|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
14.5.2007 10:15:19   
kalbo
Ne vem, kaj naj ti rečem, res ne. Kar se bicikla tiče, splaniraj kako turo, on z biciklom, ti pa tamal pa z avtom, pol pa hop bicikel na avto in domov. Kolesarski maratoni so pri nas za vse. Deci na biciklu, ženske in otroci na podpori v avtu. Na koncu pa fešta. Vse se da združit, sam če se hoče.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.5.2007 10:22:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Tudi jaz predlagam iskren in odkrit pogovor. Pa niti slucajno ne tak, da mu bos tezila in ocitala, ampak v smislu, da ga povprasas o tem.. Naj ti pomaga, da ga bos razumela. Da bos razumela nastalo situacijo.

Bilo je kar nekaj tem ze tuki gor napisanih o tem, kako zaceti pogovor, da moski ni nejevoljen in prizadet in da ti bo resnicno prisluhnil..

To je sicer krasna ideja..

Sej vem.. punce bi vse resevale s pogovorom.. in diplomacijo.. :)) Ampak problem je samo v tem.. da se on v tem stanju.. kot ga anonimna opisuje ne bo hotel pogovarjat..

Lahko se tako v rokovockah zacne pogovor.. bo to on slisal kot ... JOOOJ.. zdele bo pa zacela TEZIT.. !!! BOljs da se cimprej nekam spokam.. Kolo bo super.. ker rekreacija je vendarle zdrava.. in bla bla.. njegov edini cilj bo.. da jo cimprej zgasne.. ni vazno kam..

On.. VE!! da dela narobe.. da to ni ok.. da je v ****u z odnosom.. da tko vec ne bo mogu dolgo.. ampak trenutno je tko dalec od partnerke.. in nima filinga.. in bo cist vsak zacetek pogovora dojel kot TEZENJE.. ker kaj pa mu lahko novga poves..?! Nc.. vse ve.. in ce bi hotel ti povedat kje je problem.. bi ti povedal.. brez da ga vprasas..
Kar kol lahk nardis.. pa ti ne bo povedal..

Ce mal pocakas.. da razcisti to kar pac ma.. sam s seboj.. ko se bo odlocu.. po kateri poti bo sel dalje.. bo pa ciiist simpl.. pol bo itak v trenutko vse kul.. ker bo spet dobil tist filing.. in spet mu bo super in seksi.. in pol se lahko z njim pogovarjas.. 14 dni skup.. ce hocs.. ampak ne bo zaradi tega nc drugac.. ker itak in itak bo ze vse ok..
Ti bos mal cudn gledala sicer.. od kje taka sprememba.. ampak samo pocakas mors.. da razcisti sam s seboj..
Za tole sicer rabs neki casa.. in med tem.. je mozno.. da ti dopizdi in skenslas vse skupi.. in verjetno se niti ne bo upiral.. ker v tem stanju mu bo celo prav prislo.. da se ti odlocis namesto njega.. samo mogoce se bo on odlocu drugace.. ko se strezni.. 

Tezko pa je cakat... a ne?! JA!

In ce mu zdele reces.. da si spoznala enga kul moskega.. ne bo nc pomagalo.. ker te lahko celo vprasa.. 'No.. kdaj pol gres z njim? Dons al Jutr?' Pa se ne zafrkavam..

Pocaki... ce zmores...!! to je vse.. 

Seveda ni fer od njega.. do tebe.. kar dela.. in vse to kar bos rekla.. je res.. ampak odvisno kaj si zelis.. Ce zelis skenslat.. lahko takoj.. ce zelis z njim biti.. pol CAKI!

Ker to bo pol kot strela iz jasnega kr naenkrat vse kul.. pa ne sprasuj potem.. zakaj je kr naenkrat tko.. in kaj je blo prej.. k brez veze.. itak.. bo od tega trenutka dalje.. malo boljsi kot je bil do zdej..

Lahko pa pocnes vse to, kar ti predlagajo.. sam.. ne bo ti glih lepo.. kr ne bos zdrzala.. se it tako vojno..  bolje da se mal odklopis in .... pocakas.. :)))  

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 14.5.2007 10:28:06 >

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
14.5.2007 11:17:32   
snake
stanovanje je tvoje! rečimu:"ko se skuliraš, se lahko vrneš", in zapreš vrata!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.5.2007 11:19:26   
Zahi
dober odgovor..

samo mislim, da je problem nekje drugje.. če doma sexa 1x na 3 mesece.. potem mora sexati še kje drugje.. simpl..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.5.2007 11:27:46   
Anonimen

ne vem.. ce se kje drugje.. rajs ne bi ugibal kej tacga.. Mozno je oboje.. ?!

Ze itak je anonimna cist dawn.. ce pa se to zacnemo.. jo bo pa cist sesul..

