Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Te nadležne dlake...ima kakšna recept za 12.5.2007 18:20:57
|
|
|
|
Spark
|
Probaj z depilacijo. Jaz si pred takimi lepimi dnevi običajno puščam rasti, potem pa zaposlim možeka, da mi z depilacijskimi lističi odstrani dlake. Efekt je malo boljši, ker ti ni treba skrbeti za dlake vsak drugi dan. Je pa malo bolečine, kar pri britju ni. Imam pa še depilator in potem si pa 1x tedensko ali na 14 dni odstranim tiste dlake, ki so se izmuznile.
|
|
|
|
RE: Te nadležne dlake...ima kakšna recept za 12.5.2007 18:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav nobenega, ker imam življenjski problem z dlakami, Silkepil omili zadevo za en teden in manj jih zraste in bolj tanke.....ampak kaj ko sem poraščena tudi po stegnih, bikini, po novem odkar sem še po trebuhu . Odkar ne jemljem več KT, ki so mi zmanjševale poraščenost sem kot medved. Zjutraj obrijem, zvečer že pikice, naslednji dan šmirglpapir, 3 dan pa dolge hlače
|
|
|
|
RE: Te nadležne dlake...ima kakšna recept za 12.5.2007 20:17:34
|
|
|
|
rainbow
|
predlagam, da kasneje, po porodu poskusiš z voskom in to pri kozmetičarki. med nosečnostjo odsvetujem, ker sem jaz dvakrat dobila močno alergijo.
|
|
RE: Te nadležne dlake...ima kakšna recept za 12.5.2007 22:17:19
|
|
|
|
Spark
|
Kimi a pri vas boste imeli se enega dojencka?
|
|
|
|
RE: Te nadležne dlake...ima kakšna recept za 12.5.2007 22:52:04
|
|
|
|
facka
|
depilacija z voskom
|
|
RE: Te nadležne dlake...ima kakšna recept za 14.5.2007 20:09:46
|
|
|
|
tanikaa
|
Laser. Za vedno vzameš slovo od dlak. In nikoli ti ne bo žal. Jaz sem po dveh obiskih že pozabila, kak je to, če se moraš vsako jutro pobriti po pazduho. Malo dražja varjanta, ampak večna. In če sešteješ ves keš, ki ga daš za razne kreme in voske + čas in živci...IZIDE SE.
|
|
RE: Te nadležne dlake...ima kakšna recept za 15.5.2007 7:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Laser. Za vedno vzameš slovo od dlak. In nikoli ti ne bo žal. Jaz sem po dveh obiskih že pozabila, kak je to, če se moraš vsako jutro pobriti po pazduho. Malo dražja varjanta, ampak večna. In če sešteješ ves keš, ki ga daš za razne kreme in voske + čas in živci...IZIDE SE. js sem bla pa na ene 6h obiskih pa se mi zdi da sem po obrazu bolj kosmata kot kdaj koli prej! men ni laser odstranu nič!!! sam en kupo dnarja sem preč vrgla>!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.