|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (125.nadaljevanje)
19.10.2004 14:40:03   
Anitka
Hajli, hajlo!

Ohoho kako smo bili spet nizko. Sem morala kar novo poglavje odpreti! A pri vas tud :) sije? Pri nas že. Eh lažem, glih zdaj se je nekam skril. Ti, ti, ti poredni :) In kako ste kaj? Opažam, da se je na RRjo spet preselil :hudicek: in upam, da kmalu odide, če ne :grrr::grrr::grrr::grrr: Najprej uboga TIA, zdaj še naša GEA 1:(:((:(:((:(:(( Punci ne obupat in želim vama, da kmalu v vajina življenja pokuka :) sreče. :pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska:

BETY ja hvala! No končno je moj optimizem spet pokukal na plan. Veš še pred nekaj dnevi je iz mene prihajal le še pesimizem, a se mi je kočno spet uspelo pobrati. In veliko zaslugo za to nosite tudi ve moje prijateljice, ki razsvetljujete mojo pot in ste moji zlati :angel::angel::angel::angel: Tudi jaz tebi želim in držim pestke :miska::miska::miska: , da bo za vsemi porazi kmalu prišla na vrsto tudi sladka zmaga :duda:

BIBA 77 :miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs: Joj kako sem nestrpna in upam, da ti je moj medo res prinesel srečo. Se že veselim jutrišnje dobre novičke.9nebesa:modri::duda::roza:

O rockerica PIKA 74!A ti pa kar pokaš od energije. Ja prav je tako :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: To mi deli punca!:)-

NENI hvala tudi tebi in upam, da se bo tudi pri meni po HSG-ju vse odmašilo. Ja mora se, a ne?

TIA a si zrihtala za G? Oglasi se kaj!

TARA, MARTITA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: , pa TASI 71 tudi zate :miska::miska::miska:Upam, da ste vse že :nosecka::nosecka::nosecka: in da kmalu to potrdite z :modri::roza:

BAMBI ti pa se hitro pozdravi!:rozica::rozica::rozica::rozica:

PIA 73 kje si, pa KOALA in vse ostale. A se že pripravljate na zimsko spanje:muca::muca::muca::muca:

No lep dan še naprej in se tipkamo!

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.10.2004 15:00:32   
meeryana
Ooooooooo.......pozdravljene tudi od mene.....danes ob koncu službe :)

Še malo, pa bojo spet sami :angel::angel::angel: tu na RR in bojo odgnali :hudicek:....le dovolj močne moramo bit.
Danes se je poslovila tudi M:hudicek:, in že komaj čakam, da pridem domov, juhuhuhuhuuuu :sloncek::sloncek::sloncek:...

Razmišljam, če bi se ustavila v lekarni in vprašala za tisti čaj krvomočnice,.....me prav zanima, če to imajo. Probat ni greh, ne? Škodit tako ali tako ne more. Čeprav ne maram čajev in vsakega RES na silo spijem. Pa seveda bi tega tudi......nič, bo treba malo povprašat!

Uuuuuuuuuuuuuuuuh, Anitka moja draga......seveda je moral priti tvoj optimizem na plan....pa tudi vem, da nobena in niti sama nisi dvomila v to :metulj:....koliko te poznamo vsi tu, smo vedeli, da bo slej ko prej tako. :rozica:

Še kakšno urco, pa zapustim pisarno.....lepo se imejte in pišite kaj, pa zimsko spanje še ni dovoljeno :muca: :)

Pozdravček :kava:
M

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2004 15:22:49   
simonas
Pozdravljene punce!

Tudi jaz se bom kmalu odpravila iz sluzbe domov kuhat kosilo. Babica mi je zbolela:( in tako imam mičkeno več dela zdaj, ko pridem domov. Pa ni hudega.

Danes že cel dan nekje dirkam okrog zdravnikov. Najprej po zdravila za babico, potem pa k veterinarju, ker mi muc zopet boleha:muca:. Tako je len, da noče grist:hudicek: in sem ga že vozila na čiščenje zobnega kamna, zdaj pa ima spet vnetje dlesni:zmeden:. Potem pa jih jaz vedno poslušam pri veterinarju:ups: zakaj ga ne stradam malo, pa bi že grizel brikete - ampak jaz nič kriva in nič dolžna:ups:. Če muc ne pride jest, ga gre babica iskat in ga prosi naj je... Je pa samo zelo na fino narezane klobase...:hudicek:

No, toliko da vam malo odvrnem misli od računanja:sloncek::duda::sloncek::duda::sloncek: in žalostnih novičk...

