|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija in zanositev
15.5.2007 8:22:32   
pepa6
 Imam zelo neredno user posted image , tako, da ne vem kdaj so moji "plodni" dnevi. user posted image  sem dobila v februarju na 25 dan od zadnje menstruacija, marca na 27 dan, aprila na 31 dan in maja na 25 dan od zadnje user posted image . Mi lahko katera pove, kako si naj izračunam plodne dneve, ko pa nimam tako rednih user posted image . Si naj kupim ovul test, katerega priporočate, kolikšna je cena? Z dragim sma prejšnji mesec veselo user posted image  na vsaka 2-3 dni, ker delava na bebici, ampak se je morala prikazat ta nesrečna user posted image . Upala sem, da bom jaz ena izmed tistih srečnic, ki ji rata v prvo.

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija in zanositev
15.5.2007 8:40:28   
bekyca
Pozdravljena!

Tudi sama imam dokaj neredne cikluse, enkrat na 26, drugič na 23, potem na 28, nazadnje sem imela celo na 21 dni, tako da sem si težko izračunala ovulacijo. Priporočam ti, da vzameš najkrajši ciklus in si pomagaš z ovul testi, ter merjenjem BT. Dobiš jih tako v lekarni, kot v Mullerju, tudi v DM-u jih prodajajo, cenovno so tudi dostopni. Sama sem v tem ciklusu porabila kar nekaj teh testov. Ne vem, kolikor sem prebirala forum, sem lahko zasledila, da nisem edina, kateri ti testi niso pokazali točno tako, kot kažejo tista navodila. Imela sem sicer dva dni testno črtico, vendar ni bila močnejša od kontrolne user posted image  Čeprav naj bi bili 99 % zanesljivi, jaz temu ne verjamem čisto sigurno. Najboljša metoda je, da lepo user posted image vsaki drugi dan in uspeh bo zagotovljen.

Sama čakam kaj bo ta mesec, čeprav sem prepričana, da tokrat je nama pa le uspelo. Po 3 poizkusu (niti ni slabo) user posted image  No bomo videli.

Če želiš kaj več izvedet o ovul testih ipd., malo pobrskaj po forumu, o tem je bilo že veliko napisanega.

Pa veliko sreče!! user posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2007 8:44:07   
Anonimen
Pomoje je najboljš da se ne obremenjuješ z plodnimi in neplodnimi dnevi in pač slončkaš vsake 2-3 dni. Lahko pa opazuješ sluz in po tem vidiš kdaj imaš O. Jaz gledam samo po tem. V času O je sluz prozorna, vlečljiva, kot beljak od surovega jajca. Takrat je treba user posted image user posted image

(odgovor članu bekyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2007 13:31:36   
sončica23
Hej !

Ženski cikel je nekaj naravnega, v narvi pa ni možno vsega dolčiti zgolj s številkami. Predlagam ti, da opazuješ svoje telo tako boš najbolj natančno vedela kdaj bo ovulacija. Spremljaj sluz, vsakič ko greš na WC. Večkrat pomisli kakšen občutek imaš v nožnici. Lahko si meriš tudi temparaturo v ustih vsako jutro preden vstaneš. Vse to so znaki ki ti lahko pomagajo zanosit.

Torej vlažen oz. moker občutek v nožnici, zbadanje v spodnjem delu trebuha, vlecljiva prozorna sluz podobna beljaku v velkih količinah nakazujejo na ovolacijo. Z možem sta plodna več dni ne le na dan ovolacije, saj sluz omogoča semenčecem, da peživijo in tako počakajo na ovolacijo.

Predlagam da več prebereš v kakšnji knjigi. Priporočam knjigo naravno in zanesljivo, mani je zelo pomagala. user posted image

čav

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2007 14:48:36   
TinkiBinki
Se strinjam s Karin 24 in Sončico23!
Najbolje je slončkati vsaka dva dni. Tudi jaz sem se lovila s temi plodnimi dnevi, kdaj so, saj so bili ciklusi različni. Kupila sem ovul test, da sem ugotovila, ali ovulacije sploh so, potem pa opazuješ svoje telo.
Veliko sreče! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?