Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 11.5.2007 22:33:03
|
|
|
|
madela
|
Srčni utrip je v nosečnosti večji in ja tudi jaz sem imela takega.Večji je zaradi večje količine krvi,ki ga srce poganja.
|
|
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 11.5.2007 22:40:34
|
|
|
|
BAMBINA_
|
A te v prsih kaj tišči, stiska?
|
|
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 11.5.2007 22:53:15
|
|
|
|
eva1
|
V nosečnosti je to normalno-tako pravijo! jaz sem obakrat imela kar povišan pulz(okoli 110), pa je blo vse ok!
|
|
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 11.5.2007 23:14:55
|
|
|
|
arijana..
|
To ravno ne, je pa res, da se mi zdi, da sem zelo utrujena. Zaenkrat se se odločila, da malo več počivam ter, da se odpovem še tisti jutranji beli kavi.
|
|
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 12.5.2007 0:04:37
|
|
|
|
guppy
|
Imam podobne težave, s tem da me ob tem še precej stiska v prsih. Nosim dvojčke in to sem omenila tudi ginekologu, ki mi je na mestu takoj napisal napotnico za EKG. Sicer je baje "normalno", ampak je rekel, da bo znalo pri meni biti vse huje, ker sta le dva v trebuhu.
|
|
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 12.5.2007 8:40:12
|
|
|
|
tinaaja
|
jaz sem ga imela v mirovanju med 90 in100. opazuj druge znake ala cudno zadihanost, tiscanje in podobno..
|
|
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 12.5.2007 10:15:03
|
|
|
|
duhica
|
Jaz ga imam skoz okrog 100, zdaj sem se že navadla. Od začetka pa se mije zdelo, da me bo kap, meni so rekli, da je normalno.
|
|
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 13.5.2007 19:18:37
|
|
|
|
dorina
|
Tudi jaz imam visok pulz. V mirovanju od 90-100, redko se spusti pod 90. Po jedi celo 110.
|
|
|
|
RE: Visok srčni utrip matere 13.5.2007 20:06:12
|
|
|
|
crci06
|
Jaz sem ga tudi imela precej visokega, v kombinaciji z otekanjem nog ipd. zaradi slane hrane. Ko sem jedla 0,00 soli se mi zdi, da sem se počutila precej lažjo in mi je bilo vse lažje. (3/3 nosečnosti) Držala sem se tudi nepisanega pravila, da naj bi se pulz nosečnice ne dvignil preko 140, ker se takrat prenos kisika v krvi in poraba in ..... spremeni in je možno, da bi do otroka ne prišlo dovolj kisika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?