Sicer pa to itak ni tko strasno.. sej se da oprostit.. smo dognal.. prejsnji teden.. user posted image user posted image  A ne Zahi? user posted image

Res.. vsaka ti cast.. da si dojel.. user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
14.5.2007 11:43:02   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

ne vem.. ce se kje drugje.. rajs ne bi ugibal kej tacga.. Mozno je oboje.. ?!

Ze itak je anonimna cist dawn.. ce pa se to zacnemo.. jo bo pa cist sesul..

Sicer pa to itak ni tko strasno.. sej se da oprostit.. smo dognal.. prejsnji teden.. user posted image user posted image  A ne Zahi? user posted image

Res.. vsaka ti cast.. da si dojel.. user posted image user posted image

no to je že res.. ampak realnost je včasih kruta.. prej ko dojamemo boljše je..

to je pa res odvisno od anonimne.. pr men itak že veš.. kufri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.5.2007 11:47:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

prej ko dojamemo boljše je..

to je pa res odvisno od anonimne.. pr men itak že veš.. kufri user posted image

Dojamemo kaj?

Da je pac en delcek laifa.. bil mal zmeden.. med eno in drugo.. in se na koncu odlocil za svojo in sincka?

A ni to rajs za user posted image user posted image user posted image   kot pa za pakirat?

Po tvojem... nikoli ne smemo naredit NICESAR.. kar partnerju ni vsec.. a ne? Ampak poudarek je na NICESAR! NICESAR! Ker je vse isto.. isti nivo.. isto nespostovanje.. isti EGO!

Joooojj.. dejva se probat zadrzat.. da ne bo spet 20 strani.. he he user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
14.5.2007 11:53:49   
Zahi

Dojamemo kaj?

Da je pac en delcek laifa.. bil mal zmeden.. med eno in drugo.. in se na koncu odlocil za svojo in sincka?

A ni to rajs za user posted image user posted image user posted image   kot pa za pakirat?

Po tvojem... nikoli ne smemo naredit NICESAR.. kar partnerju ni vsec.. a ne? Ampak poudarek je na NICESAR! NICESAR! Ker je vse isto.. isti nivo.. isto nespostovanje.. isti EGO!

Joooojj.. dejva se probat zadrzat.. da ne bo spet 20 strani.. he he user posted image user posted image

dojamemo to, kar nam partner skriva.. v tem primeru ignorira..

sej nič ne rečem.. lahko je 1000 stvari, ki ga motijo, morijo, mučijo..

če je pa zmeden.. naj se pa odmede.. in pove partnerki kaj ga muči user posted image  sej pravim.. pr enih pogovor.. pri drugih kufri user posted image

vsak po svoje.. pa je vse rešeno user posted image  lahko pa to temo zbudiva.. pa gremo na 21 stran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.5.2007 12:18:13   
piščanc
dober odgovor je napisala Misek!!

drugače pa zakaj ga čakaš? pojdi nekam sama z otrokom. nekam, da mu bo zadišalo iti z vama. pač, daš ga na hold. 'jaz in otroček greva v tivoli na sprehod. a greš z nama? ne. OK, greva sama.' pa zrihtaj se, izpostavi hormone.

boš videla, da bo naslednjič že z vama. če ga vedno čakaš doma pač ne potrebuje paziti nate.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.5.2007 12:36:17   
Anonimen
Mišek je odlično napisala. Točno tako naredi.

Kar se tiče tega, da ima drugo....močno dvomim, saj je anonimna napisala, da mu pride po 10 sekundah. Če bi ga še kje drugje namakal, bi bil vsaj malo bolj v formi. A ni tako? 

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
14.5.2007 12:48:12   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mišek je odlično napisala. Točno tako naredi.

Kar se tiče tega, da ima drugo....močno dvomim, saj je anonimna napisala, da mu pride po 10 sekundah. Če bi ga še kje drugje namakal, bi bil vsaj malo bolj v formi. A ni tako? 

hmja... stvar zelo dolge diskusije.. verjetno pa vsi moški vejo kako je to user posted image  če hočeš ti lahko prideš še prej... nima veze s formo user posted image

ampak pustmo to.. upam, da ga daje samo kaka misel.. al pa mogoče služba, pa doma nič ne pove..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.5.2007 12:57:24   
Anonimen
hmja... stvar zelo dolge diskusije.. verjetno pa vsi moški vejo kako je to user posted image  če hočeš ti lahko prideš še prej... nima veze s formo user posted image

Ja.. se fuul potrudi.. da je cimprej konc.. :)

ampak pustmo to.. upam, da ga daje samo kaka misel.. al pa mogoče služba, pa doma nič ne pove..

