Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se znebiti ... 16.5.2007 11:18:21
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča V bistvu me najbolj čudi to, da si delaš probleme s "kako se znebiti ..." - kdo le želi biti v tvoji družbi?? Če pri vseh stvareh tako kompliciraš ... Malo zmernosti v vsem ti ne bi škodilo. Se podpišem pod to!
|
|
|
|
RE: kako se znebiti ... 16.5.2007 11:19:50
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova In kaj je v tem tako slabega, če svetuje drugim glede otroka, s svojim pa ravna drugače.. --------------------------------------------------------- Boš videla, ko boš imela svojega otroka ! Sicer pa je zlato pravilo, pometi najprej pred svojim pragom...
|
|
RE: kako se znebiti ... 16.5.2007 12:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Nasvet naših babic: Prijatelje si izbiraš sam!
|
|
|
|
RE: kako se znebiti ... 16.5.2007 19:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj se jih ne rabiš....si že vsemi prekinila stike. Samo pazi, da še sama sebe nekega dne ne pustiš na cedilu. Ob takšni zahtevnosti to niti ne bi bilo tako težko.
|
|
|
|
RE: kako se znebiti ... 17.5.2007 0:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
gorazdova, prav imaš, nihče ni popoln
|
|
|
|
RE: kako se znebiti ... 17.5.2007 0:03:15
|
|
|
|
turbo
|
nežna, se strinjam
|
|
|
|
RE: kako se znebiti ... 17.5.2007 0:13:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Boš videla, ko boš imela svojega otroka ! Sicer pa je zlato pravilo, pometi najprej pred svojim pragom... Ma, kako lahko ti meni, da bom videla, ko bom imela svojega otroka... Jaz ne bom drugim svetovala to, pri mojih pa delala ravno nasprotno.. A to meni praviš, naj pometem pred svojim pragom al kaj???
< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 17.5.2007 0:14:15 >
|
|
|
|
RE: kako se znebiti ... 17.5.2007 10:25:17
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova Ma, kako lahko ti meni, da bom videla, ko bom imela svojega otroka... Jaz ne bom drugim svetovala to, pri mojih pa delala ravno nasprotno.. ------------------------------------ Ta ton ni ravno najbolj prijeten, veš ! Drugače pa sem želela povedati, da ko boš imela svojo štručko in ti bo kakšna, ki ima 5 minut časa, težila kako je treba z otroci (medtem pa bo s svojim ravnala drugače), ji boš z veseljem rekla, naj se briga zase! Dokler pa te izkušnje nimaš, težko govoriš, kako in kaj! Pometi pred svojim pragom- pa je bilo mišljeno nasplošno in ni letelo direktno nate, ampak na nas vse. In zakaj si se, pravzaprav, počutila tako ogroženo zaradi mojega posta ?!
|
|
RE: kako se znebiti ... 17.5.2007 10:37:17
|
|
|
|
Kuba
|
kar stisnilo me je ko sem videla ta tvoj stavek ''kako se znebiti prijateljev'' ... kot da iščeš nek recept za iztrebiti bolhe... ... jaz pa se budala že celo življenje trudim kako bi obdržala prijatelje... ah... sem čudna ne?
|
|
|
|
RE: kako se znebiti ... 17.5.2007 12:10:41
|
|
|
|
jade1
|
Ti predlagam, da sploh ne sklepaš prijateljstev, ker slej ko prej te bo kaj zmotilo na njih potem pa boš imela probleme kako se jih rešit.
|
|
|
|
RE: kako se znebiti ... 18.5.2007 17:56:59
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen - z naj sošolko iz faksa sem prekinila stike, ker ji ni mar za zapuščene živali in se z njo nimam več kaj za pogovarjat, - z dobro prijateljico, ker njen mož ne mara živali in ker mi je zavidala, ko sva se z možem odločila še za enega otroka, - kolegice v službi ne maram, ker boža samo svojega psa, tujemu ne bi pomagala, deli nasvete o vzgoji otrok, namesto da bi najprej prečekirala kako ravna s svojimi, Verjetno so si oddahnili. Lahko bi še kaj napisal pa nima smisla. Le toliko, da je nekaj s to tvojo privženostjo živalim zelo narobe. Bolestno narobe, saj vpliva na tvoje odnose z ljudmi. Ko si tako nežna dušca. Kdo se ti bolj smili, zapuščen pes ali klošar na cesti? Kdo se ti bolj smili, golob z zlomljeniom krilom ali poškodovan otrok?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?