|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to ovulacija?
15.5.2007 21:30:56   
pajkica
Res me to zanima če bi katera slučajno vedela, saj te znake opažam prvič.
V petek in soboto sem imela prozoren izcedek in prepričana sem bila, da je to ovulacija.
Danes me pa že cel dan boli spodaj v trebuhu (kot da bi imela user posted image , ki pa je seveda ne čakam še več kot en teden). In res me prav močno boli, zdaj pa ne vem ali je to ovulacija ali kaj? Kdaj je potem nastopila, če je bil izcedek že čez vikend? Ali ta bolečina pomeni, da se šele začenja ali končuje?
Kaj ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je to ovulacija?
15.5.2007 21:42:30   
Anonimen
Jst mam tud ene dva dni prej izcedek pol me pa špika. Pomoje je k špika prot koncu. Pač k vidiš izcedek pridno slončkat pa bo. Pa čimmanj se obremenjevat z znaki. Jst jih mam že skor leto vsak mesec pa še ne bomo zibal. Psiha.

(odgovor članu pajkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 19:42:41   
polonca78
Punce, jst imam eno vprašanje! Po mojih izračunih bi morala imeti danes/jutri O. Sem pa čisto prestrašena, ker me je danes začelo dokaj močno boleti/špikati na predelu nekje pod slepičem/spodnji desni del trebuha/jajčniki in pa sicer prozorna sluz  ima vmes črtice krvi. A je to znak, da je ovulacija, ali to označuje kaj hujšega? user posted image Je imela že katere podobne izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 21:11:28   
polonca78
Mi tok ni dalo miru, da sem pogoogle-ala in odkrila odgovor - mittelschmerz. vse je normalno. user posted image

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 17.5.2007 21:15:29 >

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

prvi del dneva
pina colada*

ko se zbudiš je prva misel:

ooo še en krasen dan (21%)

ta dan bi najraje preskočila (3%)

bomo videli kaj bo prineslo (23%)

ne razmišljam (33%)

kot vsi ostali dnevi (19%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!