
Do sedaj smo hodili v Črnuče, k dr. Tanji Tratnik, ki pa z 21.05. odhaja v pokoj. Sedaj sem dobila dopis iz ZD Bežigrad, da se moramo odločiti za novo pediatrinjo, na izbiro imamo: dr. Alenko Ramovš dr. Alenko Rus dr. Simono Gradišek dr. Ksenijo Jelenc Sem že nekaj brala tukaj na RR in za Gradiškovo in Jelenčevo so same pohvale, tako da sem nekako že napol naredila ožji izbor. Sedaj me zanima, za katero od teh dveh bi vi dale glas glede na svoje izkušnje pač. Ali obe delate izključno v ZD Bežigrad ali je katera od njiju tudi v Črnučah? Saj na koncu koncev mi je vseeno, če hodim za Bežigrad, le da bi bila P dobra za mojo princesko. Prosim, pomoč in vaše izkušnje! Hvala, Hvala!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2007 14:57:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2007 14:59:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: izbira P v ZD Bežigrad - Jelenc ali Gradi... 20.5.2007 16:38:17
|
|
|
|
tananejka
|
Vse 3 moje punce imajo dr. Ramovš in smo ZELO zadovioljni LP
|
|
|
|
RE: izbira P v ZD Bežigrad - Jelenc ali Gradi... 20.5.2007 18:19:26
|
|
|
|
Gina
|
Meni se zdi bistvo zdravnikovega poslanstva, da postavi pravo diagnozo in jo temu primerno zdravi. Poznam praktično vse zdravnice v zd bežigrad in tudi v črnučah, tako da če ste imeli tratnikovo, je njej primerljivo samo če izberete gradiškovo ali jelenčevo. Meni sta obe zelo fajn zdravnici, predvsem sta strokovni in normalno človeški z izkušnjami, ki so res bogate. Nobena od njiju mojim otrokom ni nikoli falila diagnoze, pa smo imeli vse sorte reči, niti ni nobena od njiju predpisala kako zdravilo preveč ali premalo... skratka, imeli smo gradiškovo, ostale zdravnice poznam iz številnih srečanj z njimi, saj je bil predvsem moj prvi otrok neprestano bolan, cca 1-2x na mesec 7 let. Edino resnica je, da je jelenčeva malo manj dosegljiva kot gradiškova, sicer pa nimam čez nobeno od njih ene same slabe besede. Ramovševo ti iz zgoraj omenjenih razlogov odsvetujem. Jaz je ne bi pod nobenim pogojem izbrala. Pa ne bom v detajle, tole je le javni medij, lahko ti rečem le, da so vsi zdravniki fajn, dokler ni z otrokom kaj več kot navadna viroza ali angina, potem pa....potem pa se vidi razlika. In zdravnika v končni fazi ravno takrat najbolj potrebuješ, a ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Okrasitev za noč čarovnic: 9 idejPribližuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.