Anonimen
|
Anonimna, meni se zdi, da je glavni problem pri vama z mamo to, da te ne upošteva. Drugače pa, kar se oblačil tiče, če tamalega oblečeš za doma (oz. pač za pri babici), se meni res ne zdi katastrofa, če ima tudi kje kak zapran flekec. Če pa veš, da gresta v mesto, ga pač poskusiš v nezaflekane cotke oblečt, ali pa naj ga sama babica obleče, kot ji paše. Glede hoje po stopnicah - mogoče je res že čas, da dovoliš, da hodi po stopnicah tudi sam, ampak če tega še ne obvlada najbolje, naj ne bo res sam, ampak naj ob njem nekdo hodi. Pri babici babica, pa tudi doma ga navajajte na stopnice. Za psa pa ne vem, če ti bom kaj pametnega lahko svetovala. Naša že od rojstva raste gor z dvema psoma in ju zdaj pri 15 mesecih že čisto sama boža in tudi zna delat lepo z njima, ju ne cuka, ne vleče, ne tepe... Se strinjam, da je vsak pes za ušesi kosmat in nikoli ne moreš bit 100%, kar za moje pojme še pri človeku ne moreš biti, ampak meni se zdi pozitivno, da se druži s kužkom. Seveda je pa pametno, da ju ima babica vedno na očesu. Morali bosta imeti resen pogovor o upoštevanju tebe kot starša. Bosta pa pomoje obe morali sklenit nek kompromis, vsaka nekje popustit. Z vrtcem pa ti jaz ne bom težila, ker si itak napisala, da je varstvo občasno, kar pomeni, da ima rednega itak nekje drugje. Ampak če se nikakor ne bosta mogli dogovorit, potem je mogoče bolje, da si za občasna varstva najdeš kako varuško.
|