Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 7:27:05
|
|
|
|
meeryana
|
Dobro jutro v petkovo jutro tudi z moje strani ;) Kako ste kaj spale? Jaz bi šeeeeeeeeee :zaspan: Celo pot v službo sva se pogovarjala, kako bova pa jutri RES spala do kosila....čisto na koncu sva se pa odločila, da greva zgodaj zjutraj v Avstrijo....Hehehehe, pa bova v nedeljo spala. No, naj vam sporočim, da v lekarnah nimajo čaja iz krvomočnice. Je žel moj zlati možek vprašat. Ampak je pa rekla, da v kakšni zeliščni ali domači lekarni pa zna bit.....Bom še malo okoli po MB pogledala, pa sporočim ;) Danes pa je peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek.....kak faaaaaaaaajn.........lepo delajte punce, Anitka, sprosti se na jogi, pa lep večerni klepet ti želim :kava: Pozdravček vsem RR-ovkam.......:sloncek:, pa na čimveč :modri::love::roza: čez vikend!!! :sloncek::sloncek::sloncek: M:zajcek:
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 8:07:29
|
|
|
|
simonas
|
Dobro jutro! Pa smo se prebudili v deževno jutro. Tu pri nas lije kot iz škafa. Zjutraj sem se čisto nabliskana pripeljala v službo, ko se vse tako odbija od ceste, ki je mokra... Odločila sem se, da se vam še malo javim preden se zakopljem v delo, ker potem ga tako prej šibam iz službe, saj imam predavanja v Celju, kjer bom prečepela celo popoldne:(... Moji čudni občutki so se prenehali;), tako da me nič več ne špika in boli. Le neka kronična utrujenost me še daje. Samo bi nekaj dremala in spala... :muca: Malo sem površno brala in ne vem kdaj ima katera poseg, a vem, da se bo vse srečno izteklo in upam, da kmalu berem čim več novičk o novih :nosecka::nosecka::nosecka:. Mi bomo še tudi pridno :sloncek::sloncek::sloncek: naprej, da spravimo kako štručko v pečico... vam pa tudi želim čim več prijetnih trenutkov in lepih novičk, pa se beremo v ponedeljek! Simona :muca:
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 8:37:55
|
|
|
|
Neža81
|
Jutro! Jaz pa danes delam do enih, tak ko ponavadi v petkah, potem imamo malico - šef časti, ker ima rojstni dan, ob treh pa letim v Celje na predavanja in sem tam do osmih zvečer... jaoooooooooo Pa ravno danes ko je tako tužnov vreme, morem it jaz na predavanja :zaspan::zaspan::zaspan:. No zvečer pa grema s kolegico na drink, potem pa domov na digi dagi z mojim .... :)-:)-:)- Lp Neža
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 10:25:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Da se še jst oglasim. Danes sem pa doma in sem spala do zdajle:muca:. Sem pa imela ene butaste, tak da sem morala še kar malo posedet in odtuhtat do konca8) Jutri greva z možekom v MB, greva na kosilo, ne vem še kam. Baje, da je v Novem svetu fajn. A ma katera, ki je iz MB kakšen drug predlog? Zdej nas je pa spet nekaj od katerih je packa:hudicek: ravno šla in bomo spet začele:sloncek::sloncek::sloncek:. Hm, meni se zdi kr malo hecno, smo kot eni sezonski delavci:)-:)- Vse lepo pozdravljam!! Tinka
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 10:47:49
|
|
|
|
Eva*
|
Jaz zelim vsem cim bolj :sloncek: vikend :)
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 11:12:11
|
|
|
|
biba77
|
tinkamiska, halo! Meni osebno je v Novem svetu kar vsec. Res je, da je nivo postrezbe malo padel (res malo), samo hrana pa je se vedno zelo dobra. Midva se vedno rada greva tja. Dober tek. :miska:
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 11:18:48
|
|
|
|
Donja
|
Samo predlog, če imate radi srbsko hrano je fajn Gala žar na Lentu, pa Vila Rustica v novi vasi (drago ampak dobro), Pec v Selnici ob Dravi (proti Rušam).
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 11:50:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Punce hvala za ideje kam papat. Bova morala zdej malo preštudirat:). Lepo se imejte!!!! Tinka
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 14:38:51
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj punce! Evo mene, sem zmatrana :zaspan::muca: da bi šla najraje spat. Kako ste pa kaj ve v tem turobne vremenu? In kje si ti BAMBI? Včeraj zvečer sva se SMS-ali pa je rekla, da gre danes delat in pa na RR-jo. Upam, da nisi spet v postelji. MEERYANA ti pa ne zapravi preveč v Avstriji, da ne bo zmanjaklo za voziček.;) TINKAMIŠKA dober tek vama želim. Grem zdaj malo počivat in zvečer se itak slišimo :kava: in upam, da me prej ne vrže v posteljo :muca::zaspan: Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.