|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne razumem
16.5.2007 9:57:56   
Anonimen
več svoje prijateljice. Eno leto je z enim fantom, ki se je preselil k njej, oba sta brez službe, on se želi vrnit na faks, z njim hodi, da se prijavi na izpit, ker rabi spodbudo, dela nič, ona išče službo že od lani.
Vsakič ko sva šle ven, sem jaz plačala vedno vse, nisem nič rekla, da kdaj bo ona častila. Hodi na meditacije, ker pravi ji pomaga duševno, te sama plača, in niso poceni (čeprav ne vem od kje denar-pa me tudi ne zanima). On tudi nima denarja, dobiva neko minimalno pokojnino po materi.

Njej so telefon izklopili, ker ni plačala računov, zdaj me še poklicat noče. Ko jo jaz pokličem vedno govoriva kar precej časa, kar nehat ne more, najbolj pa me pri vsem moti to, da je vedno on zraven in posluša kaj se meniva, in komentira. Zadnjič me je slučajno z njegovega telefona klicala in je čez pet minut ji rekel, naj nehava, ker sva že predolge user posted image

Sploh ne vem, če bi še vzdrževala stike z njo, ker sem tok zmedena, ne vem zakaj ne more biti pet minut sama z mano ali na sprehodu, ali kje drugje, ali pa na telefonu. Vedno on zraven. Pred kakimi petimi meseci sta celo prekinila, ker jo je udaril in porinil, da je padla po stopnicah, in končala na urgenci. Sem jo poslušala tolažila, kaj vse je rekla, da je spoznala da ni on za njo, da ne stoji na svojih nogah itd, čez dva tedna, pa se je spet nazaj k njej preselil, pa mi sploh ni povedala, zvedela sem čisto slučajno, ko sem šla k njej na obisk. Z izgovorom, da bo zdej drugače, da je obljubil, da ni tak, da ne ve kaj se mu je takrat strgalo. Grozno.
Kaj naj naredim ? Nočem biti nesramna, ampak se mi zdi, da si sploh ne želi več mojega prijateljstva. Da je totalno pod njegovo kontrolo, zdi se mi da meče svoje življenje stran brez veze. Pa sploh ne razumem te neumnosti, saj sta oba že čez 30 let stara.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne razumem
16.5.2007 10:06:34   
Felicity
Tip totalno manipulira s tvojo prijateljico in ima popolno kontrolo nad njo in njenim življenjem.

Dokler sama tega ne bo spoznala ne bo nič boljše. In vse tvoje besede bodo odveč. Žal.

Če in ko te bo rabila, te bo sama poiskala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2007 10:12:14   
maruškaŠ
Kaj naj naredim ? Nočem biti nesramna, ampak se mi zdi, da si sploh ne želi več mojega prijateljstva. Da je totalno pod njegovo kontrolo, zdi se mi da meče svoje življenje stran brez veze. Pa sploh ne razumem te neumnosti, saj sta oba že čez 30 let stara.

žAL, ODVEČ SI KER VIDIŠ TISTO PRED ČIMER SI ONA ZATISKA OČI. V bistvu mislim, da ji veliko ne boš mogla pomagati, dokler ne bo ona sama spoznalakakšno napako dela.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2007 10:14:28   
Taula
Verjetno jo je prepiričal da nisi dobra družba za njo, ker se boji, da bo ob tebi spoznala da on manipulira z njo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2007 10:31:42   
tanikaa
Ti povem iz svojih izkušenj. Tega prijatlejstva je konce. Žal. Sem mela isto tak fejst dobro prijateljico. In to čez 15 let. Pa je spoznala enga tipčka, se ločila in bila s ta novim. Itak je bil vedno zraven, nikamor ni mogla sama. Pretepal jo je na vse žive in mrtve. Niti ne vem več, koliko krat sem jo peljala na urgenco, da so jo krpali. Enkrat jo je zaprl v vrata dvigala in jo brcal. Ampak ona je že naslednji dan, potem ko sem jo pripeljala z urgence bila nazaj z njim.user posted image Na koncu je itak prekinila stike z mano. Priznam, v začetku mi je bilo hudo. Zdaj je zame vse skupaj ena velika zgodovina. Sicer sta šla narazen, ampak ženska me sploh ne pokliče, kaj šele, da bi šli na kavo. In bojim se, da je v tvojem primeru isto.

