|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 11:36:11   
Anonimen
:((Prišli so prvi izvidi :diagnoza:alergija na kravje mleko:((KATASTROFA!Moj bogi Timi se mora poslovit od jogurtov,ki jih obožuje in vse kar vsebuje kravje mleko.Lahko uživa pa sojine izdelke in sojino mleko,pa tudi mamica,ki ga doji ne sme niti pogledat mleka.SOJINO?!!,ko pa je tako pregrešno drago..in ponavadi otročki vsega ne pojejo..pol se pa sran meče...No kot sem že rekla vse za naše srčke!!!!:duda::duda:Pozdrav iz meglnega:morje:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 11:41:23   
Donja
Škoda da zdaj ne bo smel tega, kar ima rad. Pa so kaj rekli, da se lahko izboljša? Sem pred nekaj časa brala tu na RR o neki terapiji, ki pozdravi alergije. Če bom našla ti javim link. Držim pesti, da bo za Timija še vse ok in da bo čimbolje prenesel spremembe glede hrane.

:rozica::rozica::rozica: in za srečo :pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 11:58:41   
Janeja

Neva6, razmislite o zdravljenju z Bioresonančno terapijo. Res deluje. Moj Jan je bil hud alergik od prvih mesecev naprej (kravje mleko, jajca, arašidi, pšenična moka,...). Ko sem zvedla za to terapijo sem takoj probala, ker je bil res revček! Žal mi je samo, da nisem za to vedla že prej in da smo se 2 leti in pol vsi matrali :( pol je pa po treh tednih terapije ozdravel :bravo:
Danes je od terapije preteklo že 9 mesecev pa Jan brez problemov in reakcij je vse mlečne izdelke (obožuje jogurte, ki jih prej še pogledat ni smel), jajca,...

Držim pesti :miska: , da bo Timi čim lažje prenesel dieto.
Toplo priporočam zdravljenje! Razmisli!

Pozdravček

Janeja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 12:01:07   
Anonimen
hojla Donja zaenkrat ni bilo nič govora,če se bo izboljšalo,ker je šele na sveže.Potem sem prebrala priložen list kaj lahko je in pije pa me je zvilo,ker piše da lahko sojino mleko pije le če je starejši od dveh let:zmeden:Za tisti link,ki ga omenjaš pa bi te le prosila ,če najdeš pa hvala že v naprej.Žalostno je to,da je zelo slab jedec.potem pa ti vzamejo še tiste svari,ki jih poje.No se bomo pač znašli,pa kaj drzga poskusili vsilit.:love::duda:PapaAja pozabila da morajo še izvidi iz Ljubljane pridet,kaj bo šele tisto pokazalo..me e kar malo strah..papa:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 12:05:45   
Anonimen
Janeja priznam da trenutno ne štekam ne kje ne kako ne kaj je ta terapija:zmeden:ali bi bila tako prijazna in na kratko razložila,da bi se znale midve s hčerjo orjentirat?Hvala (prosim kar na ti!!!):morje::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 12:24:12   
Anonimen
Kaj pa ti mlečni nadomestki za otroke, ki niso dojeni? A so ti vsi narejeni na bazi kravjega mleka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 12:31:11   
Anonimen
:rozica:Splišni nadomestki mleka so:riževo mleko z dodatkom Ca in Mg,sojino mleko,ki pa ga lahko užije samo,če je starejši od dveh let.puding RoyAL-vanilija(prah)GEA margarina brez mleka v prahu in lecitina.To je vse?:zmeden::((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 12:40:45   
sonja-10
Kar se cen tiče, te ne morem potolažit, le to, da ima mamica pravico do dodatka pri otroških dodatkih, le izvid mora predložit. Sojini jogurti so zelo dobri. Za nadomestek mleka pa ti predlagam riževo, ki ima bolj sladek okus in ga dobiš že zmešanega z drugimi okusi ( čokolada, vanilija). Od margarin pa je dovoljena Gea, samo moj Črt je dobil pike tudi po njej in mu kupujem Vitaquell. Recepte dobiš na MON pri alergijah. Sojin nadomestek smetane je odličen. Vsem zelenjavnim juham, ki jih pasiram, ga dodam, da lahko je tudi Črt, ostali pa ne opazijo razlike.
Zdravnica mi je pri enem letu svetovala strogo izogibanje mleku (in jajcem) in jaz se kar držim, ker gre, hvala bogu, na boljše. Prvič je bi testiran pri štirih mesecih. O bioresonančnem zdravljenju imaš pa kar veliko podatkov na forumu Alergija. Do zdaj so jo vse samo pohvalile.
Neva, vem da je hudo, ko izveš, ampak s časoma se tako navadiš, da je to normalno. Moj starejši sin je pri dveh letih dobil diagnozo, da ne sme niti enega agruma. Na vseh roj. dnevih so imeli le jagodne in pomarančne sokove in da moj ni pil samo vode, sem mu jabolčni sok kar zraven dala. In zelo je bil discipliniran. Če mu je kdo ponudil sadje, sok ali bonbon iz agrumov je resno povedal, da je ANERGIČEN in se nikoli ni prekršil.
Lep dan, Varja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 12:46:19   
sonja-10
Zdaj vidim, da sem dolgo pisala. Črt dobiva na recept Pregomin, ki ga pije zjutraj in zvečer. Je pa obupnega okusa, le da je bilo to prvo, kar je poskusil v svojem življenju, poleg mojega mleka.
Kaj pa imaš še v mislih? Vse kašice, ki so brez mleka (Rižolino, Banana z žitaricami, jabolko z žitaricami ...) jih delam z riževim mlekom.
Če imaš še kakšno vprašanje, napiši.
Lep dan, Varja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 12:53:20   
sonja-10
No, še nekaj sem se spomnila. Ne vem, če so te opozorili, da je mleko v paštetah, salama, hrenovkah...? To sicer tako ali tako ni preveč zdravo, pa vendar. Vedno je treba prebrat celo deklaracijo. Mleko imajo tudi nekateri kruhi. Na zečetku sem jaz kruh pekla, zdaj pa že vem katerega lahko je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 13:05:25   
_Arwen_
Neva : http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=18751&idk=93

