|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vdrte bradavice
13.5.2007 8:58:39   
Ketrin24
Živijo!

Imam problem. Imam vdrte bradavice, kaj mi svetujete.? Ali bi morala to povedati ginekologu, da se to prej "popravi", kajti prebrala sem že v knjigah in revijah, da obsajajo pripomoči s katerimi si lahko nekako bradavice "ven potegneš"user posted image nevem kako vam naj to bolj točno opišem.

Avent ma nek pripomoček, mislim da se mu reče niplet, in da kao pomaga.
A je mogoče katera v isti situaciji kot, jaz in se je mogoče že rešila tega proglema. Do sedaj me to ni motilo, vendar iz partnerjem načrtujeva imeti user posted image . je pa verjetno to priporočljivo opraviti prej preden zanosiš oz.preden imaš user posted image , ker so baje prsi pol  zelo občutljive.

Prosim za nasvet.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vdrte bradavice
13.5.2007 9:50:31   
stunfek
Jaz sem imela kolegico...pa ne se smejat user posted image ...ki je imela vdrte bradavičke in sta lepo s patnerjem ob vsakem slončkanju pač kar nekaj časa posvetila temu, da ne bi bil vdrte...torej seveda je bilo delo kar partnerjevo in sta jih uspela, prepričat, naj ne bodo več vdrte. user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2007 10:50:13   
snake
jaz tudi imam udrte bradavice...malo me skrbi ker ko se bom odločla za bebo ne bo lahka, saj moja sestra ki ima iste joške ko jaz je po porodu imela veliko težav in ta mala medtem ko je iskala bradavičko jo je grickala in je to mojo sestro zelo bolelo............... trudla se je tri tedne, a ker ta mala se ni mogla najest, je začela kupovati aptamil kot dodatek.................G pa ji je svetoval neko pumpico ki ti povleče ven bradavice.....ma ji ni pomagalo.......

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2007 13:12:35   
Anonimen
Tudi mamice, ki nimajo udrtih bradavic imajo veliko problemov z dojenjem. Meni so tako krvavele 1 mesec, da sem že skoraj obupala. In ja tudi jaz sem mu na začetku dajalla dodatek. Potem se pa utrdijo in vse skupaj steče.

TAko, da ne se zdaj obremnjeavti s tem. Saj obstajajo tudi nastavki za vdrte bradavice, ki pomagajo pri dojenju. Lahko pa poskusiš s partnerjevo masažo, kot ti je ena svetovala in še poleg uživaš. Saj s tisti mašin ne počne nič drugega kot bi tvoj partner. user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2007 15:14:20   
dskubin
jaz imam tudi vdrte, pa sem taprvega dojila 9 mesecev (pol pa se je sam odstavil, ker sem spet zanosila), zdej tadrugo pa tudi dojim. Dojim sicer z nastavki, ampak ne zato, ker bi otroka drugače ne mogla jesti (ej, oni ti znajo tako bradavice ven izvlečt), ampak zato, ker imam tako občutljive, da mi drugače krvavijo in mam grinte. Sem pa slišala za niplette al kako že, ampak to moraš pred porodom delat ja, pa sem vidla prepozno, žal ti pa ne vem povedat, če je res učinkovito. Eni pravijo, da ti tudi prvi otrok bradavice ven izsesa, pa potem pri drugemu ni problema, ampak moje so iste, kot pred prvim porodom- ni jih user posted image . No polno pa dojim vseeno, tako da glih pretirano skrbet ti zaradi tega ni treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2007 20:10:24   
Fargesia
O punce!!! vedno sem mislila da sem edina na svetu z vdrtimi bradavicami...vedno sem se sramovala svojih dojk...res...prav nerodno mi je bilo...nimam še otrok, sem pa slišala da se da z nastavki dojit...oh kakšna skala se mi je odvalila od srca, ko vidim da se tudi z vdrtimi bradavicami da dojiti!!!user posted image DSKUBIN, hvala ti za te spodbudne novice...je pa res da lahko partner veliko pripomore k temu, da "zlezejo" ven...meni so malo...pri 19 h sem vprašala G, kaj lahko naredim s tem in mi je rekla, da naj po vsakem tuširanju nežno z brisačo masiram prsi in bo šlo ven...od takrat je minilo že kar nekaj let...ampak jaz se tega nisem posluževala.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2007 20:19:01   
*Faith*
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Jaz sem imela kolegico...pa ne se smejat user posted image ...ki je imela vdrte bradavičke in sta lepo s patnerjem ob vsakem slončkanju pač kar nekaj časa posvetila temu, da ne bi bil vdrte...torej seveda je bilo delo kar partnerjevo in sta jih uspela, prepričat, naj ne bodo več vdrte. user posted image

res je, partner naj ti jih posesa oz. potegne ven, smešno se sliši ampak deluje! pa veliko užitkovuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2007 22:13:38   
žanai
Ojla!

Jaz imam vdrto le eno user posted image . Poleg tega pa sta bili obe bradavici ploski. Zato sem si obe v porodnišnici med prsti malo posvaljkala in poizkušala čim bolj oblikovati v normalno obliko (ko so postale trde sem jih malo povlekla ven)... seveda sem morala dojenčico takoj pristaviti, ker bradavica ni dolgo ostala v takem položaju. Dovolj je nekaj sekund, da otroček začuti nekaj, kar se da zagrabiti. To sem delala nekaj dni, potem pa je že sama znala povleči. Zdaj jo dojim že 1.5 leta... in imam ogromne bradavice. user posted image  Tako da pri drugem to ziher ne bo več problem.  

