Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SE MORAM OBREMENJEVATI,ČE SI FANT NE ŽELI... 18.5.2007 22:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
To je bilo pri nama po drugem porodu. Tudi jaz sem moža povprašala, kako je na stvari, saj sem precej direktna. Ampak nič ni pomagalo, dokler nekega dne, ni kar od nenada postal isti kot prej. Mislim, da nekje 6 mes po porodu. In spet mi je rekel, da sem mu ful .... Kja mu je prej dogajal pa ne vem. Drugo ni imel, samozadovoljeval(upam, da!)se je, sicer nisem takoj dobila isto postavo kot sem jo imela prej, ampak debela nisem bila...najprej sem pomislila, na to, da me vidi v drugačni luči, ker je bil prisoten pri porodu, ampak sem misel takoj ovrgla, saj je bil tudi pri prvem porodu prisoten... Men pa vsekakor to ni bilo normalno, in sem se obremenjevala s tem....pa še tolk bi mi sedlo on pa kot stara baba skoz NE, NE, NE
|
|
|
|
RE: SE MORAM OBREMENJEVATI,ČE SI FANT NE ŽELI... 19.5.2007 6:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma brezveze... Jaz sem stal zraven, kaj stal, skoraj so meni rekli naj ga sam ven cuknem, pa sem uro kasneje po porodu že bil pripravljen na akcijo Za mene ni frke po porodu, nima ti kaj bit, če veš čemu služijo ženska rodila.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?