Pikapolonica
|
Ku-ku! Tudi jaz sem še vedno tukaj, čeprav mi je zadnjič G. rekla, da se od 37 tedna porod šteje za čisto normalnega (torej nič prezgodnjega) in da se lahko mimogrede zgodi. No, p ase k sreči še nič ne dogaja, ker tudi stanovanje še vedno ni čisto pripravljeno. Me pa otroček tako zelo brca ves čas, da se mu očitno še predoboro godi tam notri in najbrž še ne bo kar ven prišel. DOLINA, ne se sekirat zaradi kil. Poglej, jaz sem včeraj zaključila že 37 teden in sem se vsega skupaj zredila 7 kg. Moja G. mi ni v celi nosečnosti niti enkrat rekla, da bi bilo s tem kaj narobe in jaz ji verjamem. Ti pa povem, da je tako fino, ko lahko še vedno počneš skoraj vse, kar si prej. Ko skorajda ne občutiš nobenega bremena oz. davka nosečnosti, kot pravijo. Na aerobiko še vedno hodim, v avtu se še tudi vedno vozim (čeprav naj se ne bi več) in sploh mi ni čisto nič hudega. Edino na mehur mi včasih tako pritisne, da me kar zvije. Sicer pa, da le moj škratek raste tam notri. To bomo pa videli jutri, ko mi bo najbrž spet zmerila maternico in pa njegove (njene) centimetre in kilce. Vam pa moram povedati, da me je včeraj začelo kar nekaj stiskati, ko sem pomislila na to, da bom kmalu tudi zares doživela tisto, o čemer sem do sedaj le brala. Porod seveda. Saj vem, da ni to noben bav-bav, da je bolje biti čimbolj skuliran, pa vseeno. Stisne te, ko pomisliš, da je to nekaj, kar te ima pod kontrolo in je neizogibno. In da se mi bo v naslednjem mesecu življenje tako zelo spremenilo.... Danes sem si v DM že kupila tudi blazinice za dojenje, pa pleničke (tiste Newborn, za čisto majčkene), za kozmetiko se pa še nisem odločila. Najbrž bom pristala kar pri Bübchen. Čeprav nam je v materinski šoli bolj reklamirala kar navadno vodo in čim manj kemije.... ASSO, kako je kaj s tabo? Se tudi tvoj škratek še predobro počuti v tvojem trebuščku. Saj, edino pravilno. Saj še ni čas. Me pa prav zanima, kako se bodo poklopili najini PDP. Bi bil hec kaj, če bi tudi rodili zares na isti dan? Tako, zdaj pa še ve kaj povejte. Nekam bolj redkobesedne smo vse po vrsti zadnje čase. Le zakaj? Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (37t 1d)
|