Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Cargo hlače velikih številk 9.5.2007 11:18:14
|
|
|
|
violinski
|
Kje drugje, če ne tu bom našla pameten naslov. Sem majhna (162) a široka. Sej sem se verjetno že večkrat pohvalila. Hlače mi gredo gor št. 44, vendar le, če imajo vsaj ene 3% elastana not. In zdej je tako, da so v H&M, kjer sem bila prepričana, da bom dobila cargo hlače zase, 44 največja številka (pri elegantnih in drugih imajo tudi večje številke), ker pa te niso niti eno pikico elastične, mi ne grejo okrog bokov. No, čez rit, saj vemo, o čem govorim. Celo čez stegna so mi v redu (običajno mi neelastične že v stegnih ne gredo čez), ne morem pa zapret fršlusa. Kje naj torej poiščem cargo hlače zase - ne bi glih hodila na moški oddelek v NES, če to ne bo čisto nujno nujno, ker mi moški modeli ne sedejo tako lepo, so le kolikortoliko ok...? Za dolžino se ne sekiram, itak vem, da jih bom morala vsaj ene 20cm skrajšat. Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Cargo hlače velikih številk 9.5.2007 11:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej v Mani(bivši metro) če ti bo kaj všeč, sedaj imajo tudi večje številke. Drugače pa lahko pogledaš tudi v Evans v lj. v emporiumu. Imajo lepe stvari in velike številke.
|
|
|
|
RE: Cargo hlače velikih številk 9.5.2007 13:28:29
|
|
|
|
Taula
|
V centru Lj je trgovina Mini Maksi (se mi zdi da je naslov ) kjer imajo luštne zadeve večjih številk. Je blizu sodišča, tam ko vozi 5-ka.
|
|
RE: Cargo hlače velikih številk 9.5.2007 13:31:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: violinski mi ne grejo okrog bokov. No, čez rit, saj vemo, o čem govorim. Ja, prekleto dobro vem.
|
|
RE: Cargo hlače velikih številk 9.5.2007 15:22:32
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
tudi jaz imam te probleme, zato sem veliko teh hlač kupila kar preko neckermanna in sem z njimi zelo zadovoljna.
|
|
RE: Cargo hlače velikih številk 9.5.2007 15:30:41
|
|
|
|
violinski
|
Blažika, točno to sedaj počnem, malo surfam po straneh od neckermanna. Dej mi, povej, s katerimi si bila najbolj zadovoljna. Imam ene 'izbrane', ampak bi mi prišla prav kakšna informacija iz prve roke. Hvala tudi drugim za odgovore, definitivno se bom odpravila v Mano, na Mini Maksi sem že pozabila, je bil včasih tudi v Plavi laguni, bom šla še tja pogledat, v Evans verjetno ne bom šla, ali pa samo malo pošpegat. Tanikaa, J.Lo se pred mano lahko skrije. Oz. za mano. Ene trikrat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?