Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: M po SS ful zamuja?????? 9.5.2007 21:16:42
|
|
|
|
Peli
|
No jest sm mela prvo M po SS po 35 dneh, drugo pa po 47...tko da zgleda je to normalno
|
|
|
|
RE: M po SS ful zamuja?????? 9.5.2007 21:49:44
|
|
|
|
enia
|
Jst sem tud po prvem ss mela kr nekaj težav z mojo M. Sem mela 3 mesece tablete za sprožitev, drugače sploh ni pršla.
Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah? Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah? Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla? Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja? (Neisha - Zaradi upanja)
|
|
|
|
RE: M po SS ful zamuja?????? 9.5.2007 23:09:30
|
|
|
|
pikica*13*
|
Jaz sem imela SS 19.3. in sem imela "malo močnejši" izcedek 16.4. ki je trajal le dva dni (ne vem sigorno če je to sploh mila M ), in do danes še nič! Res pa je, da sem po abraziji kar dolgo imela izcedek. Lp
|
|
|
|
RE: M po SS ful zamuja?????? 9.5.2007 23:35:05
|
|
|
|
lejca
|
LP jaz sem imela ss 12.o3 pa je prisla 20.04. in to zelo mocna krvavitev.,ki je trajala 5 dni. moja ginekologinja mi je rekla da traja 4-6 tedne po ss da jo dobis... pri tebi je ze 8 tednov.poklici ginekologinjo in ji povej . lejca
|
|
|
|
RE: M po SS ful zamuja?????? 10.5.2007 10:53:09
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Se strinjam z Lejco. Pokliči ginekologinjo in pojdi malo na pregled. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: M po SS ful zamuja?????? 10.5.2007 11:19:38
|
|
|
|
lin
|
Punce hvala,pomoje bo res najbolje da pokličem ginekoliginjo in jo vprašam kako in kaj. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?