Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 10.5.2007 9:50:00
|
|
|
|
Katrin
|
Kaj pa so zate pametne ploščice? Na tržišču imaš vse mogoče barve, vse mogoče dimenzije ploščic, vse mogoče motive - kar ti srce poželi. Temu primerne so tudi cene. Cene so tam nekje od 9 eurov na kvadrat pa do 50 eurov. Pred kratkim sem videla tudi talne ploščice za 90 eurov kvadrat! Pot pod noge, oglej si ponudbo in potem se boš morala odločiti
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 10.5.2007 10:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
rada bi nekaj v modri barvi..da bi se iz hodnika v kuhinjo temnilo...prelivalo v temnejšo... Problem je ker je toliko trgovin
|
|
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 10.5.2007 10:13:38
|
|
|
|
Katrin
|
V merkurju imaš ful lepe modre ploščice (Benetton), svetle temne, bordure..so pa 15 eurov kvadrat, bordura pa je 6 eurov....
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 10.5.2007 10:16:10
|
|
|
|
spelaz
|
Jaz jih ravno v Merkurju naročam. Majo kr nekaj izbire - sam jaz imam za kopalnico.... So kr zmerne cene - ene sem vzela od Gorenja, ene pa od neke druge firme, tudi ne drage (tam od 9 do 15eur/m2).
|
|
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 10.5.2007 10:19:58
|
|
|
|
Katrin
|
Spelaz, tudi jaz sem gledala neke ploščice od Gorenja. ali kaj veš o njihovi kvaliteti? So v redu? Hvala!
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 11.5.2007 10:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za nasvet...
|
|
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 11.5.2007 11:48:45
|
|
|
|
Peli
|
mamajetu - na žalost še nikol nism srečala pametnih ploščic. Mi mamo v kuhinji tud ploščice od gorenja in sm zadovolna. Samo da bodo temne -svetlih nikar ne kupovat, ker se vse takoj pozna.
|
|
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 11.5.2007 14:10:35
|
|
|
|
honey
|
Jaz ti lahko povem svojo izkušnjo, ker smo bili ravno na tem, da smo opremili 2 kopalnici, 1 wc, hodnik in kuhinjo s ploščicami, pa še kaj bi se našlo. Šla sva mislim da v Mercator Črnuče, v Bauhaus in Merkur, ali pa kamorkoli drugam, kjer imajo veliko izbiro ploščic. Ko sva si ploščice izbrala, sva pa začela klicarit po trgovinah za cene. Ne moreš verjet, kako se razlikujejo cene - ene in iste ploščice so bile v eni trgovini skoraj 40 €, v drugi pa 20 €. Sicer mi grejo kocine pokonc, ko mi kdo omeni, da moram še kakšne ploščice izbirat (pa na žalost jih moram za vhod in balkone), ampak res lahko toliko prihraniš, da dol padeš.
|
|
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 12.5.2007 9:21:40
|
|
|
|
corfu
|
Pri nas pa ne bo ravno držalo, da se na svetlih ploščicah vse pozna na temnih pa ne Črno - belo, kje je prej viden prah, a ni logično?
|
|
|
|
RE: kupujem ploščice- nasvet!!! 12.5.2007 12:45:52
|
|
|
|
ursi
|
Ker si doma blizu Logatca se ti splača it pogledat v industrijsko cono v Logatcu. Ful velika zbira, glede cen ti pa ne znam povedati, ker se še nismo tolk cenovno zanimali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?