Sicer jaz tudi računam in si želim :duda:, a mi včasih vendarle pomaga, da je doma prava norišnica in le nimam ves dan časa razmišljati o tem ali bo ali ne bo... Zvečer pa se tako paše malo pocrkljati... :ups:

Punce, naj vam čim prej posije :) in upam, da se na naslednjem srečanju dobimo že večinoma v dvojini...

Lep dan!

Simona:muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2004 15:28:31   
tia
Hojla,

kje ste vse,tako zaspano je tukaj?

Bambi hitro pozdravit,da bomo spet držale pesti.:love:;)

Pia73 in Koala kje sta?ku ku :metulj:

Gea1 izjoči se ,pozitivno naprej,saj bomo kaj kmalu spet poročale o :modri:.

Jaz sem danes zamenjala G.,tako da jo sedaj imam v bolnišnici in bom viodela kako bo.Naročenna sem pa na pregled 24.11.,saj imam čas ,to mi glih paše lker potem spet lahko začnem delati na :duda: in mi bo povedal če je vse OK.

Morem se posloviti me ure preganje,namreč grem na roj. dan :torta: sodelavke in ko pridem domov se oglasim.

LP

Tia
:kava:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2004 16:49:16   
lana 5
Punce lep pozdrav!!!!!!!!!!!!!!

Pri nas pa ze pada dez in zunaj je prav turobno. Drugace pa sem danes govorila z mojo G, ki se ravno vrnila iz porodniske in sva zmenjeni da pridem v ponedeljek popoldne k nej, na malo bolj obezni pregled in da se bova vse zmenili.
Upam da bo vse OK in da mi bo lahko povedala kaksno spodbudno novico.
Veste da sem se vpisala na telovadbo (spining+fitnes), ma je treba zgubiti malo kilic predno nam zrase en velik busi; da bomo potem lepe :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: ha ha ha.

Jutri imam en tezek dan, pa vam moram malo pojamrat. Namrec grem z mamao k odvetniku ,zaradi locitve.

Dosti zalosti in slabe volje, kako ste mi punce?
A je katera za to da se drugi teden dobimo
kje :kava:na :kava::kava::kava::kava:
Mogoce vsaj te iz Ljubljanskega konca. Ce pa imate cas tudi ve iz MB in CE, bi bilo super.
:love::love: Jaz bi vas rada spoznala:love::love:

Anitka, a ti zaides kdaj na nas konec v Domzale ali pa v Ljubljano?

Drugace pa punce, veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: , da na bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel: pomagali priti do:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Uzivajte in lepo se imejte, pa se :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za vsako. Pa pa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2004 18:29:02   
pika74
Hojla bejbike!!!

Kako ste kej?
Jst se glih bašem z makaroni s sirom mmmmmmmm:)-:)-:)-:)-:)- - zravn tipkovnice seveda :)-:)-:)-.

Anitka, glih prej sm nate misnla - to mi deli;) - ja, se bom potrudla. Veš, jst sm tazga mnenja, da je moje poslanstvo na RR tako, da vas probam mal dvignt :sloncek::sloncek::sloncek:. Sej tud sama včasih jokam v kšnem kotu :((, sam se mi zdi, da morm glavo gor dvignt pa narest sonce :), če se le da. Sploh mi ni več do tega, da bi pisala, zdej pa čakam, da me ne obišče :hudicek:teta M. Pa da bom delala test pa ... skor že pozabljam, kdaj jo morm dobit. Sam še to čakam zadnje čase, da dam tale HSG čez in da odstranjo te barikade v mojih jajcevodih, pa da reče moj dragi: "Shall I pull the trigger?" in pol jst odvrnem: "Fire my dear!" :)-8):)-8):)-8). hihihi to je blo enkrat v enem starem anglešekm filmu in še zdej se režim k se spomnem nanj :)-:)-:)-:)-:)-.
Mal sm zafilozofirala 8) ampak sej ste me že navajene8)8).

neni - ti pa nehi joukat, k ti ne paše, pol pa še lulat ne boš mogla, k bo zmanjkal materiala 8)8)8).

Pia73 - v soboto računi name - te najbrž pridem z vlakom obiskat ;).

Tia - kako kej?

