Massa26
|
T1979, ne spomnim se točno, kako se že vpisuje v graf, ampak sem pa skor sigurna, da se moraš registrirat - za neko začetno obdobje itak brezplačno in brez problema, mislim, da ti na mail pošljejo aktivacijo in potem še vsak dan en sestavek o plodnosti in zanositvi in tem - FUL DOBR!! Jaz vem, da bi se tudi za naprej naročila, ampak sem že v tistem mesecu zanosila (prej pa ohoho mesecev ne). Pa vsak dan, ko vpišeš vrednost, ti napiše, v katerem delu ciklusa si, kdaj poskusi s testom ipd. Aja pa to je blo men smešno, ko lahko vpišeš, katere dneve si imel spolni odnos in potem ti oni ˝zračunajo˝, koliko možnosti imaš in dobiš rezultat v stilu ˝good˝, ˝perfect˝... . V glavnem, zanimiva stran, če se že moramo obremenjevat z merjenjem. Čeprav jaz tega sploh nisem toliko jemala kot obremenjevanje, ampak kot spoznavanje svojega telesa. Jesalba, če si pa tak perfekcionist, boš pa sigurno tudi bazalnega izvohala . A na spletnih lekarnah si kaj pogledala - nekje imajo vse živo.. sicer pa vem ja, zakaj bazalni, ker je pač bazalna T, nisem pa vedla, da je še bolj natančen. Do sedaj sem mislila, da mora biti skok pač očiten, če se ženska z dvigom BT odzove na O, vse pa naj se ne bi (pa to ne pomeni, da ni bilo O). Mogoče je pa res pri tistih, ki se na prvi pogled ne odzovejo z dvigom Bt, samo potrebno uporabit bolj natančen termometer. V glavnem, srečno!
|