|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nov družinski član in vrtec
9.5.2007 16:38:00   
taška30
Hojla, dajte mi nekaj povedat, prosim, mi smo pred kratkim dobili novo družinsko članico.
Tastarejša je v vrtcu in sem zdajle razmišljala ali to kaj vpliva na ceno vrtca? Mislim glede na to, da smo zdaj 4-članska in ne več 3-članska družina in je dohodek na enega seveda manjši kot prej.

Ali bi morala zdaj izpolniti novo vlogo za znižano plačilo ali se to naredi le enkrat letno - takrat ko se te vloge pač oddajajo?user posted image

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nov družinski član in vrtec
9.5.2007 16:46:53   
bskrle
V 30 dneh moraš spremembo javiti na občino in potem izdajo novo odločbo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2007 16:47:43   
Aja32
V vrtec ali pa direktno na občino (pri meni je bilo to na MOL) pošlji dopis in kopijo rojstnega lista... Cena vrtca pa vpliva na število družinskih članov, tako da bosta po vsej verjetnosti padla za razred ali pa dva...

LP A

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2007 16:48:28   
muki1
Oddaj novo vlogo. Mi smo padli za en plačilni razred s prihodom novega družinskega člana.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2007 19:11:59   
Putka
Jaz sem kar v vrtec na računovodstvo vprašala. Je rekla, da samo kopijo rojstnega lista rabi in ime otroka, ki je v vrtcu.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2007 20:43:34   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32
Cena vrtca pa vpliva na število družinskih članov, ...

LP A

Tole si pa simpatično napisala user posted image user posted image  Število družinskih članov vpliva na ceno vrtca, ker se cena računa na podlagi dohodka na družinskega člana.

Kot so napisale, pokliči na upravo in ti bodo povedali kako in kaj. Pri nas se je ravno poklopilo oddaja nove vloge za znižano plačilo in prihod nove članice. Padli smo za 2 razreda.

< Sporočilo je popravil viv -- 9.5.2007 20:45:02 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!