Vse se da, če se hoče!

(odgovor članu *Faith*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2007 13:36:19   
Ketrin24
Punce hvala za odgovore. jaz sem še kar skeptična glede tega. Partner mi zelo pomaga pri tem,vendar bradavice ne grejeo ven.

dskubin jaz sem tudi slišala za niplette, ta izdelek je od Aventa, sam rada bi zvedela če ga je že katere preizkusila, kajti kolikor sem se jaz pozanimala v lekarni ali pa baby trgovinah je ta izdelek od aventa kar precej drag. Pa še to nevem če sploh kaj pomaga. Škoda pa mi je metati denar skozi okno, če slučajno ne pomaga. Za enkrat še nism noseča, vendar s partnerjem delava na polno na user posted image  in upam da nama bo kmalu ratalo. Je pa res ja, ene pravijo da lahko dojijo, druge pa spet ne. user posted image

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2007 19:52:30   
pajkica
Kako pa sploh izgledajo vdrte bradavice user posted image
Ker bojim se, da jih imam jaz tudi, ker sestra zaradi tega ni mogla dojiti, ampak njenih prsi nisem nikoli videla user posted image
A če so vdrte, so vdrte ves čas, ali se ob mrzlem pokažejo user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2007 10:26:52   
snake
mene ko zebe pridejo ven, čez munutko pa so spet rvavne ko prej.........

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2007 11:57:44   
Ketrin24
men tud takrat kadar me zebe ne pridejo ven.

Pajkica pr men prsi zgledajo tako: tam ko bi morale biti bradavice jih enostavno ni, samo takšno zarezano črtico imam tam kjer naj bi po porodu  priteklo mleko. user posted image  user posted image

Jaz nevem kako bomo to uredili

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2010 8:54:47   
PipiLangstrumpf
Ojla,
tale tema že dolgo sameva... Očitno vas ni dosti, ki imate te težave. No, jaz jo žal imam.user posted image Tudi meni je bilo vedno zelo nerodno zaradi mojih "nepravilnih" bradavic (ok...priznam, da mi je še vedno rahlo neprijetno) in dolgo sem bila sigurna, da sploh ne bom mogla dojit, ko bom pač imela dojenčka. Kupila sem si celo tiste prekleto drage nastavke od aventa, ki so jih punce tu omenjale. Stvar je taka, da zadeva verjetno pomaga, če jih redno nosiš, v tem rednem nošenju pa se pojavi problem. Ko jih daš gor so 1. izredno opazni, tudi pod zelo ohlapnimi oblačili in 2. takoj ko se malo bol živahno premakneš vakuum popusti in padejo dol. Ponoči jih ne morem nosit, ker se pogosto obračam in spim na trebuhu, čez dan pa tudi nimam 8 ur časa in volje pri miru nekje sedet. Tko da... men ne pomagajo. user posted image
Sem pa nekje prebrala, da obstajajo še ene školjke, pa me zdaj zanima, ali jih katera uporablja in koliko te zaležejo.

Lep pozdrav vsem user posted image

Kako lepo je živeti... :)

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2010 9:14:55   
Anonimen
Jaz sem pred porodom imela ploske bradavice in sploh nisem razmišljala, da ne bi mogla dojit. Dojila sem leto in pol. Ko so mi dojenčico prvič pristavili, je takoj zagrabila in je dojenje normalno steklo. Ko sem prišla domov sem uporabljala aventove nastavke, ampak zaradi razpokanih krvavih bradavic. dala sem jih le toliko gor, da je povlekla, ker me je takrat zapeklo ko user posted image . Potem sem jih snela in se je dojila dalje. Uporabljala sem jih 14 dni, dokler se bradavice niso zacelile.

sem pa takrat tu gor prebrala, da so si mamice z vdrtimi bradavicami pomagale z aventovimi nastavki in težav niso imele.

Moje bradavice sedaj več niso ploske, ampak našpičene, kot da sem non stop hornyuser posted image ...najbrž je k temu pripomoglo dolgo dojenjeuser posted image

aja, če vam partner uspe bradavice 'popravit', bodite brez skrbi, da jih bo user posted image  tud. Ko povlečjejo, povlečejo tako močno, da imaš občutek, da vlečejo mleko iz petuser posted image

(odgovor članu Ketrin24)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2010 12:39:15   
Taddy78
Nas je kar nekaj z vdrtimi, tako da nič bat user posted image
Sama imam bolj izrazito vdrto samo eno. Dojila sem z nastavki, tako da tega se lahko najmanj bojite. Mi smo prenehali z dojenjem zaradi premale količine mleka, tako da velikost bradavice sploh ni pomemben dejavnik.
Moje so, "ko stojijo" v velikosti pol graheca in sem se recimo že tako navadila na to, da ko vidim kako ki jo ima v velikosti 1/3 mojega mezinca, me kar šokira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.2.2010 7:57:33   
PipiLangstrumpf
Super, sem prov vesela da vdrte bradavice res niso tak velik problem pri dojenju. user posted image

Kako lepo je živeti... :)

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.