|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako se znebiti ...
16.5.2007 11:18:21   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

V bistvu me najbolj čudi to, da si delaš probleme s "kako se znebiti ..." - kdo le želi biti v tvoji družbi?? user posted image  Če pri vseh stvareh tako kompliciraš user posted image  ... Malo zmernosti v vsem ti ne bi škodilo.

Se podpišem pod to!user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.5.2007 11:19:50   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

In kaj je v tem tako slabega, če svetuje drugim glede otroka, s svojim pa ravna drugače..
---------------------------------------------------------
Boš videla, ko boš imela svojega otroka user posted image !
Sicer pa je zlato pravilo, pometi najprej pred svojim pragom...

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.5.2007 12:16:59   
Anonimen
Nasvet naših babic: Prijatelje si izbiraš sam!

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.5.2007 19:26:29   
Anonimen
Saj se jih ne rabiš....si že vsemi prekinila stike.

Samo pazi, da še sama sebe nekega dne ne pustiš na cedilu. Ob takšni zahtevnosti to niti ne bi bilo tako težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
17.5.2007 0:02:29   
Anonimen
gorazdova,
prav imaš, nihče ni popoln

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
17.5.2007 0:03:15   
turbo
nežna,
se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.5.2007 0:13:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
Boš videla, ko boš imela svojega otroka user posted image !
Sicer pa je zlato pravilo, pometi najprej pred svojim pragom...

Ma, kako lahko ti meni, da bom videla, ko bom imela svojega otroka... Jaz ne bom drugim svetovala to, pri mojih pa delala ravno nasprotno..
A to meni praviš, naj pometem pred svojim pragom al kaj???

< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 17.5.2007 0:14:15 >

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
17.5.2007 10:25:17   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova
Ma, kako lahko ti meni, da bom videla, ko bom imela svojega otroka... Jaz ne bom drugim svetovala to, pri mojih pa delala ravno nasprotno..

------------------------------------
Ta ton ni ravno najbolj prijeten, veš user posted image !  

Drugače pa sem želela povedati, da ko boš imela svojo štručko in ti bo kakšna, ki ima 5 minut časa, težila kako je treba z otroci (medtem pa bo s svojim ravnala drugače), ji boš z veseljem rekla, naj se briga zase!
Dokler pa te izkušnje nimaš, težko govoriš, kako in kaj!

Pometi pred svojim pragom- pa je bilo mišljeno nasplošno in ni letelo direktno nate, ampak na nas vse.

In zakaj si se, pravzaprav, počutila tako ogroženo zaradi mojega postauser posted image ?! 

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.5.2007 10:37:17   
Kuba
kar stisnilo me je ko sem videla ta tvoj stavek ''kako se znebiti prijateljev'' ... kot da iščeš nek recept za iztrebiti bolhe... user posted image ... jaz pa se budala že celo življenje trudim kako bi obdržala prijatelje... user posted image  ah... sem čudna ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.5.2007 12:10:41   
jade1
Ti predlagam, da sploh ne sklepaš prijateljstev, ker slej ko prej te bo kaj zmotilo na njih potem pa boš imela probleme kako se jih rešit.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.5.2007 17:56:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
- z naj sošolko iz faksa sem prekinila stike, ker ji ni mar za zapuščene živali in se z njo nimam več kaj za pogovarjat,
- z dobro prijateljico, ker njen mož ne mara živali in ker mi je zavidala, ko sva se z možem odločila še za enega otroka,
- kolegice v službi ne maram, ker boža samo svojega psa, tujemu ne bi pomagala,
deli nasvete o vzgoji otrok, namesto da bi najprej prečekirala kako ravna s svojimi,

Verjetno so si oddahnili.

Lahko bi še kaj napisal pa nima smisla. Le toliko, da je nekaj s to tvojo privženostjo živalim zelo narobe. Bolestno narobe, saj vpliva na tvoje odnose z ljudmi.

Ko si tako nežna dušca. Kdo se ti bolj smili, zapuščen pes ali klošar na cesti? Kdo se ti bolj smili, golob z zlomljeniom krilom ali poškodovan otrok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?