|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki ovulacije
14.5.2007 9:16:13   
majci23
od četrtka pa nekje do sobote sem opazla na hlačkah sluz-plodno...je bila taka prozorna in tekoča. user posted image sva pa v sredo. kdaj je po vašem mnenju bila ovulacija? ker zdaj več sluz ni prisotna. ali j bilo to vmes al po koncu izločanja sluzi? mislite da je kj šans za zanositev?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki ovulacije
14.5.2007 9:21:19   
2 Sraki
Vsekakor je možnost za zanositev, držimo pestiuser posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2007 14:58:42   
sončica23
Takšna sluz vsekakor nakazuje na ovolacijo. Sluz pa tudi omogoča, da semenčece do 3 tni počakajo na ovolacijo, saj je to zanje prijetno okolje. Mogoče si meri še temperaturo, ko le ta za dve desetinki naraste je ovolacija že za tabo.

Pusti se presenetiti vso srečo ti želim !user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2007 15:16:25   
TinkiBinki
možno je, seveda. Držim pesti za user posted image .

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2007 19:49:58   
pajkica
Lepo pozdravljene!
Sem bolj nova na tem forumu, spremljam pa vas že skoraj eno leto.
Zdaj, ko sva se z dragim odločila, da bova začela delati na user posted image , pa sem se vam še aktivno pridružila.
Tudi jaz sem imela ravno tako sluz, kot jo opisuješ ti majci23, in sicer v petek in soboto.
user posted image  sva v četrtek zvečer in včeraj zvečer. Malo mi je žal, ker nisva še v petek zvečer ali soboto zjutraj, ampak upam, da se je vseeno kaj prijelo.
Zagotovo pa bom vedela čez približno 14 dni. 

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2007 22:23:24   
majci23
pozdravljena pajkica!
meni je tud žal da nismo seksali še ker dan po sredi ampak nekako ni zneslo kaj čmouser posted image . Upamo na najboljše! sicer sva pa midva komaj začela delat na user posted image tako da ne bom nič razočarana če ne bo nič.

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2007 7:13:33   
pajkica
Dobro jutro punce.
Odkar sem vstala me grozno bolijo jajčniki. Prav komaj hodim. Glede na to, da sem prozorno sluz imela v petek in soboto kdaj naj bi potem bila ovulacija?
A šele prihaja user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2007 22:50:52   
meggie
Ojla punce.

Imam vprašanje za vas. Koliko časa se pri vas pojavlja plodna sluz? Koliko dni?
Jaz med ovulacijo čutim bolečino, pravtako vem kdaj je glede ne BT. Sama sluz pa ni glih takšna kot bi si jo želela... kolikor ugotavljam je taka ta prava le nekaj ur in zelo malo. Glede ne to, da sluz ustvarja pogoje preživetja semenčnic... morda zaradi ne najboljše sluzi semenčice dolgo ne morejo preživet in čakat na jajčece... veste kaj več okoli tega?  

hvala že vnaprej

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?