|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   starši mi ne pustijo k vam
11.5.2007 7:58:23   
popi
Ne vem ,mogoče sem preobčutljiva ali kaj?To mi je zjutraj odgovoril sinov sošolec ,ki sem ga zjutraj vprašala če se popoldne vidimo.Če pride na sinov rojstni dan.Pa tudi malo jezna .Ja zakaj se pa imajo?user posted image
Ja saj to so otroci,naj se zabavajo....
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: starši mi ne pustijo k vam
11.5.2007 9:17:44   
Katrin
Kaj pa naj bi bil razlog? Morda pa sošolec ni povedal vsega...

Se spomnim pred kratkim v šoli, ko ena deklica ni smela na rojstni dan k sošolki in je celo popoldne jokala v šoli. Ko pa sem jo vprašala, zakaj ne sme iti, je rekla, da zato, ker ni bila pridna.

No, ne vem user posted image  Razlogov je lahko več ...

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2007 10:24:47   
livia
Po mojem so ga tudi starši kaj kaznovali.

Ne ženi si k srcu, ker ga verjetno ne pustijo k vam zaradi tebe ali ker vas ne bi marali.

Vprašaj ga zakaj ne?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2007 10:51:27   
Pajaca
Pa kaj, pač eni starši tud ne pustijo otrok drugam na rd, da jim pol ni treba delat rdje doma.

Drgač pa naši sosedi, so prepovedal hčerki, da se druži z mojo sestro, ker je bila preveč nagajiva in živahna, pa se nista smeli družit. Pol je pa njen oče sam gledu, ko je enkrat videl mene in svojga sina kako veselo klepetava na ovinku...... pa sva se pol sprašvala a ta prepoved velja tud za naju al ne.

Je bilo pa čudno ko smo se otroci s cele ulce skupaj igrali, ona se nam pa ni smela pridružit, ker je bila tam moja sestra. Aja valda se je njen brat komot igral z njimi.

Jaz tega nikol nisem razumela.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2007 11:18:52   
FLASK_A
Hm, naj povem, da meni tudi starši niso pustili na rojstne dneve (v OŠ!!!user posted image user posted image ) Brez kakršnegakoli razloga- ne je bil ne, pa čeprav je sošolka stanovala 100m stran od nas. Tega ne bom nikoli pozabila. Vzrok je pa najbrž v tem, ker so takega značaja- služba, domov.. služba, domov... Zabava?? Zakaj pa- saj to pa res ni potrebno. Tako da je bilo zame šola- domov, v srednji so mi prepovedali tudi športuser posted image  Hvala bogu al pa komurkoli že, da sem zdaj na svojem!
Nikar ne krivi sebe ali pa analiziraj, če si kaj narobe naredila, razlogi so lahko tudi drugje...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Katero ime?
mmmv

....

Maša (63%)

Manca (37%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!