Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zakonodaja v zvezi z OBMP 20.10.2004 11:09:17
|
|
|
|
VALENTY
|
4 postopki so zastonj.Če zanosiš v prvem poizkusu,ti naslednjič zopet pripadajo 4 poizkusi.Kje je to napisano pa žal ne vem!
|
|
|
|
Zakonodaja v zvezi z OBMP 25.10.2004 15:41:34
|
|
|
|
nena m
|
Pozdravljena GoYa. Jaz sem na spletni strani ZZZS Pravila obveznega zdravstvenega zavarovanja v 37. čl. prebrala, da nam v rodni dobi pripadajo le štirje brezplačni postopki. Na žalost. Sem pa brala en odgovor ge. Pirnat (Društvo za večjo rodnost in plodnost Slovencev) na MON-u, kjer je razlagala, da pripadajo za vsakaga otroka 4 postopki. Upam, da ima prav ga. Pirnat in da sem jaz 37. čl. narobe razumela. LP
|
|
|
|
Zakonodaja v zvezi z OBMP 25.10.2004 21:06:15
|
|
|
|
GoYa
|
Oj, nena m! Sem tudi jaz našla tisti pravilnik in 37. člen, pa še pisala sem jim na ZZZS. In mi je tip odgovor prepisal iz 37. člena. Sem pa prosila za pojasnilo, kaj pomeni "...do 4 postopkov IVF-ET glede na indikacijo." Kakšno indikacijo :zmeden::zmeden::zmeden: Mojca P. se je na MONu "zmotila", ker jo je v nadaljevanju nekdo popravil, da se moti in bi to kot predstavnica tiste strani morala vedeti. Ja no, verjetno ji je ušlo. Očitno so res samo 4 postopki. Tako pravijo dr. Pušenjak, dr. Merlo in dr. Reš,tako da jim verjamem, samo sem hotela nekje v enem uradnem aktu to tudi z lastnimi očmi videti. Se pa vsaj postopek z zamrznjenčki ne šteje kot cel postopek, ampak v nekem deležu. V kakšnem, pa naj bi vedel dr. ki dela postopek. Bomo pa Reša vprašali decembra. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?