Za sluzbo bi verjeten povedal.. tko da verjetno bo misel.. user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
14.5.2007 13:13:23   
Zahi

Za sluzbo bi verjeten povedal.. tko da verjetno bo misel.. user posted image

misliš? poznam nekoga, ki svoji ni mogel povedati, da je zgubil službo.. (ego mogoče? user posted image ) in končal zvezo.. je rekel, da je blo prehudo da bi ji to povedal..

no.. vem.. ekstrem.. ampak obstaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.5.2007 13:26:53   
Anonimen
No evo zdaj smo prišli že na drugi nivo. Zdaj mamo pa tiho vojno ne reče nič gre mimo mene kot, da me ni, ko je šel v službo je samo malemu rekel adijo mene še pogledal ni. Zdržala sigurno ne bom več dolgo, ker me preveč razjeda preveč mi je že hudo. In vem, da ob prvi stvari, ki jo bo naredil malo drugače, kot sem si zamisnila bom eksplodirala.  Nimam moči, da bi ga postavila pred vrata, nimam pa je tudi toliko, da bi še naprej trpela. Počutim se kot zadnji kup gnoja na svetu na katerega so pozabili.
V meni divjata bes,žalost in razočaranje. Ne gre več......ne morem.........kar naredim grem z glavo skozi zid.......ljubim in sovražim ga naenkrat, najraje bi se nekam skrila, da me nobeden več ne bi našel...........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
14.5.2007 13:27:12   
iva01

dober odgovor..

samo mislim, da je problem nekje drugje.. če doma sexa 1x na 3 mesece.. potem mora sexati še kje drugje.. simpl..

bi se kr strinjala z tem

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.5.2007 13:30:37   
Zahi

Počutim se kot zadnji kup gnoja na svetu na katerega so pozabili.

vprašaj ga če ti je kaj zameril.. ali pa direkt če ima kak drugo.. po izrazu na obrazu boš videla odgovor predenj ti ga bo dal..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.5.2007 13:42:47   
Anonimen
Sem ga že uprašala, če ma kako drugo in je rekel, da ne kolikor ga poznam ( če ga sploh še poznam) je res nima, zato ne verjamem, da bi bila druga vzrok. Vse sem že sprobala s pogovori na tak in drugačen način, z cartanjem, sem mu kavo nosila v posteljo je bilo 2-3 dni vredu potem pa spet ista pesem. Enostavno brezzveze vse skup

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
14.5.2007 13:47:44   
Zahi

Sem ga že uprašala, če ma kako drugo in je rekel, da ne kolikor ga poznam ( če ga sploh še poznam) je res nima, zato ne verjamem, da bi bila druga vzrok. Vse sem že sprobala s pogovori na tak in drugačen način, z cartanjem, sem mu kavo nosila v posteljo je bilo 2-3 dni vredu potem pa spet ista pesem. Enostavno brezzveze vse skup

potem mi pa samo eno pride na pamet.. če sexa 1x na 3 mesece.. mu pride po 10ih sekundah.. potem je to samo impotenca..

se počuti ranljiv.. te ignorira.. ni mu do nežnosti ne nič.. po 3h mesecih ga zagrabi.. se na hitro sprazni.. in to je to..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.5.2007 14:01:17   
Anonimen
Ja Zahi ampak mene to boli vsak dan je med nama večja luknja jaz sem trenutno psihično čisto na tleh oz. že 15m pod zemljo. Ma jaz tega resnično ne razumem, če ga nekaj tako matra zakaj ne pove...... Tak odnos me ubija, kot da bi mi vsako stotinko sekunde ril nož v srce.....ne gre več.....bi ga najraje postavila pred vrata in ne morem, ker bi potem še bolj trpela, kot trpim zdaj rada bi rešila najino zvezo ljubim ga vrtiva se v nekem začaranem krogu iz katerega ne moreva ali ne znava izstopiti

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
14.5.2007 14:10:42   
Zahi
verjamem da te boli.. če ima pa dec zares problem z impotenco.. je pa to ena in edina skrb, ki jo ima.. tebe ne vidi v tem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.5.2007 14:24:46   
Anonimen

Jst samo vem.. da je nemogoce.. da se bo kej spremenil.. zaradi tega.. kar bos ti pocela.. pogovor, caji v postlo.. pa podobno..

Sej ve.. da on dela tako stanje.. torej bo prisel, ko bo razcistu..

Itak da je zate tezko.. zato pa imas pravico narediti, kar pac hocs.. Ni pa dobr da si tolk odvisna od njega.. da te tko zdela.. ce se on obnasa drugace.. samo kaj si pa mors.. tko pac je..
Trenutno bos pac mogla to pretrpet.. pa kakor koli ze bo..

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
15.5.2007 10:00:11   
snake
vprašaj ga če je gay, mogoče tudi to, poznam primer!

ne vem, res mi je hudo zate, ker meni bi se zmešalo na tvojem mestu!

po mojem bi ga mogla ignorirat tudi ti, ne mu nič težit pusti ga samega, ne se pogovarjat čisto nič, v nič ga ne sili,ne nosimu kave v posteljo mogoče bo videl kako je to hudo in glupo........

če pa ne bo videl nič in ne bo nič drugače, upam da se boš prav odločila in zaživela svoje življenje magari sama z otrokom.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?