Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dojenje,ko je mami bolna 22.10.2004 10:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika8 ti kar mirno doji naprej.Jaz sem imela 40 vročine gripo pa sem dojila in moja tamala ni nič dobila.Tako mi vsaj vstajat ni bilo potrebno,sicer pa tudi zmožna nisem bila.Tamala je bila nahranjena.Da pa boš bolj pomirjena pa zavrti št.pediatra pa se pozanimaj.Le usta si pokrij da ne kihaš vanjo.Želim ti da čimprej ozdraviš.:love:Tudi Katja in mi vsi smo imeli virozo pa se tamali ni nalezel,četudi ga je dojila.Ti le doji,tako delaš samo pikici uslugo da ne zboli.Papa:morje::angel::sloncek::kuza:
|
|
|
|
Dojenje,ko je mami bolna 22.10.2004 10:05:29
|
|
|
|
Lenny
|
Meni so celo razložili, da je dobro, če pri prehladu dojim, ker bo mali preko mleka dobil protitelesa. In res ni od mene nikoli staknil prehlada, dokler sva se dojila. Enega :pujs: , da boš čimprej zdrava!
|
|
|
|
Dojenje,ko je mami bolna 22.10.2004 12:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi zbolela, ko je bila Lea še čisto majhna. Sem imela vročine 38,5, amrkala, kašljala. Pa mi je pediatrinja rekla, da naj kar normalno dojim. Čim prej se pozdravi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?