Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: delo na domu (prevajanje) NA POMOČ 18.5.2007 18:49:26
|
|
|
|
Taula
|
Žal je kar težko dobiti ja, tudi če si študent prevajanja Jaz sem dobila v bistvu preko vez in sem prevajala kataloge za počitnice. Plačano je bilo bolj tak-tak, ampak je bil dodaten denar. Kje dobiti..na študentu je včasih, ma to razgrabijo v momentu. Tako da ne vem.
|
|
RE: Delo na domu (prevajanje) 19.5.2007 0:04:51
|
|
|
|
Olivija
|
Po mojih izkušnjah ni težko dobiti delo kot prevajalec. Sicer sem jaz po izobrazbi pravnik, kar se mi zdi pa pri prevajanju pravnih tekstov samo prednost. Prevajala sem pa že med študijem (programsko opremo), zdaj pa občasno preko ene agencije. Prevajam pa iz nemščine in obratno (to raje, ker je bolje plačano ) LP
|
|
|
|
RE: Delo na domu (prevajanje) 19.5.2007 1:24:49
|
|
|
|
soncece24
|
Poišči naslove agencij po netu, pošlji prošnjo, poslali ti bodo preizkusno besedilo in na podlagi tega se bodo odločili ali delaš vredu ali ne in če boš naredila ok se boste dogovorili za sodelovanje. če te kaj dodatno zanima pa piši na ZS, to je namreč moj "foh"
|
|
RE: Delo na domu (prevajanje) 26.6.2007 23:41:21
|
|
|
|
*ajetam*
|
mene pa zanima kakšno drugo delo na domu ? kje bi se to dalo najdit ? karkolipravzaprav.. kakšno tipkanje ali pa kej podobnega... kje bi to našla ?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?