|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zeelooo rahel plus
17.5.2007 8:48:11   
Anonimen
A je že katera imela zelooo rahel plus na Clearblue in potem ni bilo nosečnosti?
Moja M je bila zadnje mesece zelo točna (na12 ur natančna), zdaj pa zamuja že za 2 dni. Seveda je upanje zelooo visoko in sem že čist na trnih.
Mal sem razmišljala, in sem ugotovila, da je možno, da sem zanosila čist zadnji dan ov., kar bi pomenilo, da sem nosečka slaba dva tedna user posted image
Ker pa sem naredila že 3 teste, od tega je bil en - in dva zeelooo rahel +, sem klicala gin. in mi je (seveda) svetovala, naj počakam še kakšen teden in potem še enkrat naredim test. Uf, kdo pa bo zdržal ta en teden user posted image
Punce...helpuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zeelooo rahel plus
17.5.2007 9:01:20   
t*e*j*k*a
Moje mnenje je da verjetno siuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image
Ker če sta ti dva testa pokazala plus potem je plus!

Je pa črtica zelo rahla verjetno zato, ker še nimaš v telesu dosti nosečniškega hormona. Stopnja hormona se bo čez en teden povečala in test bo pokazal močnejšo črtico.

Uživaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 9:07:26   
Anonimen
Se strinjam z tejkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 9:19:27   
darja75
tudi pri meni je bil zelo rahel +, saj sem delala test 2 dni po izostanku user posted image . no, pa imamo zdaj 10- mesečnika.

kar osem nas je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2007 9:23:14   
TinkiBinki
user posted image Ja, mislim, da je to to!
Ponovi test čez ene tri dni, ko raven hormona malo naraste!

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2007 10:02:06   
hokejistka
Kaj pa če bi nareila test s katerim od nosečniških testov, ki zazna nižjo koncentracijo hormona, npr. Baby check mini? Mislim, da Clearblue zazna 40, babycheck mini pa že 10 nevemkaterih enot v urinu user posted image . Pa obvezno naredi z jutranjim urinom!
Vem, da je težko čakati, zato ti pošiljam eno user posted image za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2007 15:07:56   
Anonimen
Hvala punce,

bom še počakala nekaj dni in vam obvezno (ne-anonimna) javila če bo močnejši +

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2007 15:24:08   
sonchek
...tudi jaz mislim, da si srečka user posted image ...
in upam, da čez par dni zagledaš še močnejši +!!!!!

pa SREČNO!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2007 10:39:27   
majrim
no ja...zdej sem šla z mislimi 7 mesecev nazaj,ko sem se sama ubadala z istim vprašanjem...ob 5 zjutraj sem se zbudila in šla ddelat test,pa čakam in čakam,dokler se le ne prikažeta user posted image ...ampak je bila ta druga tako nežna,da sem naredila čez kake pol ure še enkrat drugi test...in spet isto...user posted image ...in to je blo to...še zdaj jih gledam....vso srečo v upanju,da se beremo na naslednji strani forumauser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2007 10:48:12   
Anonimen
Žal se je moja zgodba včeraj zvečer končala.user posted image

Naredila sem še en test, ki je pokazal da sem user posted image in se max veselila user posted image
Zvečer pa se je srečen začetek obrnil v žalosten konecuser posted image

Hvala za dobre želje, se priporočam še za drugič user posted image
Žalujem in ostajam optimistična za prihodnost.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2007 18:19:01   
Lupita
Pa kako se to non stop dogaja. Malo sem brala naokoli, ker se je meni žal isto zgodilo in tega je precej... Kaj povzroči te ss ali karkoli že so, da se v štartu toliko nosečnosti konča praktično še preden se je začelo?

Anonimna žal mi je user posted image , v petek se je to zgodilo tudi meni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2007 19:52:20   
tinaaja
Lupita & co, vsaj polovica nosecnsti se konca v prvih 14 dneh in v bistvu dobis M in naj ne bi sploh vedel, da si bil nosec. Zato G zmeraj opozarjajo, da je treba delat teste po izostanku M, se bolje teden dni kasneje. Ker je psihicno za zensko potem tezko, ker se zaveda, da je nekaj bilo.
Do zgodnjega ss pride, ker je plod tok okvarjen in take okvare povzrocijo odmrtje in ss/M po 14 dneh od oploditve.

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.5.2007 15:35:24   
Anonimen
Ja, Tinaaja, vem.
Toda ko imaš M natančno na 12ur. In potem ko ti čakaš 24ur, 48 ur, 4 dni, se ti to zdi že cela večnost.
Jaz vem kaj kje pametno, počakat vsaj teden dni. Toda ali ni to cela večnost, če se "vsako minuto " sprašuješ zakaj še nisem dobila M?
Zame je celo bolje, da vem in žalujem, kot pa da se sprašujem al je blo al ni blo.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.5.2007 15:49:57   
Anonimen
Vzrok zgodnjih splavov do petega tedna je lahko tudi moteno delovanje ščitnice. Če se vam to večkrat zgodi je pametno da si date pregledat hormone.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?