Ali pa vpiši v iskalnik biocom ali pa bioresonančna terapija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 13:10:37   
Janeja

Neva, vidim da ti je že Nika B. prilepla link na temo Bioresonančna terapija 2. , kjer sem nekaj o tej terapiji že napisala. O alergiji smo govorile tudi pod naslovom Alergija na mleko in mlečne izdelke na forumu Alergije.

Če pa te zanima še karkoli drugega pa samo vprašaj. Ti z veseljem pomagam ker vem kako hudo je če je otroček alergik. Sicer se res s časom navadiš na diete ampak zakaj mu nebi pomagali, če lahko!
Lahko mi pišeš tudi na privat in pustiš telefonsko, če hočeš informacije bolj "u živo" ;)

Janeja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 13:14:30   
Dadi
Ojla neva6. Moji dve sosedi sta imeli močno alergijo. Ena ni smela jesti skoraj nič, drugo je pa mamica dojila pa so tudi ugotovili da je alergična na mleko in vse odtale zadeve. Tretja oseba je moja tašča, ki je tudi alergična(paradižnik, kumare itd) In vse so šle na Vrhniko k zdravniku, ki jim je pomagal. Tisti dve punčki je pozdravil, moja tašča je pa trenutno na zdravljenju. Tja greš parkrat in te pozdravi. Zagotovo. K bi videla punčko ki je pri 9-ih letih velika in težka kot otroček pri 6-ih letih. Ampak so jo pozdravili in zdej vse normalno je.
Če se boš odločila za to mi pošlji na privat. Cena je pa taka: prvič okrog 18 000 sit, drugič in tretjič pa manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 13:32:04   
Donja
Tudi jaz sem mislila na to bioresonančno terapijo, pa so ti že prilepili link. Mislim da ti bo Janeja znala vse povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 14:55:08   
Anonimen
:bravo:VSEM SKUPAJ NAJLEPŠA HVALA!!VEČ INFORMACIJ KO SE DOBI BOLJŠE JE TAKO SE ZNAŠ VSAJ ORJENTIRAT IN POSKUSIŠ VSE SAMO DA BI BILO BOLJE.:)-:love::duda::angel:hVALA ŠE ENKRAT DOBRIM:angel:ZA POMOČ:duda: NEVA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 15:16:13   
Eva*
neva6: en nasvet pudingi s sojinga mleka so dobri ampak samo kakav, ki ima okus kot navaden (lumpi) puding....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 15:36:06   
Seven*
Kaj pa kozje mleko? Si mogoce vprasala, ce pride v postev? Kozje mleko je zelo kvalitetno mleko! Sama kupujem kozje sire, ki so dokaj okusni, sploh domaci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 15:49:28   
Anonimen
Seven ciao :rozica:tudi kozje mleko in vsi siri oziroma vsa prehrana ki vsebuje laktacide je prepovedana:siri skute smetana pudingi na mleku,jogurt,kefir,kislo mleko,sirotka,izdelki ki vsebujejo mleko v prahu ali kazinat ali sirotko itd.:kava::kuza::muca:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 16:12:37   
kimi
Timi zelo mo je žal...da ne boš nekaj časa jedel jogurtov in mleka. Jaz upam da te bo kmalu minilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 16:53:40   
Seven*
HUDIC!! :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Alergija na kravje mleko
22.10.2004 22:16:01   
Anonimen
Sedaj sem se spomnila. Tudi otrok moje znanke je bil alergičen na mleko. So mu ugotovili, še ko je bila mamica na porodniški. To se mu je kazalo v obliki rdečih lis, kot nekakšnih lišajev, ki so se mu pojavljali po telesu. O.K., pa so prešli na sojine izdelke, tako kot vi, Neva. To je trajalo nekaj mesecev, potem pa so šli kupovat čevlje in mali se je v trgovini tako drl, ker čeveljkov ni hotel pomerit, da je ponovno dobil vse tiste fleke. Mamici se je zazdelo, da mogoče pa to le ni od mleka in je ponovno poskusila ter mu dala mleko in, glej ga zlomka, reakcije ni bilo več, če je sploh res bila kdaj alergija na mleko (tako je rekla ta znanka). Danes je ta otrok star pet let in nikoli več ni imel problema z alergijo na mleko.

Upam, da se bo tudi pri vas hitro zadeva popravila. Alergij je danes ogromno, ampak največkrat tako iznenada kot pridejo, tudi izginejo. Upam na vse najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?