|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekologinja
18.5.2007 7:03:10   
Anonimen
Pozdravljene!

Mene pa neki zanima, ta mesec smo pridno delali na user posted image  v času ovulacije. Ovulacijo sem imela 11.5 sedaj pa me zanima glede na to da imam danes ginekologa in bo verjetno naredila ultrazvok, je možnost da ona sedaj vidi ali sem noseča ali ne? Mogoče odebelitev matrnice ali pa kej podobnega, še predno jaz naredim test. Sem pa ta msec zelo čudna skos me boli v spodnjem delu trebuha, prsa nimam nič boleča, slabo pa mi je dostkrat in tudi napihnjena sem zelo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekologinja
18.5.2007 7:05:55   
Anonimen
Ne, ne bo se videlo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2007 7:19:20   
eva78
Tudi jaz sem mnenja,da se ne bo videlo. Meni so rekli na pregledu,da pri 5.tednih se že lahko vidi ni pa nujno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2007 7:54:56   
majci23
morda ti lahko na tvojo željo naredi test z urinom...ne vem, razmišljam. ker jaz sem v isti situaciji pa tud ne vem kako bo.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2007 9:29:45   
Dejča
Ne bo se še videlo - stena maternice bo najbrž odebeljena, to pa je lahko tudi pred M - vsaj tako je bilo pri meni - no, čez kak dober teden pa smo že doma potrdili vse sume. user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2007 22:57:44   
amaya
in kako se je odneslo? firbecuser posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2007 10:23:08   
Anonimen
ko sem jo vprašala če se lahko kaj vidi ker pač sumim da sem potem sploh nismo delal ultrazvoka ampak je rekla samo naj jo pokličem ko bo test user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.