|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: opravljive sodelavke
17.5.2007 22:46:34   
Anonimen
bom anonimna, ker bi nekdo lahko prepoznal tole zgodbo.

imam, recimo temu, podobno izkušnjo. le da ni bila sodelavka, pač pa sodelavec. in še huje, zlobne in nepreverjene govorice je pisno posredoval generalnemu direktorju. ko sem za to izvedela, me je skoraj kap - ker ni bilo res. pa tudi dokazila sem imela vsa. ampak škoda je bila že narejena, po hodnikih se je govorilo. delam pa v precej veliki firmi.

pa sem sodelavca po enem sestanku zgrabila med vrati in mu lepo v faco povedala, da je to, kar je storil, podlo, njegove informacije pa so netočne. najbolj sem mu zamerila, ker je sicer sladek do mene in me kao spoštuje. tudi če je mislil, da ima prave infomracije, bi jih moral preveriti pri meni ali pri kateremkoli relevantnem viru. in kaj mi pomaga, da sem si kao oprala ime in njemu v ksiht povedala? no ja, vsaj zadoščenje, ko sem vidla njegov butast izraz na faciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.5.2007 6:45:36   
Anonimen
Anonimna, ki je odprla temo:
  • prijateljici/sodelavki reci, da naj ti več ne "poroča" o opravljanju, saj to ni tvoja stvar
  • lepo jih daj na "ignore" in konec
  • uživaj v nosečnosti, veseli se otročka in življenja. Kaj te briga s čim si opravljive babe krajšajo čas v službi, medtem ko bi morale delati

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.5.2007 7:28:20   
Anonimen
priporočam met
opravljive babe krajšajo čas v službi, medtem ko bi morale delati
odo skozi eno uho notr skozi drugo pa ven. nej glodajo če jim paše , briga te!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
18.5.2007 9:09:39   
kalbo
Jest temu pr nas v firmi pravim...kokokodajsuser posted image , dokler ni kake škode zarad tega se ne splača sekiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.5.2007 9:16:36   
Olivija
Naš profesor sociologije je rekel. "Dokler te opravljajo veš, da si zanimiv". Očitno so ti samo folš in brez zveze se je obremenjevati. Bodi ponosna na to, da si si delovnik tako zrihtala, da je najboljš zate in za otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.5.2007 9:26:00   
Zahi
ko začnejo jim v sredino vrži pest semen hrane za kokoši.. in pojdi stran.. če jih opravljanje veseli.. nima to nič s tabo..

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.5.2007 9:28:47   
Anonimen
Samo za dobrim konjem,se dviguje prah.user posted image
To je samo foušarija,zato jih boš najbolj razrajcala,če se jim boš samo nasmihala.Če vidijo,da se sekiraš,imajo še večje veselje.Drži se.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
18.5.2007 10:39:07   
Samoyedka
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
  • Reči prijateljici naj ti več ne poroča, kaj se dogaja kadar te ni, če te to toliko razburi. 
  • Če bi bila ta prijateljica dovolj gobčna, bi jim tudi zabrusila, naj se pogovarjajo o vsem tem takrat, ko si prisotna!
  • Drugače pa, koliko razumem, se ženske pač pogovarjajo kar tako, bolj iz dolgčasa kot iz hudobije.

Ne sekiraj se, naredi jim veselje, pa jim še kdaj zini, kakšno srečo imaš, da imaš tako dobre starše in taščo user posted image !

Točno user posted image
Jaz bi jih postrojila v vrsto, pa jim povedala svoje. Ker se mi zdi, da vačsih en folk nima občutka, da so tudi drugi ljudje osebe s čustvi in jih gobezdanje lahko prizadane. Slabše tak po mojem ne more bit, boljše dvomim da bo, jim boš pa ziher vsaj malo zaprla kljune. Vsaj jaz sems vojim lapaškištam user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.5.2007 11:21:24   
jagoda77
naj opravljajo, to je samo s fovšije, ker same ne morejo bit doma, ker majo dolgočasno življenje, ker imajo očitno premalo dela v službi, da imajo čas še o teb razmišljat, kaj delaš in ne vem kaj še vse...

bodi boljša, bod prijazna in vedno jih lepo pozdrav, pa si misli svoje... briga te, one so tiste, ki jih želodec boli od fovšije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.5.2007 13:04:16   
baguSka
Jaz te pa zeeeeloooo razumem. Ker dobro vem, kako je delat z nekom, s katerim se ne razumes. Groooozaaaaa!!! Vecino svojega casa itak prezivimo v sluzbi. In ce tam ni okolje nam prijazno, potem je to katastrofa. Ti imas sicer olajsalne okoliscine, ker imas le polovicni delovnik, a te razumem kako grozno ti je tistih par ur...user posted image

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.5.2007 16:41:10   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
(poroča mi druga sodelavka, s katero sva dobri prijateljici). ........... Me vsak dan s tira spravljajo s tem brezveznim govoričenjem in se sekiram po nepotrebnem.

POPRAVEK.
S tira te spravlja "dobra prijateljica" in ne sodelavke, če smo natančni. In ker prenaša v eno smer sem preprilčan, da tudi v drugo.

V bistvu povej tej tvoji "dobri prijateljici" naj ti neha prenašati brezvezno govoričenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.5.2007 16:45:57   
Kuba
Anonimna 1, V tvojem primeru bi rekla, da je res najboljše da te govorice ne pridejo niti do tebe, ker ljudje so ogovarjali, ogovarjajo in bodo ogovarjali - tukaj ne moreš nič pomagat. Se mi pa zdi malo čudna ta tvoja sodelavka, da ti hoče grenit življenje s temi 'trači' ... če pogledaš na koncu koncev niti ona ni boljša od njih ne user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.5.2007 16:48:51   
tehnofil
Ne morem mimo teg. Ogovarjanje.

Ogovarjanje je en najhujših grehov. Kako veliko zlo je in kako hudo, vedo samo tisti, ki ga doživljajo. Res, zdi se zelo nedolžno, prazne besede. Pa ni tako. Povzročajo veliko notranje bolečine in povzročajo posledice. V bistvu zlo zaradi ogovarjanja ni nič manjše od kraje ali prešuštvovanja. V sebi pa nosi nevoščljivost.

Pa če je ogovarjanje o resnici ali izmišljenem, ni razlike. To je eno najogabnejših dejanj zoper ljubezen do bližnjega.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?