Biba77, da ne boš pozabla v petk na nš virtualni RR miting.

simi - ti pa kr zrihtej varstvo, da ga bomo lohk srale 8)8).

andrejka76 - kdaj greva na sprehod?

vse ostale - pa pridne bodte, zdele vam pa vsem skupi pošiljam en lep komad, k ga poslušam - Robbie Williams: Feel 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2004 18:35:39   
pika74
booooooooooooh preveč sm se najedla....bom počla :)-:)-:)-:)- - tok da boste vedle, če me slučajn ne bo več na RR, pol bo to pomenil, da me je raznesl :)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2004 18:38:31   
biba77
Ves kaj, Anitka?
Ne bom jutri testa delala. :zmeden: Sem prevlki chicken!!! :( Malo visje na temi o Dabrostonu sem prebrala, da je nekaterim ze kljub tabletam zaostala M. Jaz sem jo sicer do sedaj vedno imela prvi ali drugi dan po prenehanju jemanja in danes je drugi dan mimo in je ni. Me moj ze sprasuje, ki teta hodi... , da sem rekla, da bo prisla... no, malo je ze nestrpen... Jaz pa taka bojecka. Vidis, za druge je lahko biti pogumen!!! In tako bom kljub vsem "znakom" pocakala se kak dan vec.

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2004 19:26:34   
Anonimen
Punce, dejte mi neki razložit.
Jst mam tole M itak neki čudno oz. ne vem, če je to že to. Ta prvo sem dobila letos marca, vse skupi blazno švooh-traja 2 dni, prej 2 dni rjav izcedek, papol kšn dan še. Pa čez dan porabim en navaden vložek, ali pa cca 3 dnevne, ponoči ni nič. Skratka čudn vse skupi. Pa tko je blo do zdej 3x, drgač pa sam bl povečan rjav izcedek.
No, zanč (pred 14 dnevi) sem mela pe že cel teden prej zgleda PMS (trebuh&križ bolel), potem en dan prej rjav izcedek, pa 2 dni M (mal križ bolel, vse skup še zmeri bolj švoh). No, in zdej bo zgleda spet, ker mam že 2 dni rjav izcedek in se pripravlja. A je to noramlno???:zmeden: Ker men ni čist nč jasn....

Aja, kadar naj bi mela M (na 30-31 dni zmeri oz. na določen datum v mescu) sem mela zmer povečan izcedek- enkrat pač rjav, drugič samo izcedek. Septembra pa nić.:zmeden::zmeden::zmeden:

lp,:fis:, ki ji ni nič jasno:zmeden:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2004 19:55:41   
biba77
Ribica, pozdravcek!

Ko sem jo jaz prvic dobila sem sicer bila mlajsa od tebe, ampak sem tudi imela dnevne vlozke dovolj (do 5 na dan); in tako sem imela par let.
Nic se sekirat. Ce te nic ne boli, potem bodi srecna, da je tako (kratko in nebolece - idealno).
Saj, na prvem G. pregledu si pa ze bila, ali ne? Ce ne, lahko gres tudi na razgovor tja.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2004 20:14:18   
pika74
Ojla Ribica,

hmmm težko ti kej svetujem. Samo lahko pa ti povem, kako sm jaz to doživljala, ko sem bila tvojih let.
Mislm, da sm jo dobla tm nek pr 13h. Velik sošolk je že prej mel M. Pa ene par jih je tud fuuuuuuul krvavel. Jst se sam to spomnem, da mi je blo zmer ful čudn, in da sm sam gledala, če me kšn preveč u tazadno gleda. Zmer sm mela občutek, da so tiste Vir80 preveč debele. Ej, pol k se je začel z allways - matr to je bla Amerika - luxus ti rečm. Čist tanki so bli. Da ne omenim tistih zavihkov - uau. Ej sej ne morš verjet. Vem pa tud to, da sm mela tako M, da še vedla nism zanjo. Nč me ni bolel, nč šraufal - sam vložki pa neprijeten feeling, da me kdo gleda. Vse tko je blo tm nek do 19. leta. Pol se je pa začel - pa bolečine pa krči, pa prvi obisk pri G, aja še pred fantom mi je pr 17-ih en let pa pol zamujala teta M, pa ne zarad :sloncek::sloncek:, kr tko... hormoni...pol pa prvi fant, pa skrb, da ne bi slučajn kej prehitr ratal, pa če je zamujala, sm zmer paniko zagnala... zdej smo pa pr drugih težavah.

