|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomagajte mi razumeti
18.5.2007 17:46:38   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: loreti
in ko sm ga poklicala nj vstane saj bo mali pri njem in je bil že budn se je začel dret, da kaj mislm če morjo zdj vsi vstat ker grem jst v službo in tamala v vrtc?

Pomagajte mi razumeti, zakaj nisi šla v službo in punčko pustila pri njemu doma? Če vse opraviš, niti ni potrebe, da bi se on sekiral. Pa kaj te briga, če mora ta mala v vrtec. Glede na to, da je on doma, postane njegova obveza varstva otroka. Sem prepričan, da bi se hitro naučil, kje ima mala vrtec.

Je pa to verjetno povezano tudi s previjanjem še dojenčkov in podobnim, a ne. Vse si delala sama. Saj si že pisala o težavah.

Ja tako je. Ne razumem pa, zakaj pereš perilo? Če ga pere in lika njegova mama, pa ga naj. Mislm.

Ja, otroke mu pa le pusti kdaj, takole, na hitro, ko bo še ležal. Reči, jaz grem v trgovino (frizerju,...). Pridem čez 3 ure (še dojenček zdrži 3 ure brez mamice). Pa se bo moral pobrigati. In nikoli več ne bo brez skrbi ležal. Vedno, ga bo skrbelo, da morda ne bo sam ostal z otroki.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 18.5.2007 17:50:49 >

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.5.2007 22:18:31   
Anonimen
Ej začni tako, da rečeš, da greš v trgovino, odpeketaj, otroci pa naj ostanejo njemu v varstvu. Meni je namreč povsem samoumevno, da če je on doma, jza v službi, da on pazi na otroke, ne da jaz iščem in vozim otroke v varstvo.

Tako boš najlažje videla, kaj se dogaja ko te ni. V 3 urah boš že nazaj, in tako kot je rekel tehnofil v tem času ne bo otroku nič. Pa tudi iz trgovine lahko prideš v 15 min ali v 3 urah. Nkol ne bo vedel, kdaj se vrneš, in morebitne napake pri varstvu boš tako najlažje videla.

To je en in edini način. Drugače imata pa pomoje problem še od prej. Verjetno nikol ni nič naredil, je bil le zraven. Sedaj boš mogla z 3,5 leta spremenit.

Srečno, pa le poročaj!!!!

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.5.2007 22:22:34   
Primoza
Očitno je kronično utrujen.

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.5.2007 22:35:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teta Pehta

Nkol ne bo vedel, kdaj se vrneš, in morebitne napake pri varstvu boš tako najlažje videla.

Ne rabiš iskati "napak", ki jih dela.

Moški (in ženske) znamo biti presenetljivo dobri vzgojitelji, kadar smo postavljeni pred dejstvo oziroma pred otroke. Ampak dokler nam ni treba, je enostavneje pasti lenobo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.5.2007 22:17:38   
Dashenka
Džizus.user posted image user posted image user posted image

Meni pa samo ni jasno, kje najdete take tipe?user posted image

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.5.2007 22:28:15   
tehnofil
Saj jih ne najdejo. Še največkrat jih v tem (v resnici) podpirajo in s tem take naredijo. Njegova mama je tako delala njemu. "Loreti" tako dela njemu in "Loreti" bo enako delala svojemu otroku. In pol se čudi, kako je lahko tašča takšna.

Loreti. Tudi ti boš točno tako vzgojila svojega otroka, saj način vzgoje treniraš na partnerju, otrok pa bo pobral vzorec obnašanja iz vaše družine in bo točno tak. Sin bo tak, kot ima vzor v očetu in hči bo poiskalega takšnega, da bo lahko tako delala, kot danes dela njen vzor (mamica).

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.5.2007 16:48:41   
loreti
Sva se nekaj pogovorila in je pristal na stvar, da mi začne pomagat bomo pa vidl če bo res kj iz tega. Poskušala sm mu predstavt stvar na tak način kot ste mi svetovali in mislm da je nekaj dojel, da ne zahtevam ampak da je normalno da oba vlagava v vse saj sva se skupaj odločila za otroke. Sm pa tud šla v petk lepo na pjačo zvečer in je dal oba lepo spat tko da za enkrat se  trudi. Je pa res, tko je njega vzgojila mati in na nek način sm mu tud jst dajala potuho pa čeprav se tega niti zavedala nism. Vem pa, da tako ne učim svojih otrok, ker mi že zdj dovol pomagata tako da se mi zdi da vesta da ni vse moje delo. Čeprav sta še mala mi pomagata pri pospravljanju tako da svoje igrače ponavadi pospravi tamala seveda na svoj način a se trudi, mali pa vedno posesa dnevno sobo. Zdj ko sm to napisala sm pršla še do ugotovitve da na konc skor več naredita maledva kt pa partner. O.k. Mi je obljubu da se bo potrudu in mi čim več pomagal tko da zdj držim pesti in upam na bolje. Sva se tud zmenila, da tisti ki je doma poskrbi za varstvo in vse ostalo. Vem da mu ne bo lahko in tud men vrjetno ne sj se bom mogla pazit, da bom pustila delo tudi njemu kar ne bo lahko sj sm tako navajena, da k sm doma vse hitro uredim. Bom pazila, da bova oba delal enako, da ne bo noben preveč obremenjen. Upam, da nama rata.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.5.2007 17:13:22   
Anonimen
Lepo, da sta se uspela lepo pogovoriti.. Zdaj pa držim pesti, da bo res pomagal, ker za otroka sta se odločila vidva, ne ti sama, in potem je potrebno za otroka skrbet tudi z njegove strani.. LP

(odgovor članu loreti)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
20.5.2007 20:53:30   
baguSka
Drzim pesti da se ga bo prijelo za vedno...user posted image

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?