|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amninocinteza
11.5.2007 17:47:23   
ašun
Pozdravljene.
Odpiram temo,ki ni najbolj prijazna. Sem bila v dilemi, kam jo uvrstiti, pa sem se odločila , da paše pod spontani splav. Veliko nas je šlo na AC in veliko mamic to še čaka. Vzroki so različni. Ko sem bila pred časom na tem, sem zelo veliko presedela pred računalnikom in kar požirala vse napisano o AC. Postavljala sem si različna vprašanja, na katera sem iskala odgovore. Zato sem se odločila, da odprem novo temo, kjer bi našli odgovore na vprašanja. Mogoče pa bodo podatki, mnenja in izkušnje različnih ljudi marsikatero potolažili in jim skrajšali čakanje na izvide.

Vprašanja, ki sem si jih postavljala:
1. Kako AC poteka?
2. Zakaj na ac (slaba ns, starost, anomalije,....)?
3. Kdaj dobimo izvid?
4. Posledice..... (kako zgleda splav recimo v 22t, kakšne bolezni so odkrili, ...)?

Naj še povem, da sem šla na ac v 19t, ker so otročku odkrili ciste po glavi in so sumili da ima trisomijo 18. Še vedno čakam izvide.

Mamice prosim napišite čim več in s tem pomagajte!

Hvala

< Sporočilo je popravil teni* -- 13.5.2007 6:46:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AMNIOCINTEZA
11.5.2007 19:16:52   
Anonimen
Kaj,ko bi temo raje odprla še na forumu "nosečnost in porod"?!user posted image  
Mislim,da imajo tam ženske več izkušenj.

Tukaj smo dekleta,ki nam ni uspelo donositi otrok.In se je stvar zaključila žal s spontanim splavom.Kar se pri tebi,vsaj upam,vrjetno ne bo zgodilo.

Želim ti vse dobro,in naj bodo na amniocintezi čim boljši izvidi/rezultati.
user posted image user posted image user posted image

Pa ta post upoštevaj bolj kot nasvet-naredi pa po svoje,tako kot čutiš!user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: AMNIOCINTEZA
11.5.2007 20:54:08   
ašun
ma ja, sej imaš prav. Bom odprla še na čvekanje v pričakovanju. Lahko pa tudi kakšna mamica napiše svoje izkušnje potem, ko je bil rezultat slab.

Hvala za mnenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?