|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bila je ovulacija
12.5.2007 10:19:15   
Anonimen
Že cel teden me malce boli jajčnik. Danes ponoči in še danes zjutraj me je močno bolelo v jajčniku, tako da sem se zbujala...- bila je ovulacija. Ali to pomeni, da sem še kakšnih 12 ur plodna? Kdaj po vašem se jajčece sprosti? Ko se začne močna bolečina ali kako? Aja še to prozorna sluz, včeraj popoldne je je bilo veliko, danes zjutraj manj. vaši odgovori bi mi prav prišli, saj bolj ko se poglabljam v te plodne dneve bolj sem zmedena. lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bila je ovulacija
12.5.2007 11:55:44   
mmž
Če mene vprašaš, se preveč poglabljaš in tuhtaš! Bolje bo , da odmisliš ovulacije, prozorno sluz,...........in samo razmišljaj, kako se bosta  z svojim zvečer lepo imela.........Če boš razmišljala, samo o tem ,boš preveč razočarana, če se slučajno še ni "prijel", in svojga boš s tem spravla ob pamet.......user posted image

Saj vem, lahko je meni govorit, ko pa si v takšni situaciji, je stvar čisto drugačnauser posted image

Hočem ti samo povedat, da se sprosti in slej kot prej boš zanosila..........!user posted image

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2007 17:51:19   
Anonimen
Preberi kaj sem napisala o O na temi BT.

Pa ne razmišljaj in opazuj preveč, raje seksaj res na vsake dva dni in bo ratalo. Seveda ob predpogoju da sta oba zdrava in plodna.

O si imela najverjetneje včeraj, toraj upam da si seksala in ne samo tuhtala o temu ali bi moralauser posted image .

(odgovor članu mmž)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2007 20:31:19   
TinkiBinki
Znaki, ki jih opisuješ naj bi bili značilni za ovulacijo, ja. Pridno seksajte, pa bo user posted image . Če pa nisi sigurna, pa kupi Ovul test in preveri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2007 22:05:41   
žanai
Ojla!

Od ovulacije naprej je ženska plodna različno dolgo časa. Jajčece se mora oploditi v zgornji tretjini jajcevoda. To pa zato, da ko prispe v maternico (8. dan po oploditvi), je zarodek dovolj razvit, da se lahko v naslednjih dneh vgnezdi. Eni zato pravijo, da se mora jajčece oploditi 24 ur po ovulaciji, eni pa da v nekaj urah. Po mojem je to pri vsaki ženski drugače, odvisno od tega, kako hitro potuje po jajcevodu. In če upoštevaš, da spermiji s svojo hitrostjo rabijo tudi 10 ur do jajčeca, ti je vse jasno. Ampak, brez panike, ni treba tisto sekundo v akcijo.

Na srečo spermiji živijo nekaj dni. Torej, če veselo user posted image  vsak drugi dan, si zagotoviš, da so spermiji že tam in lepo čakajo, da nam uresničijo sanje.

Kot zanimivost: moške semenčice so hitrejše, zato če  user posted image  tik pred ovulacijo, je večja verjetnost da bo user posted image . Je pa res, da moški spermiji živijo manj časa. Torej če ovuliraš nekaj dni po  user posted image ,  je večja verjetnost za user posted image .

Pa čim več užitkov ob ustvarjanju! user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.