|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na pomoc
20.10.2004 19:44:02   
p&b
Zanima me ce se ne dogovoris za EA in ko napoci tisti dan D.ne moras vec prenasati bolecin ali ti lahko pomagajo tudi s cem drugim da ti jih oblazijo?

LP
Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   na pomoc
20.10.2004 20:15:18   
Ivi33
Seveda.
Skoraj pri vsakem porodu lahko dobiš različe zadeve proti bolečinam (plin, narkotik). Predlagam, da si pogledaš kako literaturo na to temo.

LP:kuza:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   na pomoc
20.10.2004 21:40:00   
kimi
jaz pa predlagam da si ne olajšuješ bolečin. Ženske so včasih rojevale doma brez česarkoli sedaj pa...no medicina je napredovala ampak to je najlepša izkušnja. Seveda pa je odločitev tvoja;)

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   na pomoc
20.10.2004 22:15:28   
frutka_
Mislim, da ti dajo proti bolečinam apaurin. To je v bistvu pomirjevalo...običajno niti ne veš da ga dobiš. Mislim pa da lahko dobiš neke analgetike, o tem ti bodo več poveadli v materinski šoli.:kuza:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   na pomoc
20.10.2004 23:46:58   
Jančika_
Jaz sem dobila Dolantin (pojma nima, kako sem si to ime zapomnila, ko sem bila od njega koma zadeta:)-:)-:)- ). Ne vem, če je ublažilo bolečine, sem bila pa res zadeta ko mina. Pa ni bilo nič narobe s tem:) - ful sem bila v svojem svetu in v stiku s svojim telesom, vse ostalo pa sem enostavno izklopila. Meni se je zdel porod čudovito doživetje, kljub bolečinam, ki pa so bile znosne.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   na pomoc
21.10.2004 6:13:54   
Anonimen
Kimi, zakaj pa si ne bi olajšala bolečin, če si tega želi?

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   na pomoc
21.10.2004 8:50:57   
TARA in MAJ
ČE TE JA ZELO STRAH POJDI NA EA TUDI JAZ SEM MISLILA ITI VENDAR NI BILO ČASA. PA SREČNO:sloncek:

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   na pomoc
21.10.2004 10:16:32   
Anonimen
Meni so dali ene svečke, pa ne vem katere. Sem kar sama babici rekla, da naj mi nekaj hitro da. Še nikoli v življenju se nisem tolk veselila svečke... :)-

(odgovor članu p&b)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?