|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič :)
20.10.2004 12:59:45   
Mima75
Hojla!
Kar nekaj časa vas že spremljam na forumu, ki je res super, ampak jaz sem od vsega prebiranja že čisto nora :ups:.
Namreč, sem prvič 9nebesa(v 5. tednu), pa mislim samo na najslabše stvari, zato bi prosila za malo vzpodbudnih besed. Namreč, kar dosti me špika v predelu trebuha in malo me v predelu križa boli. Je res, da večino časa presedim (8 ur v službi + doma). A je to mogoče zaradi tega? Verjetno se res preobremenjujem zaradi vsega, ker bi res rada videla, da je vse OK.

Držimo pesti za nas, punce :bravo::bravo:.

LP!

Mima75
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.10.2004 13:10:34   
Mina1
:bravo: lepa novička, torej še ena :nosecka:

Mima, probaj misliti na lepe stvari in ne obremenjuj se preveč in seveda ti želim lepo nosečnost;).

Da te križ boli tako zgodaj:zmeden:, ampak mogoče gre le za te telesne spremembe, hormončke, skratka za nosečnost. Sej ti bo G povedal vse na prvem pregledu.

Drži se,

pa-pa Mina1 23t

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2004 13:13:15   
beba76
Špikanje v sp. delu trebuha je v prvih tednih nosečnosti nekaj čisto normalnega. Ne se bat, nič ni narobe. Prav tako so bolečine v križu "stvar", ki pač spada zraven.
Zato naj te nebo strah in ne razmišljaj v negativni smeri, saj si s tem samo kvariš razpoloženje, kar pa negativno vpliva tudi na tvojega:duda:!

Zato bodi vesela in uživaj nosečnost ter dobrodošla med nami!

Lep pozdrav!

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2004 13:17:29   
Mima75
Ah, saj vem, da preveč (beri skoraj 24 ur na dan :ups:) razmišljam o tem, zato se moram malo odklopit. In ja, zelooo si želim otročka, mogoče sem zato tako nervozna.

Super ste, punce!
Hvala za odgovore!
Mima

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2004 13:24:36   
Pupica
Pozdraljena friška srečka :nosecka: med nami:)-
Ja zdej se začenja tvojih sanjskih 9nebesa mesecev, včasih lepih, včasih mal manj, bo pa vse ob koncu poplačano z :angel::duda:.
Ti papredlagam, kljub slabemu vremenu sprehod vsakodnevno, boš lažje rodila, pa še manj bo ostalih bolečin. vsaj pri meni je bil kolk boleč če nisem hodila.
Lepo nosečnost ti želim!
:muca:

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2004 7:57:33   
mašinca
Dobrodošla na RR. No sej tut jest sm bolj kot ne frišna. Probleme s križem imam pa šele od 29. tedna, tko da na tem področju ti težko kaj svetujem. Ne se preveč obremenjevat in uživi v :nosecka:.

LP
Maša

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2004 8:09:23   
Mima75
Hvala za vse odgovore!
Ja, opažam, da vem, kje je problem. V stalnem počivanju :ups: Ko pridem iz službe, moj mož pravi: "Zdej pa počivat". In od tega silnega počivanja sem čist "zlamana". Sem včeraj šla na en sprehod, pa sem se počutila kot prerojena. Verjetno je vse to bolj v moji glavi, kot pa res v križu :)- . Sem se odločila, da bom res šla vsak dan na sprehod.

Bo res treba začet uživat 9nebesa.

Lepo se imejmo :rozica: in vsem, ki smo in tistim, ki še bodo, veliko sreče :pujs: .
Mima

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?