|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test nosečnosti negativen, zakaj?
11.5.2007 11:18:48   
Anonimen
zdravo!

Mene pa nekaj zanima. Zadnjo user posted image  sem imela od 14.4. do 19.4.2007. Od takrat do danes sva z dragim veselo slončkala. Ovulacija je bila okrog 1.5.2007. Danes sem naredila test nosečnosti, ki je bil negativen. Sem morda naredila prehitro test in je bil zato negativen?Z dragim načrtujeva otroka in naju je to danes malo iztirilo.

Simona
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test nosečnosti negativen, zakaj?
11.5.2007 11:23:37   
eya
Če sem prav preštela, je danes 28. dan cikla. Imaš reden cikel-na 28 dni? Načeloma testi pokažejo + dan po izostanku predvidene menstruacije. Počakaj par dni, pa potem poskusi še 1x.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2007 11:25:53   
TinkiBinki
Draga anonimna!
Kljub temu, da sta z dragim pridno slončkala vsak dan v tem obdobju, če ne pomeni, da lahko 100% zanosiš. Verjetnost je nekje 25% da rata, v enem letu pa rata nekje 75-85% parom, ki aktivno delajo na tem. Tako da ti svetujem, da se ne obremenjuješ s tem.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2007 11:28:58   
snake
ja počakaj še vsaj 4 dni...........papa srečnouser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2007 11:42:08   
Anonimen
Test nosečnosti naj bi najhitreje pravilno pokazal 13-14 dni po O. Če si imela O 1.5  pol je danes šele 11i dan po O in ni šans da že pokaže.

Pa kot so ti že napisale, reden seks ni zagotovilo da si noseč, ker drugače bi se že vse tukaj veselile.

Vsak mesec imaš sam 25-30% šans da zanosiš, če sta oba čisto zdrava.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2007 13:46:46   
lunca2
Počakaj še par dni in še enkrat naredi test!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2007 16:13:28   
Anonimen
Mene pa zanima zakaj sem tako napihnjena. Trebuh imam zelo napetega in napihnjenega, sem neprestano utrujena, zaspim v sekundi, ko kaj delam-čistim stanovanje, se ful zadiham, kakor, da bi tekla maraton, srce mi zelo razbija. Med drugim me boli cel križ, me občasno zbada na desni strani ali levi strani jajčnikov, prav tako me občasno ščipa v dojkah. So to morda znaki nosečnosti? 

Sara

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2007 16:16:40   
Anonimen
Lahko so znaki nosečnosti, lahko samo znaki ki napovedujejo da prihaja M, lahko je psiha zaradi želje po user posted image , lahko samo spomladanska utrujenost.....

Dokler ne zamuja M nimaš kaj drugega kot čakat. Vem pa da je težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2007 19:24:46   
Anonimen
Uf, maš iste težave kot jaz. Ciklus mam na 32 dni, nazadnje sem mela user posted image  4.4., danes je 38 dan, user posted image  pa še od nikoder.user posted image  Takega zamujanja že dolgo ni bilo, vendar testa še nisem delala, ker nimam upanja, da bi bila user posted image . Ker imam v juniju laparoskopijo, sva nekako user posted image  z metodo umikanja ravno zaradi tega, da do user posted image  nebi prišlo. Ker se želim rešiti vseh težav, ki jih imam. Potem pa akcija.user posted image user posted image user posted image

Znaki so pa tako čudni, prsi me bolijo že par dni, nekakšna napetost tam spodaj, vendar trebuh ni trd. Zaprta sem že par dni oz. odvajam s težavo....
Ker pa sem ta mesec popolnoma izklopila misel na user posted image  in user posted image , še sama ne vem, zakaj mi tako zamuja. Odkar sem se rešila Pco, mi user posted image  res ne zamuja. To je že 2 leti.

user posted image user posted image user posted image  kaj pa če vseeno naredim test? Bogve!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2007 21:14:51   
Fargesia
Nati, kdaj pa imaš laparo? jaz jo imam 26.6. v LJ.a veš kdo te bo operiral?ja, čimprej naredi test, da boš vedela pri čem si! SREČNO!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2007 23:22:03   
Špelka
Test se dela od 1. dne izostale M, kar je v tvojem primeru NAJPREJ 15. 5., danes smo pa 11.5. Srečno! user posted image

2. anonimna: tvoji znaki lahko pomenijo karkoli, lahko tudi kronično utrujenost.

< Sporočilo je popravil Špelka -- 11.5.2007 23:24:28 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2007 10:37:06   
Anonimen
Natiuser posted image

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2007 18:04:16   
pot
Nati, kako si se pa rešila PCO? A ni to doživljenjsko? Vsekakor čestitke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2007 20:23:44   
Anonimen
Joj ,dolga zgodba. Noben zdravnik mi ni znal najbolje pomagat. Sem že enkrat pisala o vsem skupaj. Skratka, ko sem čutila O, sem začela jemati folno kislino, 2 tbl na dan, pa zraven sem tekom dneva popila tudi do 6 litrov vode. Dobesedno sem se nalivala z njo. Po 3 mesecih je blo že na UZ videti učinek.user posted image user posted image user posted image

Tbl sem pa jemala od O, pa do user posted image . Potem pavza do naslednje O itd.....za to sem se odločila, ko sem čist slučajno prebrala en članek v neeljskem dnevniku o teh težavah, pa sem si rekla, zakaj pa ne, sej ni nič kej škodljivega, pa še voda je zdrava.user posted image

Pco pa je bil pri meni posledica jemanja KT 5 let neprestano.Ko sem jih nehala, se mi je ciklus zbrkljal do amena. 72 dni brez user posted image , tiščanje, izcedki in vse to me je peljalo k zdravniku-ginekologu.
Jaz pravim vsem puncam, poskusite, zgubit nimate kaj.user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.5.2007 11:05:34   
pot
Hvala za odgovor, nati. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?