Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 7:27:05
|
|
|
|
meeryana
|
Dobro jutro v petkovo jutro tudi z moje strani ;) Kako ste kaj spale? Jaz bi šeeeeeeeeee :zaspan: Celo pot v službo sva se pogovarjala, kako bova pa jutri RES spala do kosila....čisto na koncu sva se pa odločila, da greva zgodaj zjutraj v Avstrijo....Hehehehe, pa bova v nedeljo spala. No, naj vam sporočim, da v lekarnah nimajo čaja iz krvomočnice. Je žel moj zlati možek vprašat. Ampak je pa rekla, da v kakšni zeliščni ali domači lekarni pa zna bit.....Bom še malo okoli po MB pogledala, pa sporočim ;) Danes pa je peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek.....kak faaaaaaaaajn.........lepo delajte punce, Anitka, sprosti se na jogi, pa lep večerni klepet ti želim :kava: Pozdravček vsem RR-ovkam.......:sloncek:, pa na čimveč :modri::love::roza: čez vikend!!! :sloncek::sloncek::sloncek: M:zajcek:
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 8:07:29
|
|
|
|
simonas
|
Dobro jutro! Pa smo se prebudili v deževno jutro. Tu pri nas lije kot iz škafa. Zjutraj sem se čisto nabliskana pripeljala v službo, ko se vse tako odbija od ceste, ki je mokra... Odločila sem se, da se vam še malo javim preden se zakopljem v delo, ker potem ga tako prej šibam iz službe, saj imam predavanja v Celju, kjer bom prečepela celo popoldne:(... Moji čudni občutki so se prenehali;), tako da me nič več ne špika in boli. Le neka kronična utrujenost me še daje. Samo bi nekaj dremala in spala... :muca: Malo sem površno brala in ne vem kdaj ima katera poseg, a vem, da se bo vse srečno izteklo in upam, da kmalu berem čim več novičk o novih :nosecka::nosecka::nosecka:. Mi bomo še tudi pridno :sloncek::sloncek::sloncek: naprej, da spravimo kako štručko v pečico... vam pa tudi želim čim več prijetnih trenutkov in lepih novičk, pa se beremo v ponedeljek! Simona :muca:
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 8:37:55
|
|
|
|
Neža81
|
Jutro! Jaz pa danes delam do enih, tak ko ponavadi v petkah, potem imamo malico - šef časti, ker ima rojstni dan, ob treh pa letim v Celje na predavanja in sem tam do osmih zvečer... jaoooooooooo Pa ravno danes ko je tako tužnov vreme, morem it jaz na predavanja :zaspan::zaspan::zaspan:. No zvečer pa grema s kolegico na drink, potem pa domov na digi dagi z mojim .... :)-:)-:)- Lp Neža
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 10:25:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Da se še jst oglasim. Danes sem pa doma in sem spala do zdajle:muca:. Sem pa imela ene butaste, tak da sem morala še kar malo posedet in odtuhtat do konca8) Jutri greva z možekom v MB, greva na kosilo, ne vem še kam. Baje, da je v Novem svetu fajn. A ma katera, ki je iz MB kakšen drug predlog? Zdej nas je pa spet nekaj od katerih je packa:hudicek: ravno šla in bomo spet začele:sloncek::sloncek::sloncek:. Hm, meni se zdi kr malo hecno, smo kot eni sezonski delavci:)-:)- Vse lepo pozdravljam!! Tinka
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 10:47:49
|
|
|
|
Eva*
|
Jaz zelim vsem cim bolj :sloncek: vikend :)
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 11:12:11
|
|
|
|
biba77
|
tinkamiska, halo! Meni osebno je v Novem svetu kar vsec. Res je, da je nivo postrezbe malo padel (res malo), samo hrana pa je se vedno zelo dobra. Midva se vedno rada greva tja. Dober tek. :miska:
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 11:18:48
|
|
|
|
Donja
|
Samo predlog, če imate radi srbsko hrano je fajn Gala žar na Lentu, pa Vila Rustica v novi vasi (drago ampak dobro), Pec v Selnici ob Dravi (proti Rušam).
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 11:50:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Punce hvala za ideje kam papat. Bova morala zdej malo preštudirat:). Lepo se imejte!!!! Tinka
|
|
|
|
Za nas (127. nadaljevanje) 22.10.2004 14:38:51
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj punce! Evo mene, sem zmatrana :zaspan::muca: da bi šla najraje spat. Kako ste pa kaj ve v tem turobne vremenu? In kje si ti BAMBI? Včeraj zvečer sva se SMS-ali pa je rekla, da gre danes delat in pa na RR-jo. Upam, da nisi spet v postelji. MEERYANA ti pa ne zapravi preveč v Avstriji, da ne bo zmanjaklo za voziček.;) TINKAMIŠKA dober tek vama želim. Grem zdaj malo počivat in zvečer se itak slišimo :kava: in upam, da me prej ne vrže v posteljo :muca::zaspan: Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?