Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje čutute gibe okoli 30 tedna 17.5.2007 7:53:34
|
|
|
|
madela
|
To je popolnoma odvisno v kaki legi je otrok.Jaz sem jih čutila na straneh ob ledvicah,ker je bil otrok dolgo v prečni legi. Ko se je obrnil,pa pod popkom in više zgoraj. Čutila sem rokice in nogice.
|
|
|
|
RE: kje čutute gibe okoli 30 tedna 17.5.2007 9:44:46
|
|
|
|
majrim
|
no,mi smo zdej v 33 tednu,pa mi je blo že kaka 2 tedna nazaj čudno,ker so se spremenili gibi...sem jih začela čutit čisto na drugem mestu...zdaj jih močne čutim spodaj pod popkom...telovadi,da je kaj...pa sem bila včeraj na pregledu in mi je rekla,da je z glavico obrnjena navzdol....zgleda,da bi že šla rada ven???...pa me neki zanima,a ste čutile kdaj se vam je otrok obrnil??
|
|
RE: kje čutute gibe okoli 30 tedna 17.5.2007 9:45:36
|
|
|
|
arijana..
|
Meni se zdi, da najbolj čisto zgoraj pod desno dojko. Ne morem pa rečt, da gre za klasične brcike, bolj za tiščanje, kot bi hotela nogo že kar ven porinit. Pa kolcanje je tudi prisotno.
|
|
|
|
RE: kje čutute gibe okoli 30 tedna 17.5.2007 12:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj sem v 33. tednu in jih čutim pod desno dojko (te so bolj intenzivne brce in so pomoje nogice) in spodaj nad sramno kostjo. Pa velikokrat me prav v popek in okoli popka ruka in imam občutek, da mi ga bo kar preluknjal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?