Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Tele neoprenke gredo pa meni na živce, ker je noga notri mokra, pa vsa zadihtana. Se kar vakuum naredi. Za v vodo so že super, za večje otrokle, za hojo po kamenčkih in vodi na plaži za majhnega otročka pa meni ne. Ti neoprenski so fini, če se jjih da za v vodo gor, ko se pride ven, pa dol. Pa še to sem jaz lani klela vsakič zraven 100 na uro, ker so šli tako težko gor. Tiborju. Saj tako mi tudi delamo. Vmes se pa posušijo, kar ni problem na morju-gre 1,2,3. A vmes sta pa tamaladva pri miru ali kaj? Ne bi rekla. A potem imata pa za ta čas druge sandale? Pri nas, če že blagovolji biti na plaži, je to eno samo letanje sem in tja, v vodo in iz vode, hoja po "lužah" in tako. Ni tisto, zdaj se gremo pa kopat, no zdaj gremo pa ven, da malo posedimo in se posušimo. Ko nam bo vroče, gremo pa spet v vodo (tačas so pa čevlji suhi). Je pa seveda prisotno teženje zraven non stop, to pa ja, da gremo gor, ko pridemo gor (k prikoli), pa da gremo ... ma ne vem kam. V tri krsne. Skozi nekam. Malo of topic, ampak sem si morala malo dati duška, ker me že zdaj to spet duši, ker vem, kako bo. Sploh ne bom šla na morje, pa bo.
|