Zato pusti to za sabo. Ona se je pač odločila, da bo mela prekrasno življenje s tipom, ki jo bo vsake toliko nabunkal. Njen problem. In več kot očitno je, da noče tvoje družbe. Poleg tega pa se mi zdi strašno neodgovorna. Naj mi nihče nikoli in nikdar ne pove, da tisti, ki želi delat ne dobi dela. Dobi. Samo če resnično želi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2007 11:42:01   
snake
Naj mi nihče nikoli in nikdar ne pove, da tisti, ki želi delat ne dobi dela. Dobi. Samo če resnično želi.

se strinjam...............

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2007 12:09:56   
Anonimen
Če ji ti v tem času nisi odprla oči, naj si jih zdaj poskuša pa sama. Dobrota je sirota, žal je tako. Tko kt ti je napisala tanika, stran od nje, če ni učinka tako ali drugače.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2007 13:16:46   
srki
Prvo, kar mi je padlo na misel:

Pusti ju pri miru. To ni nobena prava prijateljica.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2007 13:54:10   
plenicka
Ti kot njena prijateljica v taki situaciji ne moreš narediti nič pametnega. Ker je namreč popolnoma pod njegovim vplivom in je slepa za vse ostalo, kar se dogaja okrog nje. Ko bo sama ugotovila, da je izbrala po vsej verjetnosti napačno pot v življenju, te bo že poiskala...in naj ti ne bo žal, ker ji sedaj ne moreš pomagati. Pomagala ji boš lahko, ko te bo prosila za pomoč. Srečno!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2007 13:57:16   
jagoda77
anonimna: očitno ji tip paše, nimaš kej tu, lahko ji pač kej rečeš, ji svetuješ, vendar se mora sama odločiti, a mu bo oprostila tisti tepež ali ne. Če je on skoz zraven, žal tudi tu ne moreš nič... če ti ni všeč, potem se od nje pač oddališ. Vem, da bi ji rada pomagala in vse, samo če sama ne želi, potem ne boš ni dosegla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2007 13:59:05   
tanikaa
jagoda77, tudi če tip NI ZRAVEN, NE POMAGA NIČ. Take babe so kot hipnotizirane. Kar verjet ne moreš. Se čisto spremenijo. Jaz moje prijateljice sploh nisem mogla spozanti. Naenkrat se menjajo pogledi na svet, majo čudna načela itd, itd....

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2007 14:26:30   
jagoda77
itak, da ne pomaga nič...  nimaš kej user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2007 14:41:47   
Anonimen
Kot da bi brala zgodbo moje naj prijateljice, sicer jo tip ne pretepa, je pa vse drugo narobe.
Pa imam dolg jezik in ji kar direktno vedno povem kaj si mislim o njemu, njuni zvezi in njej, ki se še kar naprej vrača k njemu, čeprav ji je pred kratkim spet zmetal v obraz takšne žaljivke na račun njenega življenja, videza, njenih staršev...pol pa 3 dni joče, 4 dan pa že čaka če jo bo poklical. In jo seveda pokliče in ona teče kot kužek nazaj. Ji je že spet nekaj obljubil....To traja že 7 let, povedal ji je da jo ne bo nikoli predstavil svoji družini ker je nebi sprejeli ker je klošarkauser posted image , kadar je pri njemu in pride kdo od njegovih na obisk se mora skriti (čisto zares).....tako, da tudi jaz počasi nimam več moči za to poslušat, reševat, vedno eno in isto sranje.....po drugi strani pa se mi smili, samo je čisto sama kriva, pa na trenutke se celo zaveda tega....ampak kaj ko je pa takooo leeep. Jao bože....

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2007 14:46:11   
tanikaa
7 letuser posted image  In ti si zdržala 7 letuser posted image  Močna punca si, ni kej. Ona pa rabi psihiatra. In njen psihiater tudi psihiatra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2007 21:43:23   
Anonimen
Veš, ded ima nad njenim življenjem, njenimi odločitvami popoln nadzor.. Kar on reče, ona stori... Zakaj? Mogoče iz ljubezni, mogoče iz strahu... Mogoče jo pretepa, in se ga boji... Najboljše, da jo obiščeš en dan, ko bo sama doma in jo malce povprašaj, zakaj je tak pa tak... Meni ne bi bilo prijetno, da bi moj fant stalno bil tam kjer sem jaz.. Ma, mi dopizdi.. Pogovorita se, želim veliko sreče pri pogovoru... LP

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?