|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   levičarka?
10.5.2007 8:15:21   
metaa
Ojla, moja najmlajša je stara 13,5 mesecev in že nekaj časa opažam, da žlico, ki ji jo dam v desno roko, preloži v levo in šele nato posluša jesti. Podobno je tudi pri drugih predmetih. A ma katera izkušnje, a to pomeni, da bo levičarka in naj ji postim, da sama prelaga žlico in se nasloh odloči, katera roka ji je bolj prikladna. Jaz ji sicer vedno dam vse v desno, a ji potem pustim, ko preloži.
Hvala za odgovor in lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: levičarka?
10.5.2007 8:18:09   
Mina1
Vsekakor ne siliti karkoli v desno rokico, lahko narediš več škode kot ne. Opazuj še naprej, mogoče se posvetuj s pediatrinjo ob morebitnem sistematskem in tako.

Nič hudega, bo pač levičarka. Našedva sta tudi najprej izmenično uporabljala obe rokici ampak zelo kmalu sta sama od sebe začela vse uporabljati v desni rokici.

Vsekakor ne smeš na silo sugerirati desno.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2007 8:21:36   
srki
Ne vsiljujte ji, da bi bila desničarka.

Jaz in moja sestra sva tudi obe levičarki, pa nama ni nikoli nikdar tega "prepovedoval".

Levičarji smo znani, da smo bolj pametni od desničarjevuser posted image user posted image .

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2007 10:27:25   
Dejča
Moj user posted image  bi si pa prav želel, da bi bila najina user posted image  levičarka, pa zgleda ne bo. Baje da je to pri tenisu, rokometu ipd. velika prednost user posted image . Ne silite je. Pri teh "letih" pa tvoja najbrž še malo poskuša, kaj ji je lažje, tudi naša je.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2007 10:27:31   
Anonimen
Jaz tudi Mašo včasih preizkušam,pa vse prestavi v levo roko.Še lučko prestavi v levo rokouser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2007 11:04:11   
Anonimen
Ja, mislim da to pomeni, da bo levičarka. Saj s tem ni nič narobe. Samo ne jo silit v desničarstvo. Mene so kot otroka ful maltretirali okrog tega in me prisilili, da sem začela desno uporabljat. Žal, ker sem bila zelo aktivna športnica in to v marsikaterem športu, kot je že Dejča omenila, zelo prav pride. Da ne govorim o tem, kako so me zafrustrirali takrat, ker je bila to grda in umazana rokica.
Meni je kar malo žal, da naša tamala ni levičarka. Njen oči je levičar, jaz pa prisiljena desničarka, ampak se ni nanjo preneslo levičarstvo, vse dela z desno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2007 11:45:03   
honey
Naš je star 25 mesecev in še vedno uporablja obe roki izmenično - enkrat levo, drugič desno. Po moje še ugotavlja, kaj mu bolj odgovarjauser posted image . Ampak ga nič ne silimo, jaz mu sicer iz navade (ker sem pač desničarka) tlačim vse v desno rokico, pa potem on sam spremini v levo, če mu tako odgovarja. Zaradi mene je lahko tudi levičar, glavno mi je, da ima obe rokici, pa naj uporablja katero želi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2007 11:52:24   
Anonimen
Skoraj vsi majhni otročki uporabljajo levo roko oziroma izmenično obe,s tem še ni rečeno,da bodo levičarji.Do kdaj sicer ne vem,naš jih bo kmalu štiri leta,pa občasno še vedno uporablja levo.To spada pod razvojno fazo.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2007 12:08:59   
lutka
Jaz imam dvojčka sta 3 leta in je eden levičar en pa desničar. Kot bi jih gledal v ogledalu user posted image user posted image

Pusti jo, tudi jaz Matica nisem silila z desno rokico. Sem mu dala včasih žlico v desno roko pa si jo je potem sam prestavli v levo. Je bil pa tako neroden, ko je poskušal jesti z deno roko, da mu je vse dol padalo user posted image user posted image

Itak bo pa čas prinesel svoje.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2007 13:43:52   
TiaSara
Najbolje je žlico dati na sredino, pa naj si sam izbere s katero roko bo prijel. Naš bo desničar (tako kaže), ampak kljub temu pogosto prijema žlico z levo roko (pa potem več  pride na tla kot v ustauser posted image )- očitno mora strenirati vse. 

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 16:09:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2007 20:35:48   
kimi
moj sonček (3 lleta) je tudi levičar.ga nisem nikoli nič silila..probala sem mu pri 1,5 letu dati v levo roko žlico, ko je jedel pa mu ni šlo. Od takrat ga pustim...naj bo levičar ali desničar kar hočeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?