|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj po opremo ?
17.5.2007 13:16:46   
prymorka
kdaj ste začele kupovati večje stvari? voziček, posteljco, previjalno,...???

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 18.5.2007 7:59:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj po opremo
17.5.2007 13:40:28   
Anonimen
Predzadnji mesec

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 13:44:33   
Dejča
Voziček nekje v 5. mesecu, ker je bila ravno neka akcija, druge stvari pa še kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 13:46:17   
Anonimen
Spremljala sem akcije in že nekje od 4. meseca dalje kupovala, da sva ceneje skoz prišla.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2007 13:47:06   
guppy
Od morfologije naprej, ker nosim 2 in se bojim, da bi me kaj prehitelo user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2007 14:22:04   
sonchek
Mogoče bom začela po morfologiji malo bolj spremljat kakšne akcije in katere vse stvari je treba nabavt....
pol nekje v 7-mesecu pa bomo začeli z nabavo....
...šparat bomo pa začeli že sedajuser posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2007 14:29:46   
Majchi
Jaz sem nekje v 7.mesecu začela kupovat stvari, v 8. se me pa sploh ustavit ni več dalo user posted image . V 9. pa bolj počivam, shoppingi mi ne sedejo več. Samo še zadnje detajle sem sedaj kupila.
Ti samo uživaj! To je bil meni najlepši del.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2007 14:36:44   
lunca2
Midva sva začela kupovati nekje po 3 mesecu user posted image , ker so bile akcije in tako sva prišla ceneje skozi. Oblačila in kozmetiko pa sva kupila sedaj v 7 mesecu user posted image . Tako, da sedaj imava čisto vse pripravljeno za user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2007 15:03:35   
prymorka
aha pol ni nič čudnega če že zdaj gledam kako in kej, pa hodim po trgovinah na oglede...
user posted image ne morm da ne stopim v trgovino ko vidim izložbo,... ampak ne kupujem še nič,... sem pa mislila naslednji mesec it po voziček,... zdaj sem 18T

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2007 16:12:31   
Anonimen
Midva sva skoraj vse dobila, tako da sva kupovala bolj malo. Prej sem že hodila malo firbcat, nakupi so pa bili zadnja dva meseca.

Se pa hudo spomnim, da sva šla malo gledat za lupince in se nisva mogla odločiti kaj bi rada... pa mi reče trgovka, da se nama pa še ne mudi - jaz pa še mesec do rokauser posted image Je bilo konec februarja, jaz v plašču (še tistem prednosečniškem), pa še majhen trebuh...

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kdaj po opremo ?
18.5.2007 23:03:14   
frutka_
Po mojem je najboljše sproti kakšne nakupe delat, da se ti ne nabere preveč za konec. Zadnji mesec skoraj nič več nisem kupovala. pripravljala sem gnezdo (beri: prala, likala, sortirala).user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2007 8:07:29   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem hodila po nakupih od morfologije dalje. Najprej posteljica + jogi, potem voziček + lupinica, vmes pa skoz po malem cotike.
Mi je pa vseeno zmanjkalo časa - sem hotela it tisto soboto, ko sem rodila, po posteljnino v Maribor, pa sem klicala mojo mamo, da ne morem, ker imam krče in se grem v bolnico pokazat, da greva v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ti kaj zmanjka, sploh ni panike, potem atiji in babice ter dedki poskrbijo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2007 8:08:07   
Strawberrie Cherrie
Aja, pa še to - kar se glede kozmetike tiče ne potrebuješ nič drugega kot kremo za ritko, vodo, ribodermin in olje.

< Sporočilo je popravil london_paris -- 19.5.2007 8:22:20 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2007 8:20:12   
Anonimen
V 6. mesecu.user posted image

Sedaj pa imam že vse doma. Sam novi voziček bo treba in seveda nekaj novih cotkuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2007 9:27:52   
Mateja82
Pri prvem user posted image  smo kar kmalu začeli nakupovat, pri drugemu user posted image  pa imamo že večino stvari  novih ima samo  nekaj poletnih oblačil. Proti koncu user posted image ( 7 - 8 mesec)   še voziček in  ležalnik.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2007 18:08:45   
Ajvy
spremljali smo razne kacije, razprodaje, tako da smo vsak mesec malce obremenili naš račun, ker vsega na koncu ne bi bila sposobna kupiti- se nama ne bi izšlo z denarjem, žal

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.5.2007 1:04:33   
Anonimen
Sem že 1.mesec vse dobila od sestre, pa sem zdaj v 8.mesecu pa mi še vedno manjka ena stvar-posteljica..... Je neka akcija v Ikei, pa razmišljam... user posted image Bolj dolgo ja...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.5.2007 12:10:08   
zabica26
Ogledovala sva si že prej, nekako po morfologiji. Z nakupi sva pa začela maja (rok imam druga polovica junija), ker me prej nakupi niti niso veselili. Mislim, da sva malenkosti kupila že aprila, ampak zgolj slučajno - sva takrat naročila, ker je bil rok dobave kakšne 3 tedne, pa sva potem stvari dejansko dobila že v treh dneh.

Jaz bom tko rekla...odvisno je tut od kolekcije. Ker poletna oblačila so začeli dobivat šele bolj pozno. tako da npr. v 4.mescu jaz nisem imela še kaj kupiti, ker je bilo vse zimsko zunaj. Potem, če imaš kakšne posebne želje glede vozička, posteljice se tudi splača prej pozanimat, da slučajno potem ne zamudiš. Midva sva npr. voziček čakala 5 tednov, lupinico tudi ene 4-5 tednov, ker sva želela določeno barvo, ampak sva že takrat povedala, da če naju kaj prehiti, bova pač vzela drugo barvo. AMpak ker sva imela čas na voljo, pa ni bilo problem počakati...

Je pa res, da če kupuješ vse naenkrat, je kar velik strošek, tako da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.5.2007 13:45:12   
livia
Voziček sem kupila v 6. mesecu, ker je bila akcija, ostalo mi je sestrična podarila cca. 2 meseca prej, potem sem pa šla samo še po plenice in ostalo.
Če imaš prostor za spravit, kar nabavi enkrat po 6. mesecu, če vidiš kaj v akciji. Čeprav je po drugi strani bolje počakati do konca, ker se vedno najde kdo, ki ti kaj posodi, podari,...

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.