Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
porodnišnica mb ali sg? 20.10.2004 15:38:35
|
|
|
|
tamala
|
Malo poglej debate nazaj, pa v Porodnišnica in Po porodu...:ups: O MB izveš še preveč!!! Lp, D, 31t
|
|
|
|
porodnišnica mb ali sg? 20.10.2004 22:40:27
|
|
|
|
frutka_
|
Sem iz MB, rodila v SG in sem bila več kot zadovoljna. Pobrskaj malo po starih postih in boš našla veliko odgovorov na to temo. Glede SG smo bolj pozitvne in glede MB bolj negativne. Sicer sem rodila prvič, vendar se bom, če bom še kdaj noseča, spet odločila za porod v SG.
|
|
|
|
porodnišnica mb ali sg? 21.10.2004 9:55:27
|
|
|
|
Abby
|
Podatki za SG: Sprejem - preoblečeš se v srajco, lahko se oprhaš, obrijejo te, pogledajo, koliko si odprta in izmerijo CTG. Medtem, ko se meri, ti vzamejo podatke in anamnezo. Potem greš v porodno sobo, kjer te praviloma že čaka partner, če ga vzameš s sabo. Možnosti - do same akcije lahko hodiš okoli kolikor te je volja (in ker dobiš odvajalno svečko, je tega kar precej), rodiš pa lahko samo leže. Po porodu - dojenčka ti položijo na trebuh, da ga malo pobožaš, preden se gre umit in oblečt. Ko ga stehtajo in oskrbijo, ga dobiš nazaj in je potem s tabo v por. sobi, kjer ostaneš na opazovanju 2 uri, potem pa gresta na oddelek. Osebje - v glavnem zelo prijazno. Sama sem sicer imela neprijetno izkušnjo z 1 babico, ampak druge so bile zelo prijazne, kakor tudi sestre in zdravniki. Sobe - večinoma 4 postelje na sobo, ponavadi največ 2 porodnici v 1 sobi. WC - v precej klavrnem stanju, priporočam, da s sabo vzameš mehak toal. papir. Obiski - od 10-ih do 15-ih in od 17-ih do 19-ih. Vmes je oddelek utemeljeno zaprt zaradi vizit itd., vendar ti ne težijo, če pride zakonec izven tega časa. Obišče te lahko kdorkoli, ostane kolikordolgo želi. Če se spomnim še kaj, bom napisala.
|
|
|
|
porodnišnica mb ali sg? 22.10.2004 21:21:45
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz na tvojem mestu ne bi razmisljala in sla definitivno rodit v SG. :duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?