Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 17.5.2007 16:09:20
|
|
|
|
nemrak
|
, seveda je možno, da zanosiš. O imaš vedno 12-16 dni pred M. Ker pa je še nisi dobila tako, ne veš kdaj boš oz. si imela O. Pa veliko sreče pri naslednji nosečnosti!!
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 17.5.2007 19:05:22
|
|
|
|
Lunca1
|
verjetno je mogoče, ker zanosiš lahko tudi po porodu, če še nimaš prve menstruacije. držim pesti
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 17.5.2007 20:15:27
|
|
|
|
lin
|
Ja ampak zakaj je test še zmeraj negativen.SS sem mela 17 marca zdaj smo pa 17 maja . Drugih nosečniških znakov tudi nimam.
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 17.5.2007 20:28:31
|
|
|
|
lin
|
Je pa res da tudi ko sem bla noseča in sem mela pol ss nisem sploh vedla da sem noseča in nisem imela nobenih nosečniških znakov
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 18.5.2007 17:24:21
|
|
|
|
kodrana
|
oj. možnos, da zanosiš vsekakor obstaja. a pri prejšnji nosečnosti ti je test takoj pokazal ? poznam žensko, ki ji do 3meseca test kazal negativno, prav tako njeni sestri. čim prej g., da če nisi noseča, ti da tablete za sprožitev menstruacije. srečno.
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 20.5.2007 9:13:06
|
|
|
|
lin
|
Kodrana pri prvi mi je test takoj pokazal .Svojo gin sem klicala že 10 dni nazaj in me je naročila komaj n31.5.ker kao prej nima fraj. Ja moji prijatelci je v prvi test pokazal takoj pri drugi pa komaj ko je bila noseča že dva mes.pa pol, Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 20.5.2007 21:42:55
|
|
|
|
kodrana
|
potem po moje vseeno nisi noseča. ne vem. ti veš koliko je možnost za nosečnost. če sta nezaščitena in nista pazila? potem je možnost. g. bo najbolj vedela. ko pogleda z uz. če ne pa dobiš tablete za spožitev m. ker če je ni, je možnost samo, da si noseča ali pa še ni prišlo do ovulacije. a ti nisi imela abrazije? se ti je vse samo ščistilo? žal mi je za izgubo, sama sem imela abrazijo pred tednom dni, ker mi je zarodek v 9. tednu odmrl. po mojem ni panike, lahko se pa obrneš pa nasvet k dr. pušenjaku.. jaz sem ga včeraj prosila za nasvet in mi je takoj odgovoril. Med.Over.Net <med@over.net na tej stani ga boš našla. držim pesti, da se ti izteče tako kot si želiš... lep večer.
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 20.5.2007 22:54:20
|
|
|
|
lin
|
Kodrana, Ne nisem imela abrazije,ker sem bila noseča slab mesec, tako da so mi rekli da bo šlo najbrž samo in res čez par dni sem dobila ful močno .Ko mi je končala sem šla na pregled in so mi naredili UZ da se prepričamo da sem se popolnoma sčistla in hvala bogu je šlo vse samo. Maternico sem imela lepo čisto in brez kakršnekoli praske.Vsaj to,tako da mi je gin.svetoval 3 mes pavze ampk če bi se slučajo zgodilo kaj prej nebi blo panike ker je reku da mam maternico čisto kul. Hvala za link. Sočustvujem s teboj in držim pesti da si čim prej opomoreš.Samo cajt je potreben. Jaz sem zdaj kul je pa bla en mesec kriza, katero sem s pomočjo mojega dragega in vas na rr prebrodila kar hitro. P:S. Hvala perlici za vso podporo kadar sem imela največjo krizo.
