|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko se preveč najem !
21.10.2004 12:47:37   
dana
Ne morem pomagat, jaz se držim kar stareg načina, tko da imam dva do tri velike obroke vmes pa kakšno jabolko. To pa mi povzroča majhno težavo, namreč ko se najem sem kot napihnjena in trebuh imam čisto trd (sem v 22t). No tak način se mi pozna tudi že pridobljenih kilogramčkih (10 kg). Ali mislite da delam narobe, ko se takole prehranjujem?

dana :kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ko se preveč najem !
21.10.2004 13:30:45   
kimi
napiši to pod prehrana nosečnic-ti bodo še tam pomagale

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ko se preveč najem !
21.10.2004 13:31:42   
kimi
jaz sicer ne vem kako je s tem vendar pa mislim da bi se morala zmerno prehranjevati in imeti vsaj 5 obrokov na dan. (čeprav jih jaz tudi nisem imela jaz sem cel dan nekaj grickala pravega obroka pa nisem imela skoraj nikoli)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ko se preveč najem !
21.10.2004 14:07:08   
Anonimen
A toliko si jedla tudi pred nosečnostjo? Pa si se zredila za 10 kg? Ja, tako je bilo tudi pri meni. Pa je moj ginekolog prišel na svoj račun z zmerjanjem. Potem sem pa ful pazila na prehrano, skoraj kot pri kakšni shujševalni dieti, pa so šle kile vseeno gor, pa gor, pa gor... Ginekolog mi ni verjel, da jem toliko kot pred nosečnostjo. Od česa se pa potem redite?, me je ves zoprn spaševal. Ja kaj jaz vem, eni smo pač takšne sreče...

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ko se preveč najem !
21.10.2004 14:45:13   
bivka
Draga Dana!

Tudi jaz sem pogruntala, da ko sem se preveč najedla, sem bila napihnjena kot balon, pa še počutila se nisem najbolje. Vmesnih obrokov pa sploh nisem mogla.

Zdaj jem malo manj (količnisko) glavne obroke in vmes kaj malega (sadje, keks,...).

Poskusi malo zmanjšat glavne obroke, pa bo!

Lp
B :nosecka: in :duda: (23t)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ko se preveč najem !
21.10.2004 19:03:39   
snezka
Ojla,
mislim, da si se malo preveč zredila. Moraš malo zmanjšati glavne obroke in jej kakšno lažjo hrano. Jaz sem sicer v 21 4/7t pa sem se zredila za 3kg. ;)Bog ne daj kakšnih diet, le malo zmanjšaj porcije. Ti bo potem lažje.Kajti čaka nas še dolga pot do naših 9nebesa in gor že dobimo zlahka, sam težje je to spravit dol.

LP, Snežka.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ko se preveč najem !
21.10.2004 19:17:29   
Naja31
Zivjo,

pri meni je tudi tako ce se prevec najem. Trebuh imam napihnjen, da imam obcutek, da ga bo razneslo:)- in tudi potem se zelo slabo pocutim. Zato zadnje case pazim, da se ne najem tako zelo in je res bolje, ko jem veckrat ampak po malem.

Lp, Naja:nosecka:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ko se preveč najem !
22.10.2004 8:10:21   
dana
Ja, saj vem, da sem se preveč zredila do sedaj, pa da sem preveč požrešna, sam kaj ko mi pa tako paše jesti. Pred nosečnostjo se mi ni nikjer poznalo, da tako veliko pojem, so me še vsi spraševali kam dajem. Zdaj se pa vse prime.

Sem bila tud jaz kregana od sestre, ginekologinja mi je pa rekla, da naj se nič ne sekiram, da itak ne spadam v tisto skupino kritičnih "debelušk"; rekla je samo, da naj se čim bolj izogibam sladkarijam in izdelkom iz bele moke.

Moja mami se je pri meni in pri moji sestri zredila za več kot 20 kil pa je kmalu po porodu prišla na tako težo kot jo je imela pred porodom, tko da upam, da bo pri meni isto.

Glavno, da bojo naši otročički zdravi, me bomo že naše kile potem dol spravljale, kajne ??

pa lep dan,

dana :sloncek:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ko se preveč najem !
22.10.2004 10:49:01   
barby*
Hojla:zajcek:
Dana , da te potolažim - mi smo pri 17/5 tednih za 9 kil težji, pa me G zaenkrat še ni nič kregala:angel:
Res da sem pred nosečnostjo kadila in se mi je presnova ful spremenila, ampak važno je dobro počutje:)
zdaj ni čas za hujšanje, mogoče bi samo obroke malo porazdelila da ne bi bila napihnjena
Uživajte drage nosečke in se ne obremenjujte s kilami rpa seveda pridno božajte svoje bušije!

lp,:metulj: barby in :duda:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ko se preveč najem !
22.10.2004 20:43:54   
SU
Meni pa, takoj ko sem noseča, sploh ni pasalo toliko jesti... Prej sem pojedla vsaj 2 velika obroka, zdaj pa mi prav paše jesti po malem in večkrat - npr. zajtrk, potem kako jabolko, banano ali jogurt, kosilo, pa spet kaka štručka ali jabolko, itd. itd. Tko, da sem pridelala cca. 2 kilogramčka do danes... 15t5d. Pa sem kar vesela, da ni več. Ne vem... mislim, da naj bi jedle kot nam zapaše - se veda pod tem pogojem, da ne poješ ravno vsega, kar ti pade pod roke :)... LP, Saša (15,5/7)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?