|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Visok srčni utrip matere
11.5.2007 22:05:56   
arijana..
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima katera podobne težave kot jaz. Sem v 31. tednu in moj utrip se giblje med 100 in 120 utripov na minuto. pri gin. sem ga imela 110, vendar je gin. rekla, da to ni nič takega, zdaj pa me zanima, če je imela katera izmed vas podobne težave in, kaj ste v tem primeru naredile.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Visok srčni utrip matere
11.5.2007 22:33:03   
madela
Srčni utrip je v nosečnosti večji in ja tudi jaz sem imela takega.Večji je zaradi večje količine krvi,ki ga srce poganja.

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2007 22:40:34   
BAMBINA_
A te v prsih kaj tišči, stiska? 

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2007 22:53:15   
eva1
V nosečnosti je to normalno-tako pravijo! jaz sem obakrat imela kar povišan pulz(okoli 110), pa je blo vse ok!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2007 23:14:55   
arijana..
To ravno ne, je pa res, da se mi zdi, da sem zelo utrujena. Zaenkrat se se odločila, da malo več počivam ter, da se odpovem še tisti jutranji beli kavi.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2007 0:04:37   
guppy
Imam podobne težave, s tem da me ob tem še precej stiska v prsih. Nosim dvojčke in to sem omenila tudi ginekologu, ki mi je na mestu takoj napisal napotnico za EKG. Sicer je baje "normalno", ampak je rekel, da bo znalo pri meni biti vse huje, ker sta le dva v trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2007 8:40:12   
tinaaja
jaz sem ga imela v mirovanju med 90 in100. opazuj druge znake ala cudno zadihanost, tiscanje in podobno.. 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2007 10:15:03   
duhica
Jaz ga imam skoz okrog 100, zdaj sem se že navadla. Od začetka pa se mije zdelo, da me bo kap, meni so rekli, da je normalno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2007 19:18:37   
dorina
Tudi jaz imam visok pulz. V mirovanju od 90-100, redko se spusti pod 90. Po jedi celo 110.

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2007 20:06:12   
crci06
Jaz sem ga tudi imela precej visokega, v kombinaciji z otekanjem nog ipd. zaradi slane hrane. Ko sem jedla 0,00 soli se mi zdi, da sem se počutila precej lažjo in mi je bilo vse lažje. (3/3 nosečnosti)

Držala sem se tudi nepisanega pravila, da naj bi se pulz nosečnice ne dvignil preko 140, ker se takrat prenos kisika v krvi in poraba in ..... spremeni in je možno, da bi do otroka ne prišlo dovolj kisika.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 21:00:17   
Tanayya29
HEY!jst mam srčni utrip okoli 100 na minuto..čist v mirovanju ponavadi od 85-90..jst najbolj zaupam temu, da si dam roko na pulz ter stejem koliko je utripov na minuto..teli avtomatski merilniki mi zmeri več pokažejo..pri zdravniku mi pa vse naraste pritisk in utrip..mislm, da tam do 100 je kr okej..;))
sicer pa najbolje si ga je zmerit v mirovanju,ali pa zjutraj, takrat je najbolj realno stanje..

pozdravček..user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?