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 20.5.2007 22:59:29
|
|
|
|
nejcko
|
O, lin, nisem sploh vedela, da si izgubila otročka - res mi je žal . Drugače pa držim pesti, da se bodo stvari uredile, tako ali drugače, in ti želim, da Lin čim prej dobi bratca ali sestrico. LP v Piran
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 21.5.2007 0:17:04
|
|
|
|
lin
|
Nejcko Ciao,jooj tako malo sem na rr da sem že pozabla na vse stare rrjevke. Ja,ja tudfi meni se je to zgodilo.Tudi sama sploh nisem vedela da sem noseča, dokler nisem dobila nekih krčev in pol smo pršli do tega da sem noseča ampak da je prišlo do odmrtja ploda.Bla sem noseča slab mersec se pravi 3-4tedne.Šlo je samo.Zdaj sem kul samo ta noče prit. LP
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 22.5.2007 15:20:36
|
|
|
|
piki 2
|
Zdravo! Da vam še jaz opišem svojo zgodbo. Imam 5,5 letnega sina, sedaj pa že od septembra 2006 poskušam ponovno . V mesecu novembru mi je uspelo, vendar je plodu v 11. mesecu prenehalo biti srce, tako da so mi 5.2. naredili abrazijo. Po abraziji nisem močno krvavela, bil je le rahel izcedek, ki je trajal približno 14 dni. Približno 36 dni po abraziji sem dobila , ki pa je bila zeeeloo močna, kar lilo je iz mene in to 7-8 dni, potem pa je bila vseskozi rahel rjavkast izcedek, čas je bil pa že za 2 po abraziji. Šla sem k G, dala mi je tabletke za sprožitev , ki sem jih jemala 5 dni, izcedek se je drugi dan jemanja tablet ustavil, teden dni po jemanju tablet pa se je ponovno pojavila zeeloo močna menstruacija, ki pa je trajala na srečo samo 7 dni, potem se je ustavilo in ni bilo nobenega izcedka več. Zadnjo menstruacijo sem torej imela 15.4.07, vendar do danes še nisem dobila 3 po abraziji. Delali smo na , vendar sedaj ni ne , pa tudi vsi testi so negativni. Kaj naj storim sedaj? Ali naj grem k G po tablete, ali naj počakam, ne vem. G na utrazvoku ni odkrila nobenih ovir za zanositev, menstruacijo sem vedno imela redno na 28-30 dni, sedaj po abraziji pa se je vse zapletlo. Prva nosečnost je potekala brez težav. G je dejala, da je mogoče vzrok v hormonih, da so po abraziji podivjali in da je mogoče vzrok za odmrtje plodu v pomankanju hormona, ki ohranja nosečnost. Prosim , svetujte mi!
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 22.5.2007 22:15:47
|
|
|
|
lin
|
Piki 2 Pozdravljena. Svetovati ti nemorem ker sem na istem kot ti,in tudi jaz sem v dvomih al sem noseča in test še zmeraj kaže negat. (kar je možno ker vem da nekaterim ful pozno pokaže poz. ali pa mi samo tolko zamuja.Ampak to je pomoje rekord zdaj bo 10 tednov Sploh nevem več kaj naj si mislim. Napeta sem ful, slabo mi je, ampak pomoje od napetosti,prsi so napete kot pred a hudiča ni od nikoder
|
|
|
|
RE: po ss že 2 mes nimam men.-test neg. 24.5.2007 22:48:51
|
|
|
|
lin
|
Punce. Danes sem bila pri gin.(ne pri svoji ampak sem si zrihtala drugega, 100 x boljšega,h kateremu bom hodila tudi v nadaljne). Me je pregledal in naredil ultrazvok. Noseča nisem,drugače je vse o.k. Sem dobila tablete za uravnavanje ciklusa.Jih bom pila 21 dni, pol 7 dni pavze, in pol še enkrat ponovim še z eno škatlico.Niso kontracepcijske,so hormonske in v tem času lahko tudi zanosim,no če rata. Ni pa razumel zakaj me moja dosedanja gin. ni hotela vzet prej, ker če bi me vzela takrat ko sem 1. klicala, bi jaz že 1. škatlo popila in že dobila 1. ,tako pa zdaj 21 dni še sigurno nebo. Se mi je zdelo prav da vas obvestim.LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?