Na vem, kaj nej ti svetujem. Jst mislm, da je tko na začetk čist ok. Lohk greš pa na posvet h G.

Lp,
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2004 22:18:54   
Anonimen
Aha. Torej je normalno (no, sje s emi je zdel, da je od začetka itak vse pomešan, ampak sem vseen vprašala). ne, pri G še nisem bila.
Ma ja, mene te plastični vložki tko živcirajo...da sem čist znervirana:) Tko da mam dnevne od DM-a brez plastike (tut brez une folije), tavelke pa librese (ker ni gor plastike) :)
Ja, če bi blo tko bi blo idealno...k vidm pr sestri2..ajej...:zmeden:

lp,:fis:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2004 7:20:49   
biba77
Dobro jutro, drage moje :zaspan: ,

ja, od vceraj zvecer sem se tudi jaz pridruzila klubu zakajevk. Zakaj ravno jaz???
Seveda mi moja zenska radovednost ni dovolila pocakati se kak dan, ampak sem vseeno MORALA vceraj naredila test. Negativno. :((:((:(( In POL URE za tem se je pojavil izcedek. :(:(:(
Sem vseeno mislila, da bo ob Dabrostonu vse bolj tocno, pa ni... In tako sem tudi jaz opustila se zadnje upanje, da nama bo uspelo brez pomoci. Ja, zdaj pa cakam naslednji petek, ko ima moj dragi spermiogram in potem imava se posvetovanje pri moji G (moji in njegovi izvidi bodo gotovi do takrat).

No, posledicno je bila noc bolj slaba - take cudne sanje sem imela, da mi se danes (dve uri po prebujanju) ni vse jasno... :zmeden:

Anitka, mislim, da je medo pozabo na pravi datum in da bo pac v naslednji rundi moral pomagat! Pa pujs, pa se keri zraven!!! Potem pa bomo vse v 9nebesa.

Pika74, danes sem se ob poslusanju radia na poti v sluzbo spomnila na tvoj vcerajsnji post in sem si te kar predstavljala, kako pleses v karavanu. :)-:)-:)- Ja, seveda, da ne bom pozabila na nase virtualno srecanje. Ze studiram 8), kaj si moram nabavit: kokice, pijaco (kar liter pa pol), kalkulator (aja, tega verjetno ne bom rabila), ..., predvsem pa moram mojega nekam na pivo poslat, da ne bo guzve za racunalnikom!!! :):):)

Ribica, ti se nic ne sekiraj, tudi tvoja M bo s casom bolj redna (kot pri tvoji sestri). Za vlozke pa ... hvalabogu je danes izbira kar velika, da se za vse nekaj najde. ;)

Kaj se: lep dan vam zelim in odzenite te nadlezne M cimprej od sebe, da bo cartanje PRIJETNEJSE!

Zdaj pa na kratko :kava: in delat!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2004 7:51:03   
anadejka
Ejjjjj Pika:metulj:!!!!Grve na sprehod kadar češ,ko boš mela cajt ti sam sms pošl al a poklič.Jest sm zadne čase tkointko skos sama k moj dragi cele dneve dela:((,pa mi je kr dolgčas.Tko da pliiiiiis poklič,k boš lohk.

Lepe pozdravčke:kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2004 18:44:49   
pika74
Ojla :rozica:andrejka76:rozica:,

bova šle a prou. Te bom poklicala - mogoče že v nedeljo, če ne pa drug tedn. Jutr morm še neki po nakupih popoldne, v petk morm na fax, v soboto me ni doma, pol pa počas že najdemo eno priliko za en giro okol hriba :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:.

Drž se, pa enga :pujs: za srečo ;).

pa-pa
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2004 20:45:48   
mina05
Pa sem te le našla!:):):)-

No pa smo tam :) tudi meni se to dogaja, ni M :) vsa srečna z :love::love: ( mojim dragim ), potem naredim test eto pa je ona že tu :):):(!

Vso srečo vama želim pri G :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:!

Pa lepo se imejte vse skupaj.:sloncek::muca::pujs:

lp :angel:

mina

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.10.2004 20:56:17   
pika74
bravo mina05:bravo::bravo::bravo:.

Hvala za lepe želje:). Jaz pa tudi tebi želim, da se hitro prime in da se ti pokažeta :modri::roza:. Držim pesti :miska::miska:.

Pa pridna bot ;).

pa-pa
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.