Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prošnja za premestitev položaja 14.5.2007 10:23:34
|
|
|
|
Mina1
|
Predmet: Rit prosi za premestitev položaja na telesu Pritožba proti lokaciji Tam kjer sem, torej zadaj in spodaj podpisana rit, prosim če preučite vse moje tegobe in upostevate moje pritozbe kot sledi: 1. Vsi me gnetejo in sedijo na meni 2. Vedno sem v temi. Ne vidim ne sonca ne lune 3. Nimam pravice glasovanja, a ko se oglasim vsi protestirajo 4. V higienskem smislu sem na zadnjem mestu 5. Zadnja dobivam časopis, pa se ta je zmečkan 6. Moja najbližja soseda dobiva meso, jaz pa samo ze predelano hrano, 7. K moji sosedi vedno prihajajo novi gosti in me vznemirjajo 8. Ko prihajajo k njej, obesajo svoje torbe na moja vrata in s tem motijo mojo posest, 9. Na stopnisču ni svetlobe, zato se gosti moje sosede pogosto zaletavajo v moja vrata V prepričanju, da boste mojo pritozbo resno obravnavali in jo tudi uspesno resili, se vam v imenu vseh zenskih riti ze vnaprej najlepse Zahvaljujem.Spodaj podpisana: R I T
|
|
RE: Prošnja za premestitev položaja 14.5.2007 10:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Prošnja za premestitev položaja 14.5.2007 11:09:54
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: Prošnja za premestitev položaja 14.5.2007 11:10:02
|
|
|
|
facka
|
|
|
RE: Prošnja za premestitev položaja 14.5.2007 15:10:26
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
|
|
RE: Prošnja za premestitev položaja 14.5.2007 21:32:07
|
|
|
|
Nasy
|
|
|
RE: Prošnja za premestitev položaja 16.5.2007 9:53:24
|
|
|
|
Felicity
|
|
|
|
|
RE: Prošnja za premestitev položaja 16.5.2007 11:22:52
|
|
|
|
Taula
|
Hudo.
|
|
RE: Prošnja za premestitev položaja 16.5.2007 22:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljša je točka 8!
|
|
|
| Stran: [1] |
IMEMišykaProsim, za predloge glede imena za punčkoEva (
66%)
Neža (
34%)
Število vseh glasov: 152Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!