Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: starši mi ne pustijo k vam 11.5.2007 9:17:44
|
|
|
|
Katrin
|
Kaj pa naj bi bil razlog? Morda pa sošolec ni povedal vsega... Se spomnim pred kratkim v šoli, ko ena deklica ni smela na rojstni dan k sošolki in je celo popoldne jokala v šoli. Ko pa sem jo vprašala, zakaj ne sme iti, je rekla, da zato, ker ni bila pridna. No, ne vem Razlogov je lahko več ...
|
|
RE: starši mi ne pustijo k vam 11.5.2007 10:24:47
|
|
|
|
livia
|
Po mojem so ga tudi starši kaj kaznovali. Ne ženi si k srcu, ker ga verjetno ne pustijo k vam zaradi tebe ali ker vas ne bi marali. Vprašaj ga zakaj ne?
|
|
|
|
RE: starši mi ne pustijo k vam 11.5.2007 10:51:27
|
|
|
|
Pajaca
|
Pa kaj, pač eni starši tud ne pustijo otrok drugam na rd, da jim pol ni treba delat rdje doma. Drgač pa naši sosedi, so prepovedal hčerki, da se druži z mojo sestro, ker je bila preveč nagajiva in živahna, pa se nista smeli družit. Pol je pa njen oče sam gledu, ko je enkrat videl mene in svojga sina kako veselo klepetava na ovinku...... pa sva se pol sprašvala a ta prepoved velja tud za naju al ne. Je bilo pa čudno ko smo se otroci s cele ulce skupaj igrali, ona se nam pa ni smela pridružit, ker je bila tam moja sestra. Aja valda se je njen brat komot igral z njimi. Jaz tega nikol nisem razumela.
|
|
|
|
RE: starši mi ne pustijo k vam 11.5.2007 11:18:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hm, naj povem, da meni tudi starši niso pustili na rojstne dneve (v OŠ!!! ) Brez kakršnegakoli razloga- ne je bil ne, pa čeprav je sošolka stanovala 100m stran od nas. Tega ne bom nikoli pozabila. Vzrok je pa najbrž v tem, ker so takega značaja- služba, domov.. služba, domov... Zabava?? Zakaj pa- saj to pa res ni potrebno. Tako da je bilo zame šola- domov, v srednji so mi prepovedali tudi šport Hvala bogu al pa komurkoli že, da sem zdaj na svojem! Nikar ne krivi sebe ali pa analiziraj, če si kaj narobe naredila, razlogi so lahko tudi drugje...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Katero ime?mmmv....Maša (
63%)
Manca (
37%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!